Ongediertepreventie voor bedrijven

Maak een gratis afspraak met de vertegenwoordiger van Attack

 ma t/m vrij | 8.00 tot 17.00

Attack Dierplaagbeheersing muizenbestrijding

Digitale rapportages voor juiste certificeringen
Gebreken en ongedierte direct in kaart
Inspectie aangepast aan bedrijfssituatie
Lokale contactpersonen en bestrijders
Korte aanrijtijden & scherpe tarieven
Professionele bestrijdingsmiddelen

Digitale rapportages voor certificeringen
Ongedierteproblemen direct in kaart
Inspectie aangepast per branche
Lokale contactpersonen & bestrijders
Professionele middelen
Korte aanrijtijden & scherpe tarieven

Ongediertepreventie voor bedrijven in de volgende branches

Ongediertepreventie in uw bedrijf

Voorkom overlast van ongedierte door het inschakelen van ongediertepreventie voor bedrijven. Ons motto is ‘voorkomen is beter dan genezen’. Het preventief voorkomen en beheersen van plaagdieren bespaart u op termijn veel problemen. Onze werkwijze wordt uitgevoerd op basis van het Integrated Pest Management (IPM) principe. Dat houdt in dat we werken met structurele controles en inspecties en maken hier een adequate rapportage van. We constateren vroegtijdig gebreken op bouwkundig of hygiënisch gebied in uw bedrijf en voorkomen daardoor problemen met plaagdieren. We waarborgen onze kwaliteit doordat we in het bezit zijn van de juiste certificeringen omtrent ongediertebestrijding en plaagdierbeheersing. U kunt rekenen op korte aanrijtijden, tegen een concurrerend tarief.

Bestrijden op afspraak Attack Heerhugowaard

We zijn in het bezit van de juiste certificeringen en gebruiken uitsluitend goedgekeurde bestrijdingsmiddelen.

Ongediertebestrijding voor bedrijven en particulieren

Attack is toonaangevend op het gebied van ongediertebestrijding. Onze experts zijn verspreid over het hele land. Er is altijd een bestrijder in de buurt om u op korte termijn te helpen. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een vakbewaamheidsdiploma en worden jaarlijks bijgeschoold op interne en externe locaties. Wij streven ernaar alle ongedierteproblemen op te lossen met respect voor het milieu. Bestrijdingsacties worden uitsluitend met goedgekeurde bestrijdingsmiddelen uitgevoerd welke zijn toegelaten door Inspectie Leefomgeving en Transport. We hanteren een hoog kwaliteitsniveau en bieden onze diensten tegen scherpe tarieven aan.

spuitbehandeling ongedierte drenthe

Plaagdierbeheersing (Pest Control)

Attack helpt u met het ongediertevrij maken van uw organisatie. Wij spreken zelf liever van plaagdierbeheersing (ofwel pest control). Onze aanpak is gericht op ongediertepreventie; het voorkomen en beheersen van plaagdieren. Door het uitvoeren van structurele controles en een adequate manier van rapporteren realiseren wij dit. We letten op gebreken en ongeregeldheden in uw organisatie, geven hier advies over en lossen dit op. Lees meer over Pest Control voor bedrijven.

Onze plaagdierbeheersing bestaat uit het volgende:

  • Ongediertebestrijding van alle voorkomende plaagdieren
  • Advies op gebied van bouwkundig ‘muisdicht’ zetten
  • Opvullen en afdichten van naden en kieren
  • Structurele controle op hygiëne
  • Analyse en rapportage van probleemgebieden

barcode scannen plaagdierbeheersing bedrijven

Integrated Pest Management (IPM)

IPM is een aanpak om dierplagen te voorkomen en te beheersen. Besmetting van plaagdieren voorkomen wij met een proactieve aanpak. De preventie van ongedierte staat bij IPM centraal. De basis van IPM is een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken, zowel op bouwkundig als op hygiënisch vlak, waarmee onregelmatigheden vroegtijdig worden gesignaleerd.

Periodieke inspecties tegen ongedierte
Een IPM aanpak kan alleen worden nageleefd wanneer er op periodieke basis inspecties bij uw bedrijf worden uitgevoerd. Onze servicemedewerkers voeren structurele controles uit binnen uw bedrijf. Zo wordt uw productieproces constant gecontroleerd op ongeregeldheden waardoor sporen van ongedierte vroegtijdig kunnen worden geconstateerd. Bevindingen worden adequaat bijgehouden in een online logboek met compleet overzicht van diensten, documentatie en bestrijdingsmaatregelen en -acties.

Ongediertebestrijding voor bedrijven IPM

Een IPM plan op maat
Geen bedrijf is hetzelfde en datzelfde geldt voor een IPM plan. Wij passen het plan volledig aan op uw situatie en de werkwijze van uw bedrijf.

Duidelijke Rapportages met IPM Connect

Begin 2006 hebben we – als eerste binnen onze branche – bij al onze klanten een barcode-scansysteem geïntroduceerd. IPM Connect is een online logboek, waarin u alle rapportages van de uitgevoerde dienst terug kunt vinden samen met alle relevante documentatie (zoals geconstateerde dierplagen, gebreken, veiligheidsbladen en trendanalyses). U heeft direct alle tools in handen om invulling te geven aan eisen zoals opgenomen in de General Food Law, HACCP, Tesco, AIB en BRC.

IPM Connect biedt u verschillende voordelen

  • Geautomatiseerde en gestructureerde processen inzake plaagdierbeheersing
  • Rapportages van uw situatie over de aanwezigheid van plaagdieren en gebreken in bouwkunde of hygiëne
  • Duidelijke informatie met aandachtspunten en eventueel uit te voeren acties
  • Geschikt voor ieder bedrijf, de grootte, branche of het aantal werknemers
met klant tussen de stelling

Maak een afspraak met een vertegenwoordiger van Attack voor een bedrijfsinspectie

Neem contact op met Attack Plaagdierbeheersing
Afspraak aanvragen met adviseur
Wij streven ernaar om dezelfde werkdag te antwoorden
Neem contact op