Ongediertebestrijding in Werkendam

Als u woonachtig bent in de omgeving van Werkendam en last heeft van ongedierte in huis of bedrijf dan kunnen we u snel verder helpen. Onze experts werken bij u in de regio en zijn al jaren toonaangevend in ongediertebestrijding in Werkendam. Bij overlast van knaagdieren en insecten kunt u contact opnemen. Tegen elke soort dierplaag bieden wij passende oplossingen voor elke situatie. Particulieren helpen we vaak met een eenmalige en effectieve bestrijding. Voor bedrijven voeren we structurele inspecties uit om ongedierte op voorhand te weren.

Soorten ongedierte dat we bestrijden in Werkendam

Professionele dierplaagbestrijding voor particulieren & bedrijven
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

Wij krijgen regelmatig meldingen uit de groene regio van Werkendam. Mede door de Noordwaard polder en de Merwede is Werkendam een aantrekkelijke plek voor vele diersoorten. Bewoners geven aan dat zij last hebben van ratten, muizen, insecten en vogels. Attack biedt hier passende oplossingen voor. Vanuit ons kantoor in Tilburg staan onze experts op korte termijn bij u op de stoep. Dit geldt voor Werkendam en voor omliggende plaatsen, zoals: Steurgat, Schans, Uppel en Sleeuwijk.

Ongediertebestrijding Attack dierplaagbeheersing

De werkwijze van onze ongediertebestrijders

wespenbestrijding attack ongediertebestrijding

Onze werkwijze is in eerste instantie gericht op ongediertepreventie. We passen slimme maatregelen toe zoals het afdichten van naden en kieren in uw pand. Daarnaast kijken we kritisch naar maatregelen omtrent hygiëne. Door regelmatig schoon te maken en door voedsel goed af te dekken, blijft ongedierte grotendeels buiten de deur. Ter controle hiervan voeren wij structureel inspecties voor bedrijven uit. Voor particulieren blijft dit vaak bij vakkundig advies. Dit kan al veel overlast voorkomen.

Wanneer ongedierte naar binnen is gekomen dan is actieve bestrijding vaak noodzakelijk. Op basis van uw situatie en het soort ongedierte bepalen we de juiste bestrijdingsmethode. In sommige gevallen zijn wij genoodzaakt om giftige middelen in te zetten. We doen dit dan op een veilige manier en houden rekening met de welzijn van mens en dier. Na de bestrijding kijken we naar maatregelen om de plaag in het vervolg buitenshuis te houden. U profiteert hier langdurig van.

Kosten van ongediertebestrijding Werkendam

De focus van Attack ligt op ‘dierplaagbeheersing’. Dat houdt in dat onze werkwijze gericht is op het controleren van dierplagen in de omgeving. Werkendam valt ook onder het werkgebied van onze servicemedewerkers. We hebben korte aanrijtijden en kunnen onze dienst voor een concurrerende prijs aanbieden. De kosten voor het bestrijden van ongedierte hangt af van een aantal factoren. Wanneer u contact met ons opneemt dan overleggen we het volgende:

 • Van welk soort ongedierte u last heeft
 • Waar het ongedierte zich bevindt
 • Welke bestrijdingsmethodes we kunnen toepassen

Medewerkers ongediertebestrijding Werkendam

Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Tilburg kunnen we u snel bereiken. Door de hele provincie Noord-Brabant zijn wij werkzaam. Dus ook in Werkendam en omgeving. U kunt op korte termijn een afspraak maken en onze adviseurs kunnen u direct helpen met het bestrijden van dierplagen.

Vestiging in Noord-Brabant

kantoor tilburg attack

Attack Dierplaagbeheersing

Aphroditestraat 85
5047TW Tilburg
Nederland

Tel: 085-0218972
Mail: info@attack.nl

Dierplaagbeheersing voor zakelijke klanten

Attack biedt oplossingen voor bedrijven als het gaat om dierplaagbeheersing. Onze focus ligt op het IPM principe. IPM (Integrated Pest Management) is een aanpak om dierplagen te weren en te beheersen. Daarom houden we een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken op bouwkundig en hygiënisch vlak. Onregelmatigheden worden daarmee vroegtijdig gesignaleerd. Bedrijven voorkomen daardoor bouwkundige schade, imagoschade en/of hygiëneproblemen. Lees meer.

Contact of afspraken met een ongediertebestrijder in de buurt

Of vraag direct een afspraak aan met een expert bij u in de buurt
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden

   

   Privacy instellingen

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

   Privacy verklaring | Sluit
   Instellingen