Ongediertebestrijding in Rijen

Heeft u last van ongedierte in huis of uw bedrijf? Neem dan contact op met ongediertebestrijding in Rijen. Onze experts kunnen u vanuit ons kantoor in Tilburg snel van dienst zijn. Wanneer ongedierte op korte termijn wordt aangepakt, blijft de dierplaag beheersbaar. Wanneer dit niet gebeurt ontstaat er overlast door verdere verspreiding en voortplanting. Muizen, ratten, wespen of andere insecten nestelen in huis en zorgen voor schade. Daarnaast is het natuurlijk niet hygiënisch om ongedierte binnenshuis te hebben. Attack Dierplaagbeheersing zorg voor een passende oplossing.

Het bestrijden van ongedierte in de buurt van Rijen

Professionele dierplaagbestrijding voor particulieren & bedrijven
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

Rijen is gelegen tussen de twee grote steden Breda en Tilburg. Het dorp kent een groeiend aantal inwoners en toeristen. Door toenemende aanloop van mensen ontstaan op sommige plekken problemen met hygiëne. Afval en voedselresten komen terecht op straat en ongedierte komt hier snel op af. We krijgen dan ook een toenemend aantal meldingen van dierplagen in en rondom huizen en bedrijven. Ook de omliggende dorpen zoals Steenoven, Molenschot en Hulten hebben hier overlast van. Wanneer dierplagen vrijuit kunnen leven planten ze zich sneller voort. Het gevolg is overlast en schade op de lange termijn. Een vroegtijdige aanpak scheelt u veel werk.

Ongediertebestrijding Attack dierplaagbeheersing

De werkwijze van onze ongediertebestrijders

wespenbestrijding attack ongediertebestrijding

Onze werkwijze is in eerste instantie gericht op ongediertepreventie. We passen slimme maatregelen toe zoals het afdichten van naden en kieren in uw pand. Daarnaast kijken we kritisch naar maatregelen omtrent hygiëne. Door regelmatig schoon te maken en door voedsel goed af te dekken, blijft ongedierte grotendeels buiten de deur. Ter controle hiervan voeren wij structureel inspecties voor bedrijven uit. Voor particulieren blijft dit vaak bij vakkundig advies. Dit kan al veel overlast voorkomen.

Wanneer ongedierte naar binnen is gekomen dan is actieve bestrijding vaak noodzakelijk. Op basis van uw situatie en het soort ongedierte bepalen we de juiste bestrijdingsmethode. In sommige gevallen zijn wij genoodzaakt om giftige middelen in te zetten. We doen dit dan op een veilige manier en houden rekening met de welzijn van mens en dier. Na de bestrijding kijken we naar maatregelen om de plaag in het vervolg buitenshuis te houden. U profiteert hier langdurig van.

Kosten van ongediertebestrijding in Rijen

De focus van Attack ligt op ‘dierplaagbeheersing’. Dat houdt in dat onze werkwijze gericht is op het controleren van dierplagen in de omgeving. Rijen valt ook onder het werkgebied van onze servicemedewerkers. We hebben korte aanrijtijden en kunnen onze dienst voor een concurrerende prijs aanbieden. De kosten voor het bestrijden van ongedierte hangt af van een aantal factoren. Wanneer u contact met ons opneemt dan overleggen we het volgende:

 • Van welk soort ongedierte u last heeft
 • Waar het ongedierte zich bevindt
 • Welke bestrijdingsmethodes we kunnen toepassen

Medewerkers ongediertebestrijding Rijen

Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Tilburg kunnen we u snel bereiken. Door de hele provincie Noord-Brabant zijn wij werkzaam. Dus ook in Rijen en omgeving. U kunt op korte termijn een afspraak maken en onze adviseurs kunnen u direct helpen met het bestrijden van dierplagen.

Vestiging in Noord-Brabant

kantoor tilburg attack

Attack Dierplaagbeheersing

Aphroditestraat 85
5047TW Tilburg
Nederland

Tel: 085-0218972
Mail: info@attack.nl

Dierplaagbeheersing voor zakelijke klanten

Attack biedt oplossingen voor bedrijven als het gaat om dierplaagbeheersing. Onze focus ligt op het IPM principe. IPM (Integrated Pest Management) is een aanpak om dierplagen te weren en te beheersen. Daarom houden we een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken op bouwkundig en hygiënisch vlak. Onregelmatigheden worden daarmee vroegtijdig gesignaleerd. Bedrijven voorkomen daardoor bouwkundige schade, imagoschade en/of hygiëneproblemen. Lees meer.

Contact of afspraken met een ongediertebestrijder in de buurt

Of vraag direct een afspraak aan met een expert bij u in de buurt
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden

   

   Privacy instellingen

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

   Privacy verklaring | Sluit
   Instellingen