Oplossingen voor bedrijven

Ongediertebestrijding en preventieve wering voor bedrijven

De aanpak van Attack is in eerste instantie gericht op ongediertepreventie; het voorkomen en beheersen van plaagdieren. We doen dit op basis van het Integrated Pest Management (IPM) principe. Dat houdt in dat we werken met structurele controles en adequate rapportages zodat we gebreken op bouwkundig of hygiënisch gebied in uw bedrijf snel kunnen constateren en oplossen. We voeren IPM uit voor overheden, instellingen en bedrijven in allerlei sectoren. We waarborgen onze kwaliteit doordat we in het bezit zijn van de juiste certificeringen omtrent ongediertebestrijding en plaagdierbeheersing.

Vaste contactpersonen en bestrijders
Professionele en innovatieve dienstverlening
Wettelijk goedgekeurde bestrijdingsmiddelen
Digitale rapportages aangepast per filiaal en organisatie

Vaste contactpersonen & bestrijders
Gecertificeerde dienstverlening
Wettelijk goedgekeurde middelen
Digitale rapportages per organisatie

 Of bel voor vragen naar 085-0218972

We zijn in het bezit van de juiste certificeringen en gebruiken uitsluitend goedgekeurde bestrijdingsmiddelen.

Wij helpen u met het bestrijden van ongedierte

Attack is toonaangevend op het gebied van ongediertebestrijding. Onze experts zijn verspreid over het hele land. Er is altijd een bestrijder in de buurt om u op korte termijn te helpen. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een vakbewaamheidsdiploma en worden jaarlijks bijgeschoold op interne en externe locaties. Wij streven ernaar alle ongedierteproblemen op te lossen met respect voor het milieu. Bestrijdingsacties worden uitsluitend met goedgekeurde bestrijdingsmiddelen uitgevoerd welke zijn toegelaten door Inspectie Leefomgeving en Transport. We hanteren een hoog kwaliteitsniveau en bieden onze diensten tegen scherpe tarieven aan.

spuitbehandeling ongedierte drenthe

Ongediertepreventie voor bedrijven

Ongediertebestrijding Attack hygiënerondes bedrijven
Plaagdierbeheersing

Attack helpt u met het ongediertevrij maken van uw organisatie. Ongediertebestrijding voor bedrijven is een zaak voor specialisten. Wij spreken zelf liever van dierplaagbeheersing. Onze aanpak is gericht op het voorkomen en beheersen van plaagdieren. We doen dit door structurele controles uit te voeren en dit op een duidelijke manier te rapporteren. We letten op gebreken en ongeregeldheden in uw organisatie, geven hier advies over en lossen dit op.

Onze dierplaagbeheersing bestaat uit het volgende:

 • Ongediertebestrijding van alle voorkomende plaagdieren
 • Advies op gebied van bouwkundig ‘muisdicht’ zetten
 • Beheersing van optimale hygiëne
 • Analyse en rapportage van probleemgebieden

Ongediertebestrijding voor bedrijven IPM
Integrated Pest Management (IPM)

IPM is een aanpak om dierplagen te voorkomen en te beheersen. Besmetting van plaagdieren voorkomen wij met een proactieve aanpak. De preventie van ongedierte staat bij IPM centraal. De basis van IPM is een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken, zowel op bouwkundig als op hygiënisch vlak, waarmee onregelmatigheden vroegtijdig worden gesignaleerd.

Periodieke controles in uw bedrijf
Een IPM aanpak kan alleen worden nageleefd wanneer er op periodieke basis inspecties bij uw bedrijf worden uitgevoerd. Onze servicemedewerkers voeren structurele controles uit binnen uw bedrijf. Zo wordt uw productieproces constant gecontroleerd op ongeregelheden waardoor sporen van ongedierte vroegtijdig kunnen worden geconstateerd. Bevinden worden adequaat bijgehouden in een online logboek met compleet overzicht van diensten, documentatie en bestrijdingsmaatregelen en -acties.

Ongediertebestrijding voor bedrijven IPM

Een IPM plan op maat
Geen bedrijf is hetzelfde en datzelfde geldt voor een IPM plan. Wij passen het plan volledig aan op uw situatie en de werkwijze van uw bedrijf.

Ongediertebestrijding voor bedrijven

Duidelijke Rapportages met IPM Connect

Begin 2006 hebben we – als eerste binnen onze branche – bij al onze klanten een barcode-scansysteem geïntroduceerd. IPM Connect is een online logboek, waarin u alle rapportages van de uitgevoerde dienst terug kunt vinden samen met alle relevante documentatie (zoals geconstateerde dierplagen, gebreken, veiligheidsbladen en trendanalyses). U heeft direct alle tools in handen om invulling te geven aan eisen zoals opgenomen in de General Food Law, HACCP, Tesco, AIB en BRC.

IPM Connect biedt u verschillende voordelen

 • Geautomatiseerde en gestructureerde processen inzake dierplaagbeheersing
 • Rapportages van uw situatie over de aanwezigheid van plaagdieren en gebreken in bouwkunde of hygiëne
 • Duidelijke informatie met aandachtspunten en eventueel uit te voeren acties
 • Geschikt voor ieder bedrijf, de grootte, branche of het aantal werknemers

Maak een afspraak met een vertegenwoordiger van Attack voor een bedrijfsinspectie

Ongediertebestrijding voor bedrijven in de volgende branches

Neem contact op via het onderstaande contactformulier voor
Vraag een afspraak aan met een vertegenwoordiger
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring

   

   Privacy instellingen

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

   Privacy verklaring | Sluit
   Instellingen