Vlooienbestrijding

Maak een afspraak voor vlooienbestrijding

Heeft u last van een vlooienplaag in huis? Laat snel en effectief de vlooien bestrijden onze specialisten. Door vlooienbestrijding in te schakelen voorkomt u dat de plaag zich verder verspreidt in huis. We behandelen de ruime(s) waar last is van vlooien en pakken de bron van het probleem aan.

De bestrijding wordt uitgevoerd met professionele middelen (pesticiden) die zorgen voor een verdelging van de vlooien en de vlooienlarven. Vooraf aan onze behandeling bent u op de hoogte van de kosten en onze werkwijze. Geen verrassingen achteraf. Onze behandeling is veilig voor mens en (huis)dier en we zorgen u er zo min mogelijk omkijken naar heeft. Binnen de kortste keren is uw vloerbedekking, beddengoed en huisdierenkleed weer vlooivrij.

Vlooienbestrijding door heel Nederland
Verdelging van de bron: de vlooien en de vlooienlarven
Veilige behandeling voor mens en (huis)dier
Professionele bestrijding tegen concurrerende tarieven
Al ruim 60 jaar plaagdierbeheersing

Vlooienbestrijding door heel NL
Verdelging van vlooien en vlooienlarven
Veilige behandeling voor mens en dier
Bestrijding tegen concurrerende tarieven
Ruim 60 jaar plaagdierbeheersing

Neem contact op  Onze werkwijze bij vlooienbestrijding

  Neem contact met ons op zodat wij een afspraak voor vlooienbestrijding kunnen inplannen. We bespreken onze werkwijze en de kosten vooraf.

  Vlooien in huis bestrijden

  Door vlooien vroegtijdig te bestrijden voorkomt u verdere overlast. Bijna ieder huisdier heeft wel een aantal vlooien. Dat kan in eerste instantie geen kwaad, maar bij warm weer kunnen vlooien zich verder verspreiden. In vier weken tijd kan een vlo duizenden nakomelingen krijgen. Deze vlooien voeden zich met bloed en de beten leveren jeuk op. In Nederland komt eigenlijk alleen de Kattenvlo voor. Deze nestelt zich ook in honden.

  Attack voert vlooienbestrijding uit met uitsluitend goedgekeurde en professionele middelen. Vlooien verdelgen is intensief en vindt plaats met residueel werkende middelen om verspreiding in het vervolg tegen te gaan. Voorafgaand aan de behandeling dienst er grondig te worden gestofzuigd.

  Aanwezigheid van vlooien herkennen

  Voordat u vlooienbestrijding inschakelt is het belangrijk om vast te stellen of u daadwerkelijk last heeft van vlooien. Er is een aantal manieren om vlooien te herkennen. Om te beginnen kunt u een wit A4-tje langs de vloer halen. Aanwezige vlooien worden dan soms zichtbaar. Er zijn meer signalen die kunnen duiden op de aanwezigheid van vlooien:

  • Springende kleine rode beestjes (2 tot 3 mm).
  • Hevig krabben of bijten van huisdieren (jeuk).
  • Kleine zwarte korrels in de vacht van uw huisdier (uitwerpselen van vlooien).
  • Vlooien in de nek of bij de pootjes van uw huisdier.
  • Kleine rode stipjes bij uw huisdier of bij u als gevolg van vlooienbeten.
  Vlooien huisdier vlooienbestrijding

  Kosten vlooienbestrijding

  De prijs voor vlooienbestrijding is afhankelijk van een aantal factoren. Wanneer u Attack inschakelt weet u dat er altijd een bestrijder bij u in de buurt werkzaam is. We hebben korte aanrijtijden en kunnen u snel verder helpen met het oplossen van de vlooienplaag. We werken tegen een voordelig tarief. Voor een definitieve prijs kunt u contact met ons opnemen. De kosten om vlooien te bestrijden is afhankelijk van het volgende:

  • De oppervlakte van de ruimte waar u overlast heeft
  • De mogelijkheid tot bestrijdingsmethoden
  Vlooien in huis vlooienbestrijding

  We werken zonder wachtrijen en kunnen u vaak op korte termijn verder helpen.

  We zijn in het bezit van de juiste certificeringen en gebruiken uitsluitend goedgekeurde bestrijdingsmiddelen.

  Neem contact op voor vlooienbestrijding

  Een afspraak aanvragen met een bestrijder in de buurt
  Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden
  Neem contact op