Houtaantasters

Verschillende soorten houtaantasters bestrijden

houten constructie houtworm bestrijden

De verschillende Houtaantasters

Hout kan door verschillende insecten worden aangetast, wij onderscheiden drooghoutboorders en nathoutboorders:

  • Onder drooghoutboorders verstaan we de insecten die gedroogd hout verwerkt in gebouwen of op opslagplaatsen aantasten. Zij kunnen echter ook hout dat weer vochtig geworden is door bijvoorbeeld lekkage of onvoldoende ventilatie aantasten. Deze drooghoutboorders zijn prima te bestrijden.
  • Nathoutboorders zijn insecten die hout buiten (o.a. in het bos) aantasten. Staande en gevelde bomen kunnen aan deze insecten ten prooi vallen. Eén van de bekendste nathoutboorders is de veranderlijke boktor, die nog al eens in openhaardhout voorkomt.
Houtworm Heerhugowaard houtaantasters bestrijden

Houtaantasters bestrijden

Bestrijding is een zaak voor specialisten. Het bestrijden van houtwormen, boktorren en andere houtaantasters is een zaak voor specialisten. Roep de hulp van Attack in en krijg direct advies van de beste en meest ervaren specialisten. Attack heeft ruim 50 jaar ervaring in houtverduurzaming. We onderhouden kerken, grachtenpanden, molens, monumenten, stolpboerderijen en woonhuizen in alle andere vormen. Al deze jaren hebben ons een ruime ervaring met bestrijdingstechnieken en –middelen opgeleverd. Wij weten als geen ander hoe we problemen met houtaantasters moeten aanpakken. Wij komen snel in actie! Tegen een concurrerend tarief natuurlijk.

Verspreiding houtworm bestrijden

Houtwormbestrijding

Als u voor Attack kiest dan bent u verzekerd van de meest ervaren specialisten op het gebied van houtwormbestrijding in. Onze professionele bestrijding is effectief tegen houtwormkevers, houtwormlarven en de eitjes. Wij komen kosteloos bij u langs voor een houtworminspectie. Op basis daarvan maken we een vrijblijvende offerte op maat. Enkele kenmerken van onze professionele houtwormbestrijding:

Uiterst effectieve behandelingen tegen houtworm
 Bestrijding van houtwormkevers, larven en eitjes
 Ons bestrijdingsmiddel heeft een werkingsduur van tenminste 10 jaar

Boktorbestrijding boktorspecialist houtaantasters

Boktorbestrijding

De boktor is ten aanzien van de houtwormkever een groter houtaantastend insect. Over het algemeen is de behandeling vergelijkbaar. Op basis van een inspectie maken we een behandelingsplan en sporen we alle schuilplaatsen van de boktor op. Vaak is een voorbehandeling nodig. Alle schuilplaatsen moeten dan worden uitgekrabd zodat onze bestrijdingsvloeistof optimaal kan werken. We maken een scherpe offerte op maat. De vloeistof heeft de volgende eigenschappen:

 Preventieve en curatieve werking van 10 jaar
 Behandeling tegen de  huisboktor, larven & eitjes
 Weinig belastend mens & milieu

Brochure houtaantasters bestrijden

Download onze brochure betreffende houtaantasters bestrijden.
Direct hulp nodig? Bel 085-0218972 of laat een bericht achter.

houtworm bestrijden houtwormspecialist boktorspecialist houtwormbestrijding

Bestrijding tegen houtaantasters inschakelen

Attack staat voor een professionele service in ongediertebestrijding en -preventie met respect voor het milieu. Met vakkundige medewerkers verspreid over Nederland is er altijd een vakman bij u in de buurt. Door de korte aanrijtijden kunnen wij u snel van dienst zijn. Om welke houtaantaster het ook gaat, we sturen altijd eerst een inspecteur om de situatie te bekijken en u te adviseren. Geheel vrijblijvend.

De specialisten van Attack zijn lokaal actief en kunnen u op korte termijn verder helpen.

We zijn in het bezit van de juiste certificeringen en gebruiken uitsluitend goedgekeurde bestrijdingsmiddelen.

Contact opnemen om houtaantasters te laten bestrijden

Een afspraak aanvragen voor een vrijblijvende inspectie en offerte
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden
Neem contact op