Maak een afspraak voor wespenbestrijding

Graafwespen bestrijden wespennest wespenbestrijding

Professionele wespenbestrijding bij u om de hoek

Laat effectief en snel wespen bestrijden. Wij gebruiken professioneel wespenpoeder dat zeer effectief is bij het verdelgen van wespen. Voorkom verdere overlast!

 ma t/m vrij | 8.00 tot 17.00

Attack Dierplaagbeheersing muizenbestrijding

Eenmalige en effectieve bestrijding met wespenpoeder
Wij pakken de bron van het wespenprobleem aan
Direct een afspraak maken voor op korte termijn
Altijd een bestrijder bij u in de regio

Eenmalige bestrijding
Direct een afspraak
Bestrijders bij u in de regio
Al 55+ jaar wespenbestrijding

Attack Dierplaagbeheersing muizenbestrijding
Vakbekwame ongediertebestrijders
100% dekking door Nederland
Al 55+ jaar professionele wespenbestrijding
Tevreden klanten door het hele land

Wespen kunnen veel overlast veroorzaken. Voor de natuur zijn het nuttige beesten, maar vaak worden ze gezien als hinderlijke insecten die een bedreiging vormen voor de veiligheid. Bij overlast van wespen is het verstandig om vakkundige wespenbestrijding in te schakelen. Wij voeren de bestrijding uit met wespenpoeder. De invliegopening van het nest wordt ingespoten met toxische poeder. Zowel bij grote als kleine wespennesten is dit een eenmalige actie en werkt dit veelal effectief om 100%  van de wespen te verdelgen. In een korte tijd stopt de activiteit en kan het wespennest worden verwijderd.

Wanneer u contact opneemt voor wespenbestrijding vragen we u het volgende:

 • Is de wespenbestrijding noodzakelijk?
 • Waar vliegen de wespen in en uit?
 • Is er een duidelijke vliegopening te zien?
 • Hoe hoog zit de vliegopening?

Soorten wespen en bijen

De limonadewesp is de ‘ normale wesp’ en komt het meest voor. De wespen komen in de zomermaanden op zoetigheid af en zorgen voor de meeste overlast in augustus.

Graafwespen maken hun nest vaak in de grond. De wespen kunnen niet steken en vormen dan ook geen direct gevaar.

Hoornaars zijn over het algemeen niet agressief, maar kunnen we pijnlijke steken uitdelen. We gaan alleen over op bestrijding wanneer er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

Bijen zijn beschermd en nuttige dieren voor de natuur. Bestrijding mag alleen bij gevaarlijke situaties en overlast.

Wespennesten laten behandelen

wespenbestrijding attack ongediertebestrijding

Het dichtstoppen van de uitvliegopening(en) van een nest heeft geen zin, omdat de wespen net zolang zullen zoeken tot ze een andere uitgang hebben gevonden of gemaakt. Soms werkt het zelfs averechts, omdat wespen op deze manier ook ín het gebouw terecht kunnen komen. Een wespennest kan 5000 en soms zelfs meer individuen bevatten. Als u veel activiteit van wespen ziet bij bijvoorbeeld een ventilatieopening in een spouwmuur, onder dakpannen en bij kieren en/of gaatjes in een muur of dak kunt u er nagenoeg zeker van zijn dat zich daar een wespennest bevindt.

De wespenbestrijding voeren wij over het algemeen uit met wespenpoeder. Dit is een effectief bestrijdingsmiddel om wespen te verdelgen. Het wordt in de opening van een wespennest wordt gespoten. Binnen enkele dagen stopt de activiteit in het wespennest. U kunt het wespennest veilig weghalen, want er zal geen activiteit meer in het nest zijn.

Geen wachttijden bij wespenbestrijding

Bij wespen in huis begrijpen we dat u direct actie wenst. Dus wanneer u contact opneemt, zorgen wij dat er met spoed een specialist bij u op de stoep staat voor het uitroeien van het hinderlijke wespennest. Stop de invliegopeningen nooit zelf dicht! Laat de bestrijding aan onze medewerkers over. Zij hebben kennis van de leefwijze van de wesp en kunnen met minimale middelen een maximaal effect bereiken zonder ongewenste bijwerkingen voor mens en milieu. Met Attack bent u snel, professioneel en zonder overlast gegarandeerd van het wespennest af. U kunt op korte termijn een afspraak maken.

attack ongediertebestrijder werkbus bestijding dierplaag

Wespenbestrijding bij u in de buurt

Vanuit ons centraal gelegen kantoren in Nederland kunnen we u snel van dienst zijn. Onze wespenbestrijders zijn door het hele land werkzaam en kunnen u snel helpen met het wespenvrij maken van uw woning of bedrijf. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 085-0218972 of een mail te sturen via het contactformulier.

Korte aanrijtijden door landelijke dekking
Goedgekeurde bestrijdingsmiddelen
Respect voor het milieu
Professionele bestrijding sinds 1962

Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing.


Bekijk locatie

Contact opnemen met een wespenbestrijder in de buurt

Een afspraak maken met een servicemedewerker in de buurt
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

 

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen