Rattenbestrijding

Maak een afspraak voor rattenbestrijding

Overlast van ratten geconstateerd? Schakel professionele rattenbestrijding in en voorkom dat rattenplagen zich verder verspreiden en voortplanten in uw omgeving. Onze specialisten helpen u graag verder. Wij passen effectieve bestrijding toe en pakken de bron van het rattenprobleem aan. Ben u een bedrijf? Bekijk de mogelijkheden voor ongediertepreventie voor bedrijven.

Onze specialisten kennen de leefwijze van de rat en we spelen hierop in met onze bestrijdingsmethoden. Op strategische plekken zetten we rattenklemmen en rattenkisten in. We komen, afhankelijk van uw situatie, een aantal keer terug ter controle en bijsturing. Vooraf aan onze behandeling bent u op de hoogte van de kosten en onze aanpak. Geen verrassingen achteraf. Onze behandeling is veilig voor mens en (huis)dier en we zorgen u er zo min mogelijk omkijken naar heeft. Binnen de kortste keren is uw omgeving weer ratvrij.

Bestrijding wering van ratten
Lokale bestrijders door het hele land
 Geen wachtrijen en direct een afspraak maken
 Oplossingen voor particulieren en bedrijven
Al 60 jaar ervaring met rattenbestrijding

Rattenbestrijding inschakelen  Neem contact met ons op zodat wij een afspraak voor u kunnen inplannen. We bespreken onze werkwijze en de kosten om uw woning of pand weer ratvrij te krijgen.

  Bruine rat in tuin buiten

  Ratten bestrijden in huis of bedrijf

  Ratten kunnen veel overlast veroorzaken. Wij krijgen regelmatig meldingen van particulieren met ratten in de tuin of ratten in huis. Ook voor bedrijven is een ramp om ratten binnenshuis te hebben. Ratten zijn onhygiënisch, kunnen knaagschade veroorzaken en dragen ziektes met zich mee. Ze nestelen zich vaak in donkere plekken die niet altijd goed te bereiken zijn. Zoals in plafonds, spouwmuren, kelders en zolders. Daarnaast zijn ratten van nature schuwe beesten die potentieel gevaar zoveel mogelijk uit de weg gaan. Dit maakt de rattenbestrijding niet makkelijk. Door het vroegtijdig inschakelen van professionele rattenbestrijding kunt u verdere verspreiding de rattenplaag tegengaan. Meer informatie over de bruine rat of de zwarte rat.

  Bruine Rat rattenbestrijding

  Overlast en schade door rattenplagen

  Overlast door de bruine en de zwarte rat kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Daarnaast kunnen ze op verschillende manieren schade veroorzaken. Problemen die kunnen ontstaan zijn:

  • Knaagschade aan kabels en buizen (kortsluiting, lekkages en storingen).
  • Vervuilen en beschadigen van voorraden.
  • Overlast door (krassende) geluiden in muren en vloeren.
  • Uitwerpselen: donkerbruin en ± 15 mm lang.
  • Holen in de grond in de nabije omgeving.
  • Overbrengen van verschillende ziektes zoals de ziekte van Weil en paratyfus en de varkenspest.
  onderhoudscontract vliegenlampen

  Kosten rattenbestrijding

  De prijs voor rattenbestrijding is afhankelijk van een aantal factoren. Wanneer u rattenbestrijding bij ons inschakelt heeft u de zekerheid dat er altijd een bestrijder bij u in de buurt werkzaam is. Daardoor hebben we korte aanrijtijden en kunnen u snel verder helpen met het oplossen van de rattenplaag. We werken tegen een voordelig tarief. Voor een definitieve prijs kunt u contact met ons opnemen. De kosten om ratten te bestrijden is afhankelijk van het volgende:

  • De oppervlakte van de ruimte(s) waar u overlast ondervindt
  • De mate van overlast
  • De behoefte aan (extra) maatregelen voor preventie
  Snel ter plaatse

  We hanteren geen wachtrijen en kunnen u vaak op korte termijn van dienst zijn.

  We hebben de juiste certificeringen en werken met goedgekeurde middelen.

  attack ongediertebestrijder servicemedewerker plaagdieren

  Onze werkwijze om ratten te bestrijden

  Voorkomen is beter dan genezen. Zeker als het gaat om ratten. Onze ongediertebestrijders kijken daarom altijd eerst naar preventieve maatregelen. Goede bouwkundige voorzieningen zoals kleine ventilatieopeningen, goed sluitende deuren en het afdichten van gaten houden ratten grotendeels buiten de deur. Een opening van ongeveer 2,5 cm is al genoeg voor een rat om doorheen te komen. Openingen dichten we af met onze speciale kit, genaamd MouseShield. In tegenstelling tot normale kit gaan ratten hier niet doorheen. Daarnaast kijken we naar hygiëne maatregelen. Producten en voedsel dienen goed te worden afgedicht. De opslag en afvoer van afval speelt vaak ook een grote rol.

  Actieve rattenbestrijding doen wij door de inzet van bestrijdingsmiddelen. We kennen de leefwijze van verschillende soorten ratten en spelen hier op in. Er zijn namelijk grote verschillen tussen de bruine rat en de zwarte rat. We passen onze bestrijding hier op aan en zetten onze middelen in op strategische plekken. Door onze ervaring met rattenbestrijding en de inzet van professionele middelen kunnen we de rattenplaag vaak snel uitroeien.

  Neem contact op voor rattenbestrijding

  Een afspraak aanvragen met een bestrijder in de buurt
  Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden
  Neem contact op