Ongediertebestrijding Farmaceutische industrie

Preventie en ongediertebestrijding Farmaceutische industrie

In de farmaceutische industrie worden er hoge eisen gesteld door de overheid en auditerende instanties. Besmetting in het productieproces kan grote gevaren opleveren, het spreekt voor zich dat dit te allen tijde moet worden voorkomen. De service van Attack is gericht op preventie. Alle maatregelen om plaagdieren te weren worden vastgelegd in een ongediertepreventieplan op maat. Door structurele controles zorgen we ervoor dat u voldoet aan alle wettelijke eisen en dat het risico wordt geminimaliseerd.

Daarnaast is de continuïteit in het productieproces een van de hoogste prioriteiten. Deze continuïteit wordt veiliggesteld wanneer u kunt rekenen op de deskundigheid van uw ongediertebestrijder.

Weringsadvies en controle op hygiëne
Structurele inspectierondes per stadium van het productieproces
Focus op continuïteit van bedrijfsprocessen
Snelle responstijd bij ongedierteproblemen
Compleet online logboek met documentatie voor wettelijke eisen

Neem contact op  Werkwijze bij ongediertebestrijding farmaceutische industrie

  Onze servicemedewerker voert professionele bestrijdings- en weringsmaatregelen uit om overlast van ongedierte preventief te voorkomen.

  We voeren periodieke controles uit en wijzen op ongeregeldheden rondom hygiëne en bouwkunde. We geven advies en ondersteunen u hierin.

  Kritische controlepunten in de farmaceutische industrie

  Ongediertebestrijding farmaceutische industrie

  De farmaceutische sector is kwetsbaar voor overlast van ongedierte. Besmettingen kunnen namelijk grote gezondheidsrisico’s opleveren. Er zijn verschillende risicozones waar ongedierte kan ontstaan. Wanneer plaagdieren eenmaal zijn binnengedrongen kunnen ze zich snel verspreiden door de rest van het gebouw. Enkele kritische controlepunten in de farmaceutische industrie zijn:

  Kantines: Op plekken waar etenswaren wordt geconsumeerd is een verhoogde kans op ongedierte. Het is belangrijk om hier een optimale hygiënestandaard na te leven.
  Afvalcontainers: De opslag van afval dient op een nauwkeurige manier te worden opgeslagen in afgesloten zakken en containers. Knaagdieren worden snel aangetrokken tot afvalresten.
  Productie- en opslagruimtes: Grondstoffen kunnen aantrekkelijke stoffen bevatten voor ongedierte. Wij controleren daarom structureel in elke fase van het productieproces.

  Plaagdieren die voor overlast kunnen zorgen in de farmaceutische industrie

  Proactieve ongediertebestrijding in de farmaceutische industrie

  Ongediertebestrijding Attack hygiënerondes bedrijven

  Attack leeft een proactieve aanpak na richting onze klanten. Ons devies is ‘voorkomen is beter dan genezen’ en dat is in de farmaceutische industrie van groot belang. We voeren regelmatige inspecties uit en houden een compleet overzicht bij van onze diensten, bevindingen en uitgevoerde bestrijdingsmaatregelen- en acties. Op basis van deze rapporten heeft u direct in kaart op welke plaatsen ongeregeldheden zijn aangetroffen. Daarnaast kunnen er trendanalyses gemaakt worden en heeft u alles in handen voor auditerende instanties. Wanneer u (incidenteel) overlast ondervindt van plaagdieren dan zijn wij snel ter plaatse om doeltreffende ongediertebestrijding uit te voeren.

  Periodieke controles op plaagdieren

  Rapportages

  Attack is uw professionele partner die niet alleen volgens de HACCP-voorschriften, maar ook volgens de normen van uw auditerende instantie zoals BRC, AIB of TESCO werkt. Besmetting van plaagdieren voorkomen wij met een proactieve aanpak. IPM (Integrated Pest Management) is de leidraad. Dat houdt in dat we periodieke controles uitvoeren en controleren op ongeregeldheden met ongedierte. Onze bevindingen vanuit de ongediertebestrijding in farmaceutische industrie wordt bijgehouden in ons IPM connect systeem. Dit is een compleet overzicht van uitgevoerde maatregelen, bestrijdingsacties en bevindingen omtrent ongedierte.

  We zijn in het bezit van de juiste certificeringen en gebruiken uitsluitend goedgekeurde bestrijdingsmiddelen.

  Neem contact op met een medewerker van Attack

  Een afspraak maken met een adviseur
  Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden