Pest control

Pest control voor bedrijven

Door Pest Control voor bedrijven in te schakelen voorkomt u overlast van plaagdieren. Attack helpt u met het managen van ongedierte in uw omgeving. Door onze bewezen effectieve werkwijze voorkomen we overlast door ongedierte in uw organisatie. Door te werken met structurele bedrijfsinspecties constateren we problemen tijdig en lossen dit adequaat op. Onze bevindingen vindt u terug in overzichtelijke online rapportages. Zo heeft u altijd de beschikking over een overzicht met de getroffen maatregelen en ongeregeldheden wat betreft ongedierte in uw organisatie en de maatregelen die hiertegen getroffen zijn.

Pest control voeren we uit in allerlei verschillende branches. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld supermarkten, winkels, bakkerijen, restaurants, productiebedrijven en ziekenhuizen. Bekijk alle branches waarin wij u verder kunnen helpen.

Ongediertebestrijding tegen alle plaagdieren
Pest Management gericht op preventie
Nastreven van optimale bedrijfshygiëne
Direct problemen en ongedierte in kaart
 Professionele kwaliteit tegen scherpe tarieven

De werkwijze van Attack Plaagdierbeheersing

spuitbehandeling ongedierte drenthe

Attack is uw partner als het gaat om ongediertebestrijding voor bedrijven. We zijn gespecialiseerd in bestrijdingsacties tegen plaagdieren zoals muizen, ratten, vliegen en andere insecten. Daarnaast controleren uw organisatie op bedrijfshygiëne en bouwkundige problemen t.a.v. plaagdieren. We noemen dit Pest Control (ofwel plaagdierbeheersing).

Ongediertebestrijding voor bedrijven

We voeren bestrijdingsacties uit met goedgekeurde bestrijdingsmiddelen uitgevoerd welke zijn toegelaten door Inspectie Leefomgeving en Transport. We hanteren een hoog kwaliteitsniveau en bieden onze diensten tegen scherpe tarieven aan. Onze experts zijn verspreid over het hele land. Er is altijd een bestrijder in de buurt om u op korte termijn te helpen. Lees meer over incidentele ongediertebestrijding.

We zijn in het bezit van de juiste certificeringen en gebruiken uitsluitend goedgekeurde bestrijdingsmiddelen.

Jarenlange ervaring met resultaatgericht en zorgvuldig werken ten gunste van uw bedrijf en de omgeving.

Pest Control met IPM

Vacature ongediertebestrijding Amsterdam

We werken op basis van het Integrated Pest Management principe (IPM). IPM is een aanpak om plaagdieren te voorkomen en te beheersen. Deze werkwijze is gericht op het uitvoeren periodieke inspecties. Onze servicemedewerkers voeren structurele controles uit binnen uw organisatie. Zo wordt uw productieproces constant gecontroleerd op ongeregeldheden waardoor sporen van ongedierte vroegtijdig kunnen worden geconstateerd. Bevindingen worden adequaat bijgehouden in een online logboek met compleet overzicht van diensten, documentatie en bestrijdingsmaatregelen en -acties.

Professionele en innovatieve dienstverlening
Vaste contactpersonen en bestrijders
Nastreven van optimale bedrijfshygiëne

Een IPM plan op maat
Met een IPM plan heeft u alle aandachtspunten en uit te voeren acties rondom Pest Control in kaart. Wij passen het plan volledig aan op uw situatie en de werkwijze van uw bedrijf.

Pest control en Pest Management door afgestemde rapportages

Ongediertebestrijding voor bedrijven

Begin 2006 hebben we – als eerste binnen onze branche – bij al onze klanten een barcode-scansysteem geïntroduceerd. We noemen het IPM Connect. Het is een online logboek waarin u alle rapportages van de uitgevoerde dienst terug kunt vinden samen met alle relevante documentatie. Daarin staat een overzicht van geconstateerd ongedierte, gebreken rondom bedrijfshygiëne, veiligheidsbladen en trendanalyses. U krijgt na elke Pest Control inspectie een jobrapport met duidelijke aandachtspunten en eventueel uit te voeren acties. We stemmen ons systeem af op uw bedrijf en u heeft hierdoor alle tools in handen om invulling te geven op certificeringen en eisen zoals General Food Law, HACCP, Tesco, AIB en BRC.

Problemen met ongedierte direct in kaart
Digitale rapportages op elk moment toegankelijk
Controlepunten aangepast aan bedrijfssituatie

Maak een afspraak met een vertegenwoordiger van Attack voor een bedrijfsinspectie

Pest control in de volgende bedrijfssectoren

Neem contact op voor Pest Control voor uw bedrijf

Een afspraak aanvragen voor een vrijblijvende inspectie en offerte
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden
Neem contact op