Ongediertepreventie voor Restaurants

Voorkom problemen met ongedierte in uw restaurant

Wilt u regelmatige controle op hygiëne en de omgang met voedselwaren? Of heeft u regelmatig overlast van ongedierte? Dan kan het van belang zijn om ongediertepreventie voor uw restaurant in te schakelen. Attack helpt u met het nastreven van een optimale hygiënestandaard in uw restaurant om problemen te voorkomen. Wij zijn uw partner als het gaat om ongediertebestrijding en controle op hygiëne en bouwkundige problemen.

Als u een restaurant heeft dan is voedselveiligheid enorm belangrijk. Een goed imago in uw restaurant kan doorslaggevend zijn voor de succesvolheid van uw onderneming. Het imago van uw horecazaak wordt grotendeels bepaald door uw dienstverlening, gastvrijheid, en de beleving van uw gast op het gebied van hygiëne. Bescherm uw restaurant tegen hygiëneproblemen want overlast door ongedierte ligt snel op de loer.

Ongediertepreventie door héél Nederland
Preventieve maatregelen om ongedierte te weren
Ongediertepreventieplan voor uw HACCP/hygiënecode
Vaste contractpersonen in ons familiebedrijf
Al 60 jaar professionele plaagdierbeheersing

Neem contact op  Ongediertepreventie in restaurant door Attack

  Onze servicemedewerker voert professionele bestrijdings- en weringsmaatregelen uit om overlast van ongedierte preventief te voorkomen.

  We voeren periodieke controles uit en wijzen op ongeregeldheden rondom hygiëne en bouwkunde. We geven advies en ondersteunen u hierin.

  Kritische controlepunten in een restaurant

  Ongediertepreventie voor restaurants muizenbestrijding

  Er zijn verschillende kritische punten waar regelmatig gecontroleerd moet worden of er sprake is van de aanwezigheid van ongedierte. In een restaurant zijn er verschillende plekken aantrekkelijk voor ongedierte en problemen kunnen van de ene op de andere dag ontstaan. Door regelmatige inspecties kan onze ongediertebestrijder u tijdig wijzen op verbeterpunten. Plekken waar zoal problemen ontstaan zijn:

  • De keuken: hier wordt het meest met voedsel omgegaan en daarnaast is er sprake van een warme, vochtige omgeving. Het kan een ideale leefomgeving zijn voor ongedierte.
  • De opslag: Als etenswaren niet goed worden afgedicht kunnen plaagdieren dit voedsel aantasten.
  • Afvalcontainers: Containers dienen goed te sluiten en tijdig te worden geleegd. Ongedierte heeft maar een kleine naad of kier nodig om naar binnen te gaan.
  • In het restaurant zelf: Goede hygiëne in het restaurant zelf is ook zeer belangrijk. Wanneer voedselresten blijven liggen komt ongedierte hier op af.

  Veelvoorkomend ongedierte in restaurants

  Ongediertepreventie- en hygiëneplan

  met klant tussen de stelling

  Volgens de wet is het verplicht om als restauranthouder aan bepaalde eisen te voldoen om de voedselveiligheid te waarborgen. Dat kan in een goedgekeurde hygiënecode of in een HACCP-Plan. Een ongediertepreventie- en hygiëneplan is hier een onderdeel van. Hier staan duidelijke maatregelen in beschreven wat betreft maatregelen om ongedierte te weren. Attack helpt u hierbij. Met weringsadviezen en regelmatige controles op hygiëneproblemen in uw restaurant houden we ongedierte buiten uw restaurantdeuren. Daarnaast maken we nauwkeurige rapportages omtrent ongedierte en heeft u direct alles in handen om te voldoen aan het ongediertepreventieplan in het HACCP of de hygiënecode.

  Integrated Pest Management voor restaurants

  Bestrijden op afspraak Attack Heerhugowaard

  Besmetting van plaagdieren voorkomen wij met een proactieve aanpak. Integrated Pest Management (IPM) is daarin de leidraad. Onze werkwijze wordt nauwkeurig gerapporteerd in uw eigen IPM-Connect systeem. Daarmee heeft u alle tools en eisen in handen om bepaalde voedselkwaliteiten te waarborgen in uw restaurant. Het zijn belangrijke gegevens voor uw hygiënecode of HACCP-plan. Maar ook voor normen van auditerende instanties zoals BRC, AIB of TESCO.

  We zijn in het bezit van de juiste certificeringen en gebruiken uitsluitend goedgekeurde bestrijdingsmiddelen.

  Neem contact op met een medewerker van Attack

  Een afspraak maken met een adviseur
  Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden