Tankstations

Ongediertebestrijding tankstations

Een mooi schoon tankstation is het ideale visitekaartje. In uw tankstation is het dagelijks een komen en gaan van klanten en leveranciers. Er worden steeds meer voedingsmiddelen verkocht en daarmee wordt de standaard in hygiëne hoger en hoger. Ongedierte hoort hier vanzelfsprekend niet thuis.

Optimale standaard in hygiëne

Is uw hygiëne niet op orde? Dan ligt overlast door ongedierte op de loer. Muizen, ratten, kakkerlakken en vliegen zijn gek op voedsel en afval. Realiseer een optimale hygiënestandaard. Attack helpt u hier graag bij. Door ons unieke barcodesysteem passen we controlepunten aan op u situatie. Onze gecertificeerde bestrijders passen dit aan en maken een overzichtelijke, digitale rapportage van de bevindingen en adviezen. Door de juiste weringsadvies (ook voor uw personeel) houdt u ongedierte buiten de deur. Bel ons via 085-0218972 of benader ons via het contactformulier.

Gespecialiseerd in het monitoren van vliegen
Snelle responstijd bij ongedierteproblemen
Inspectie met een uniek barcodesysteem
Ervaring met Bakery
Gecertificeerd familiebedrijf
Tankstations door heel Nederland en België

Neem contact op  Werkwijze bij ongediertebestrijding tankstations

  Onze servicemedewerker voert professionele bestrijdings- en weringsmaatregelen uit om overlast van ongedierte preventief te voorkomen.

  We voeren periodieke controles uit en wijzen op ongeregeldheden rondom hygiëne en bouwkunde. We geven advies en ondersteunen u hierin.

  Ongediertebetrijding tankstaions

  Kritische controlepunten bij ongediertebestrijding tankstations

  Tankstations kunnen zicht geen overlast door ongedierte permitteren. Besmettingen kunnen grote gezondheidsrisico’s en schade opleveren. Er zijn verschillende risicogebieden waar ongedierte op af kan komen. Deze ruimtes moeten regelmatig worden gecontroleerd. Enkele kritische controlepunten bij ongediertebestrijding tankstations:

  • (Opslag)ruimtes met voedselwaren
  • Versafdelingen
  • Afvalcontainers
  • Koffiecorners
  • Bakery’s
  • Kantines

  Ongediertebestrijding tankstations tegen de volgende plaagdieren

  attack tankstations drenthe

  Ongediertebestrijding in tankstations en bakery’s

  Plaagdieren kunnen voor veel problemen zorgen in tankstations en bakery’s. Bij de aanwezigheid van ongedierte kunnen voedselwaren worden aangetast en dat resulteert in problemen met voedselveiligheid. Plaagdieren verspreiden bacteriën en ziektes en dat kan schadelijk zijn voor de gezondheid van de mens. Daarnaast kan er knaagschade ontstaan door de aanwezigheid van muizen en ratten. Kabels worden aangetast en er ontstaat kortsluiting. Het is daarom van groot belang om ongedierte preventief te weren. Dit voorkomt problemen en is daarnaast vaak voordeliger dan achteraf bestrijden. Door onze ervaring bij ongediertebestrijding tankstations kunnen wij een passend ongediertepreventieplan maken.

  Rapportages

  Structurele controle op ongedierte

  Attack is uw professionele partner die niet alleen volgens de HACCP-voorschriften, maar ook volgens de normen van uw auditerende instantie zoals BRC, AIB of TESCO werkt. Besmetting van plaagdieren voorkomen wij met een proactieve aanpak. IPM is de leidraad. Dat houdt in dat we het volgende uitvoeren:

  • Weringsadvies (ook bij bouw)
  • Periodieke inspectierondes
  • Bestrijdingsactiviteiten waar nodig
  • IPM Connect: online logboek met overzicht van diensten, documentatie en bestrijdingsmaatregelen en -acties

  We zijn in het bezit van de juiste certificeringen en gebruiken uitsluitend goedgekeurde bestrijdingsmiddelen.

  Neem contact op voor ongediertebestrijding tankstations

  Een afspraak maken met een adviseur
  Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden
  Neem contact op