Wespenbestrijding

Maak een afspraak voor wespenbestrijding

We helpen u graag verder met vakkundige wespenbestrijding. Vaak is een eenmalige behandeling voor 100% effectief om de activiteit in een wespennest te stoppen. In een korte tijd stopt de overlast en kunt u het wespennest veilig weghalen. We begrijpen dat u direct actie wenst. Onze wespenbestrijders zijn verspreid over het hele land en hebben korte aanrijtijden. We werken tegen voordelige tarieven en hanteren geen wachtrijen.

Als u contact opneemt is het van belang om het volgende te weten:
• Waar komen de wespen vandaan?
• Ziet u een duidelijke in- en uitvliegopening?
• Hoe hoog zit de vliegopening?

Snelle bestrijding met professionele middelen
Eenmalige behandeling van het wespennest
Geen wachtrijen. Direct een afspraak maken.
100% dekking door Nederland
Al 60 jaar ervaring met wespenbestrijding

Neem contact met ons op zodat wij een afspraak voor u kunnen inplannen. We bespreken onze werkwijze en de kosten om het wespennest te bestrijden.

Onze specialisten zijn verspreid over het hele land en ook bij u in de regio werkzaam. We kunnen u vaak op korte termijn van dienst zijn.

We voeren professionele bestrijding uit en houden rekening met de veiligheid van mens en dier in de omgeving.

Een wespennest bestrijden

Wespennest bestrijden wespennest verwijderen

Wespennest in huis verwijderen

Wanneer er veel overlast ontstaat is het verstandig om het wespennest te laten behandelen en vervolgens te verwijderen. Een wespennest in huis zelf verwijderen of weghalen kan pas veilig worden uitgevoerd wanneer de activiteit in het nest gestopt is. Onze experts spuiten de invliegopening van het nest in met een professioneel bestrijdingsmiddel. Wespen nemen dit mee het nest in en geven het door aan de andere wespen. Een groot deel van de wespen wordt verdelgt en de wespenkoningin sterft. Hierdoor stopt na enkele dagen de activiteit in het wespennest en kan het veilig worden verwijderd.

Ook voor wespennesten in spouwmuren en daken

De behandeling werkt voor zowel beginnende als grote wespennesten en vaak is dit een eenmalige behandeling. Doordat we vliegopeningen behandelen kunnen nesten nesten in spouwmuren en onder dakpannen ook op deze manier worden behandeld.

Soorten wespen

De limonadewesp is de ‘ normale wesp’ en komt het meest voor. De wespen komen in de zomermaanden op zoetigheid af en zorgen voor de meeste overlast in augustus.

Graafwespen maken hun nest vaak in de grond. De wespen kunnen niet steken en vormen dan ook geen direct gevaar.

Hoornaars zijn over het algemeen niet agressief, maar kunnen we pijnlijke steken uitdelen. We gaan alleen over op bestrijding wanneer er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

Bijen zijn beschermd en nuttige dieren voor de natuur. Bestrijding mag alleen bij gevaarlijke situaties en overlast.

Wespenbestrijding in vliegopeningen

Wespenbestrijding schagen
Volg de in- en uitvliegopeningen

Waarschijnlijk is er een wespennest in de buurt als u veel overlast van wespen heeft in uw huis en tuin. Activiteit bij een ventilatieopening van een spouwmuur, onder dakpannen of bij kieren in een muur wijzen vaak op een nest. Door de in- en uitvliegopening(en) van de wespen te volgen kunt u de exacte locatie achterhalen. Wij kunnen deze vliegopeningen behandelen met ons bestrijdingsmiddelen. De wespen nemen de toxische stof zelf mee naar het nest.

Stop de vliegopeningen nooit zelf dicht

Als u het nest heeft gevonden laat deze dan voor wat het is. Stop de invliegopening(en) nooit zelf dicht. Vaak werkt dit namelijk averechts; de wespen houden vol totdat ze een andere opening hebben gevonden en gaan zwerven op ongewenste plekken zoals in uw woonhuis of bedrijf. Ze worden agressief en delen vervelende steken uit. Lees hier wat u het beste kunt doen bij een wespensteek.

Schakel de meest ervaren specialisten op het gebied van wespenbestrijding in.
Bel direct voor een afspraak.

 ma t/m vrij | 8.00 tot 17.00

Wespenbestrijding inschakelen

wespenbestrijding heerhugowaard attack ongediertebestrijding

Vakkundige behandeling op korte termijn
Bij overlast van wespen begrijpen we dat u direct actie wenst. Wanneer u contact opneemt, zorgen we ervoor dat er op korte termijn een specialist bij u op de stoep staat. Onze wespenbestrijders werken met goedgekeurde bestrijdingsmiddelen en hebben veel ervaring met wespenbestrijding. Ze houden rekening met mens en dier in de omgeving en behalen met minimale middelen een maximaal effect.

Kosten wespenbestrijding

Onze wespenbestrijders zijn verspreid over het land. Door korte aanrijtijden kunnen wij wespenbestrijding tegen een scherp tarief aanbieden. De kosten zijn afhankelijk van de mogelijkheid tot bestrijding en de hoogte van het nest. In principe voldoet een eenmalige bestrijding. Is de overlast na een week nog niet verholpen? Dan komen we nog een keer kosteloos terug. Voor de kosten kunt u het beste contact met ons opnemen.

Neem contact op voor wespenbestrijding

Een afspraak aanvragen met een bestrijder in de buurt
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden
Neem contact op    Wespenbestrijding bij u in de buurt

    Vanuit ons centraal gelegen kantoren in Nederland kunnen we u vaak snel van dienst zijn. Wij hebben een volledige dekking in Noord-Holland en Zuid-Holland. Op zoek naar een wespenbestrijder bij u in de regio? Neem contact met ons op door te bellen naar 085-0218972 of een mail te sturen via het contactformulier.

    Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing.


    Bekijk locatie