Maak een afspraak om de huismuis te bestrijden

Huismuizen kunnen flinke overlast veroorzaken. Het is niet fijn om ongedierte binnenshuis te hebben, ze zijn onhygiënisch en kunnen ze schade veroorzaken. Het is aan te raden om op korte termijn een vakkundige bestrijder in te schakelen zodat u verdere verspreiding voorkomt. Door de inzet van losse muizenvallen zult u zelden een huismuis vangen. Huismuizen bestrijden doen wij op een effectieve en vakkundige manier. We zoeken naar de oorzaak van de muizenplaag en lossen deze op.

Muizen ongedierte Huismuizen bestrijden

We kijken in eerste instantie naar preventieve maatregelen en geven advies. Door hygiënische maatregelen kunnen muizen al grotendeels wegblijven. Daarnaast kijken we naar bouwkundige voorzieningen. Een opening van 0,5 cm (!) is voor een muis al voldoende om naar binnen te dringen. We dichten dit af met ons wondermiddel: MouseShield. Actieve bestrijding voeren wij uit met muizenvallen en muizengif. Door op strategische plekken de juiste bestrijdingsmethoden in te zetten bent u snel weer ongediertevrij.

Professionele dierplaagbestrijding sinds 1962
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

Herken een huismuis in uw huis of bedrijf

Voorkom schade door huismuizen. De huismuis komt al eeuwen in Europa voor. Het dier woont voornamelijk binnenshuis en leeft zowel in de stad als op het platteland. De huismuis zal altijd proberen om zich dicht bij een voedselbron te nestelen. Zo komt het regelmatig voor dat nesten in broden, doosjes eieren of zakken rijst worden aangetroffen. Huismuizen zijn nachtdieren. Deze nieuwsgierige beestjes komen via de spouw op zolders terecht. De ontwikkeling van de huismuis is snel: de vrouwtjes zijn al na 2 maanden geslachtsrijp en produceren in een jaar tijd 8 tot 10 worpen van gemiddeld 6 jongen. Huismuizen kunnen behoorlijk wat overlast veroorzaken. Zijn ze te herkennen door het volgende:

  • Uitwerpselen van kleine, ronde, donkere keutels, vaak verspreid in verschillende delen van de ruimte. Maar vooral op de plaatsen waar ze vaak te vinden zoals in kasten en lang muren.
  • Kenmerkende geuren: een geur die lijkt op muskus en ammoniak. Kan sterker ruiken in afgesloten ruimtes of bij regen wanneer de muizen zich onder de dakpannen bevinden.
  • Krassende geluiden in huis. Vaak te horen boven het plafond of in de spouwmuur.
  • Knaagsporen aan allerlei soorten materialen, van hout tot plastic. Vaak de beestjes ook aan bekabeling.
  • Nestjes: huismuizen hebben 8 tot 10 nestjes per jaar.
Huismuizen bestrijden attack muizenbestrijding

Effectieve bestrijding tegen huismuizen

Wij streven ernaar alle ongedierteproblemen op te lossen met respect voor het milieu. Attack richt zich in eerste instantie op het deskundig adviseren van haar klanten. Indien er een bestrijdingsactie moet worden uitgevoerd gebeurt dat uitsluitend met goedgekeurde bestrijdingsmiddelen. We voeren een weringsonderzoek uit en doen aanbevelingen op het gebied van hygiëne en bouwkundige gebreken. Dit rapporteren we zodat we, eventueel ook in het vervolg, gericht actie kunnen ondernemen. Denk aan de inzet van muizendepots op slimme plekken om de aanwezigheid van muizen vroegtijdig te constateren.

Onze Mouseshield kit is een zeer effectief middel om huismuizen te bestrijden, of beter gezegd, te weren. Zoals eerder gezegd is een hele kleine opening (al vanaf 0,5 cm) genoeg voor een muis om een gebouw binnen te dringen. Deze gaten en kieren dichten we af met deze kit. In tegenstelling tot normale kit gaan knaagdieren hier niet graag doorheen. Wanneer deze aanpak wordt gecombineerd met goed sluitende deuren en smalle ventilatieopeningen houdt u huismuizen buiten de deur.

De kosten van huismuizen bestrijden

Attack Dierplaagbeheersing werkt met een landelijke dekking binnen Nederland en België. Onze adviseurs en bestrijders zijn dus ook bij u in de regio werkzaam. Daardoor hebben we korte aanrijtijden en dat pakt voor u voordelig uit. Voor een definitieve kostenraming kunt u contact met ons opnemen. Voor de kosten van muizenbestrijding houden we rekening met het volgende:

  • Inzet van weringsmethoden en bestrijdingsmethoden
  • Eventuele herhaalafspraken

Brochure huismuizen bestrijden

Download onze brochure betreffende huismuizen bestrijden.
Direct hulp nodig? Bel 085-0218972 of laat een bericht achter.

Altijd een ongediertebestrijder bij u in de buurt

Vanuit ons centraal gelegen kantoren in Nederland kunnen we u snel van dienst zijn. Onze ongediertebestrijders zijn door het hele land werkzaam en kunnen u snel helpen met het muisvrij maken van uw woning of bedrijf. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 085-0218972 of een mail te sturen via het contactformulier.

Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing.


Bekijk locatie

Korte aanrijtijden door landelijke dekking
Goedgekeurde bestrijdingsmiddelen
Respect voor het milieu
Professionele bestrijding sinds 1962

Contact opnemen of een afspraak aanvragen