Kruipende insecten

Verschillende soorten kruipende insecten

Kruipende insecten bestrijden

spuitbehandeling ongedierte drenthe

Onder kruipende insecten verstaan we alle soorten die niet kunnen vliegen, maar kruipend of lopend door het leven gaan. Kruipende insecten kunnen huizen en bedrijven binnentreden en daar voor veel overlast zorgen. De aanwezigheid van als zeer hinderlijk worden ervaren omdat ze onhygiënisch zijn en in sommige gevallen ziektes kunnen overdragen. Denk bijvoorbeeld aan kakkerlakken die dysenterie en tyfus kunnen overdragen. Of mieren en zilvervisjes die voedsel kunnen aantasten en voor problemen met voedselveiligheid kunnen zorgen. Ook kan er overlast ontstaan door het bijtgedrag van kruipende insecten. Bijvoorbeeld bij vlooien of bedwantsen. Er kunnen geïrriteerde plekken op de huid ontstaan en dat zorgt voor de nodige ongemakken. Wij helpen u graag verder met kruipende insecten bestrijden. Wij zijn ervaren met alle soorten insecten en weten hoe we de kleine kruipers kunnen bestrijden.

Kruipende insecten in huis herkennen

Determinatie tabel ongediertebestrijding

Welk insect is dit? Er zijn veel verschillende soorten kruipende insecten die zorgen voor verschillende manieren van overlast. Als u weet welke soorten plaagdieren het zijn dan kunt u gerichter maatregelen treffen. Wellicht helpt onze determinatietabel daarbij. U kunt ook contact met ons opnemen om aan de hand van uw beschrijving de plaagdieren te herkennen. Let dan op de volgende kenmerken:

 • De locatie waar u de kruipende insecten aantreft
 • De grootte en kleur van de beestjes
 • Het aantal poten van het plaagdier

Kruipende insecten in huis bestrijden

Mieren bestrijden in huis mierenplaag

Het is vervelend om kruipende insecten in huis aan te treffen. Dit wilt u voorkomen door preventieve maatregelen te treffen. Dit is grotendeels te realiseren door goed om te gaan met voedselresten en afval. Kruipende insecten komen hier namelijk snel op af. Toch kan het zijn dat er evengoed plaagdieren binnenshuis zijn getreden. Wanneer u de aanwezigheid van kruipende insecten in huis heeft geconstateerd dan is het vaak van belang deze op korte termijn te bestrijden. Door tijdig in te grijpen kunt u verdere overlast en verspreiding tegen te gaan. Wij helpen u graag met het bestrijden van kruipende insecten in huis. We lossen de bron van het probleem op en zorgen voor goede weringsmaatregelen.

Kruipende insecten in de tuin

Pissebedden bestrijden in huis

Kruipende insecten in de tuin hoeven niet tot de categorie ongedierte te behoren. Er zijn veel verschillende kruipende insecten die een nuttige functie hebben voor de begroeiing en de natuur. Sommige kruipende insecten, zoals het lieveheersbeestje, beschermt uw tuin tegen andere aantastende insecten. In sommige gevallen komen er ook ongewenste kruipende insecten naar uw tuin. Deze komen dan vaak af op etenswaren, andere dode plaagdieren of bijvoorbeeld vogelvoer. Het gevolg kan zijn dat de plaagdieren ook binnen uw huis treden en gaan nestelen. Met overlast tot gevolg. Wees hier daarom scherp op.

Bedwantsen bestrijding herkennen matras slaapkamer

Bedwantsen zijn roodbruine plaagdiertjes die vaak in slaapkamers zijn te vinden. Ze komen op lichaamswarmte af en nestelen zich vaak in matrasranden. Bedbugs laten vervelende bijtwondjes achter op de mens. Verspreiding vindt vaak plaats via naden en doorvoeropeningen naar andere delen van uw woning of bedrijf. Bij overlast is het van belang om vakkundige bedwants bestrijding in te schakelen. Bedwantsen verdelgen vereist een specialistische werkwijze met residueel werkende middelen om verspreiding in het vervolg tegen te gaan. Wij voeren al jaren professionele bestrijding voor bedrijven en particulieren uit.

Vlooien in huis vlooienbestrijding

Vlooien kunnen via huisdieren naar binnen komen. Bij warm weer kunnen de plaagdieren zich zeer snel verder voortplanten. Binnen vier weken kan een vlo duizenden nakomelingen krijgen. U begrijpt dat dat een kriem in huis kan zijn. Ze nestelen zich in tapijten en bedden en kunnen zelfs mensen bijten. Geen prettig idee om veel vlooien in huis te hebben dus. Een bestrijding met professionele middelen (pesticiden) zorgt vaak voor de oplossing. Zowel de vlooien als de vlooienlarven worden hierdoor verdelgt. Wij voeren deze behandelingen uit met respect voor de omgeving. We zorgen dat het veilig wordt uitgevoerd voor mens en huisdier en dat u er zo min mogelijk omkijken meer naar heeft.

Zilvervisjes bestrijden Attack

Zilvervisjes komen af op een hoge luchtvochtigheid. Een overlast van zilvervisjes in huis wijst vaak dan ook op lekkages of schimmels in huis. Ze zijn vaak te vinden in badkamers en keukens en kunnen een probleem zijn voor de voedselveiligheid. Papiervisjes kunnen juist overleven in droge ruimtes. Zij worden regelmatig aangetroffen in boekenkasten of dozen, maar soms ook bij belangrijke archieven of schilderijen. Ze kunnen papieren spullen volledig aantasten. Het is dus van belang om de franjestaarten vroegtijdig te bestrijden. Wij bestrijden zilver- en papiervisjes met het soort pesticide geschikt passend is bij uw situatie en doen dit met respect voor uw spullen.

Kakkerlakken bestrijding ongediertebestrijding

Kakkerlakken in huis of bedrijf kan een regelrechte ramp zijn voor de voedselveiligheid. Kakkerlakken leven namelijk van voedsel van de mens. De plaagdieren zorgen voor veel hygiëneproblemen en problemen met de veiligheid van voedsel. Ze kunnen namelijk ziektes met zich meedragen en bevuilen voedsel met uitwerpselen. Controleer uw goederen en voedselwaren regelmatig en sluit alles goed af. Bij overlast is het van belang om een ervaren bestrijder in te schakelen. Onze specialisten zoeken de bron van het probleem op en behandelen dit. We verdelgen de beestjes met een toxische gel of een spuitmiddel. De kakkerlakken dragen het gif snel op elkaar over zodat u snel van de plaag af bent. We geven u adviezen over de omgang met voedsel en de controle hierop.

We zijn in het bezit van de juiste certificeringen en gebruiken uitsluitend goedgekeurde bestrijdingsmiddelen.

Neem contact op met een medewerker van Attack

Een afspraak maken met een servicemedewerker in de buurt
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden

   Privacy instellingen

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

   Privacy verklaring | Sluit
   Instellingen