Ongediertebestrijding Transport & Logistiek

Ongediertebestrijding transport & logistiek

In de transport en logistiek draait alles om efficiëntie. Het voorkomen van verstoring van het logistieke proces is van cruciaal belang. Plaagdierpreventie en -bestrijding is niet meer weg te denken in deze branche waar grote stromen in- en uitgaande goederen aan de orde van de dag zijn. Naast verstoring van het logistieke proces is ook beschadiging of vervuiling van in- en uitgaande goederen onacceptabel. Voorkom schade en ontevreden klanten. Geef ongediertebestrijding transport uit handen aan Attack.

Wij zijn uw partner in het weren en bestrijden van ongedierte. We werken volgens de juiste certificeringen en wetgevingen en onze werkwijze is nauw verbonden met ons unieke systeem. In dit systeem maken we op maat gemaakte preventieplannen voor uw bedrijf. Door middel van een barcodesysteem controleren we kritische controlepunten in uw organisatie. U krijgt een vaste bestrijders aangewezen. Samen met de kwaliteitsmanager voorkomen zij door een proactieve aanpak, besmettingen van plaagdieren.


Grondige inspectie bij kennismaking
Periodieke inspectierondes aangepast op uw situatie (ook bij leveringen)
Bestrijdingsactiviteiten waar nodig
Vaste bestrijders en korte lijnen met kwaliteitsmanagers
IPM Connect: ons unieke en flexibele systeem aangepast op uw situatie. De juiste benodigdheden voor certificeringen

Neem contact op  Werkwijze bij ongediertebestrijding transport & logistiek

  We voeren periodieke controles uit en wijzen op ongeregeldheden rondom hygiëne en bouwkunde. We geven advies en ondersteunen u hierin.

  Ongediertebestrijding transport & logistiek

  Kritische controlepunten bij ongediertebestrijding transport & logistiek

  Er zijn altijd kritische punten waar regelmatig gecontroleerd moet worden op ongedierte. Problemen met ongedierte kunnen snel ontstaan bij bouwkundige en hygiënische problemen. Door een proactieve houding kunnen onze ongediertebestrijders u tijdig wijzen op verbeterpunten. Enkele kritische controlepunten bij ongediertebestrijding transport en logistiek zijn:

  • Kantines en restaurants: op plaatsen met etenswaren dienst een optimale hygiënestandaard te worden nageleefd.
  • De opslag: Goederen en voedselwaren dienen goed te worden opgeslagen.
  • Importgoederen en leveringen: Nieuwe goederen moeten worden gecontroleerd op ongeregeldheden.
  • Afvalcontainers: Containers dienen goed te sluiten en tijdig te worden geleegd.
  • Transport van goederen: Binnenin vervoersmiddelen kunnen plaagdieren zijn verscholen.

  Ongediertebestrijding transport & logistiek tegen de volgende plaagdieren

  spuitbehandeling ongedierte drenthe

  Onze werkwijze bij ongediertebestrijding transport & logistiek

  Onze werkwijze is erop gericht om u te ontzorgen wat betreft besmetting van ongedierte. We controleren op ongeregeldheden richting hygiëne en bouwkunde. U krijg een vaste bestrijder, en reservebestrijder, toegewezen die de kritische controlepunten periodiek controleert. Indien gewenst kunnen onze kwaliteitsmanagers extra inspecties uitvoeren. Daarin controleren we nogmaals de controlepunten en kijken we kritisch naar mogelijke problemen die kunnen ontstaan binnen het bedrijfsproces. We hanteren korte lijnen en wanneer er ongedierte is geconstateerd staan we direct paraat.

  Rapportages

  Plaagdierpreventieplan op maat

  Ons devies ‘voorkomen is beter dan genezen’ is bij ongediertebestrijding transport en logistiek van het grootste belang. Om plaagdieren preventief te voorkomen gaan we met u een duurzame samenwerking aan. We maken een plaagdierpreventieplan en verwerken dit in ons systeem. U heeft een totaaloverzicht van uitgevoerde maatregelen, bestrijdingsacties en trends. Daarmee voldoet u aan de juiste voorschriften vanuit de wetgeving en auditerende instanties. U heeft alles voor handen om te werken volgens de HACCP-voorschriften en andere instanties zoals BRC, AIB of TESCO. Besmetting van plaagdieren voorkomen wij met een proactieve werkwijze op basis van IPM (Integrated Pest Management).

  We zijn in het bezit van de juiste certificeringen en gebruiken uitsluitend goedgekeurde bestrijdingsmiddelen.

  Neem contact op voor ongediertebestrijding logistiek & transport

  Een afspraak maken met een adviseur
  Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden
  Neem contact op    Privacy instellingen

    We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

    Privacy verklaring | Sluit
    Instellingen