Ongediertebestrijding Vastgoed

Als vastgoedbeheerder of woningcorporatie is een mooi schoon pand de basis voor uw bedrijfsvoering. Aanwezigheid van ongedierte leidt tot onrust en ergernis onder uw huurder en is het slechts denkbare visitekaartje. Daarnaast kan het tot schade aan uw bekabeling en andere technische voorzieningen en zelfs tot constructieve problemen leiden.

Attack is uw professionele partner in wering en ongediertebestrijding vastgoed. Wij ontzorgen het management door te controleren op ongeregeldheden op bouwtechnisch en hygiënisch gebied. Daarnaast maken we uw huurder bewust van de maatregelen die intern getroffen dienen te worden. Denk aan het opbergen van etenswaren en afvoeren van afval. Op basis van de inspecties maken we uitbreide rapportages die u te allen tijde kunt inzien. Bij besmetting van plaagdieren grijpen wij proactief in en zorgen we ervoor dat overlast wordt voorkomen.

Controle op problemen met hygiëne en bouwkunde
Ontzorgen van management en personeel
Snelle responstijd bij ongedierteproblemen
Goede prijs-/kwaliteit verhouding
Uitgebreide online rapportages

Neem contact op  Werkwijze bij ongediertebestrijding Vastgoed

  Onze servicemedewerker voert professionele bestrijdings- en weringsmaatregelen uit om overlast van ongedierte preventief te voorkomen.

  We voeren periodieke controles uit en wijzen op ongeregeldheden rondom hygiëne en bouwkunde. We geven advies en ondersteunen u hierin.

  Kritische controlepunten bij ongediertebestrijding vastgoed

  Wering en Bestrijdingsproducten knaagdieren

  Ongediertebestrijding vastgoed is belangrijk om huurders en personeel tevreden te houden. Vastgoedbedrijven en woningcorporaties willen plaagdieren te allen tijde weren om schade en overlast te voorkomen. Er zijn verschillende risicogebieden binnen gebouwen waarin ongedierte binnen kan dringen. Deze ruimtes vereisen meer aandacht en noemen wij kritische controlepunten. Enkele kritische controlepunten bij ongediertebestrijding vastgoed:

  • Kantines en keukens: Op plekken waar etenswaren wordt geconsumeerd is een verhoogde kans op de aanwezigheid van plaagdieren. Het is belangrijk om hier een optimale hygiënestandaard na te leven.
  • Opslagruimtes: Grondstoffen en producten kunnen aantrekkelijke stoffen bevatten voor ongedierte. Controle is nodig om aantastingen voor te zijn.
  • Verbouwingen: Bij verbouwingen zijn vaak open ruimtes te vinden waardoor ongedierte makkelijk naar binnen kan treden. Extra controle is aan te raden.
  • Afvalcontainers: De opslag van afval dient op een nauwkeurige manier te worden opgeslagen in afgesloten zakken en containers. Knaagdieren worden snel aangetrokken tot afvalresten.

  Ongediertebestrijding vastgoed tegen de volgende plaagdieren

  Ongediertebestrijding gebouwbeheer en woningverhuur

  Als verhuurder van vastgoed wilt u ervoor zorgen dat u huurders in een schoon kunnen verblijven. Ongedierte zoals ratten, muizen en insecten kunnen voor overlast en schade zorgen. Er ontstaan hygiëneproblemen doordat er voedselwaren worden aangetast. Daarnaast kan er knaagschade ontstaan aan kabels en isolatiemateriaal. Ook houtaantastende insecten kunnen voor grote problemen zorgen. Door aantastingen in het hout kan de draagkracht van een houten constructie afnemen. Al met al zorgt de aanwezigheid van ongedierte ervoor dat de kwaliteit van uw vastgoed achteruit gaat. Schakel daarom ongediertebestrijding vastgoed in voor de juiste passende behandelingen en preventieve wering. Zo voorkomt u problemen en ontevreden klanten.

  Structurele wering en rapportages op maat

  Rapportages

  Ons devies ‘voorkomen is beter dan genezen’ is in iedere branche en in ieder pand van het grootste belang. Ongediertebestrijding vastgoed voeren wij uit middels een proactieve aanpak. We maken uitgebreide rapportages en nemen IPM (Integrated Pest Management) als de leidraad. Dat houdt in dat we werken met structurele inspecties en duidelijke digitale rapportages waarin onze bevindingen worden vastgelegd. U krijgt toegang tot ons rapportagesysteem waarin u alles voor handen heeft voor een HACCP– of ongediertepreventieplan. U kunt alle vestigingen op deze manier beheren en u geeft zelf aan wie er nog meer toegang mag krijgen tot de rapportages.

  We zijn in het bezit van de juiste certificeringen en gebruiken uitsluitend goedgekeurde bestrijdingsmiddelen.

  Neem contact op voor ongediertebestrijding vastgoed

  Een afspraak maken met een adviseur
  Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden
  Neem contact op