Ongediertebestrijding in Helmond

Woont u in de omgeving van Helmond en heeft u last van ongedierte in uw woonhuis? Dan schieten onze experts u graag te hulp. Wij zijn al meer dan 55 jaar actief als het gaat om ongediertebestrijding in Helmond. We hebben daardoor de nodige ervaring voor het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. Wanneer u bijvoorbeeld last heeft van knaagdieren of insecten dan bieden we hier snelle en effectieve oplossingen voor. Door ons op korte termijn in te schakelen voorkomt u verdere overlast. Wij zorgen ervoor dat ongedierte geen kans krijgt zich verder te verspreiden. Onze streven is om dierplagen beheersbaar te maken in uw omgeving.

Het bestrijden van ongedierte in de buurt van Helmond

Professionele dierplaagbestrijding voor particulieren & bedrijven
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

Helmond is van oudsher bekend van metaal- en textielindustrie. Tegenwoordig heeft de stad nog verschillende industrieterreinen en heeft het een bruisend centrum. Ongedierte heeft zich hier inmiddels ook weten te manifesteren. Verschillende dierplagen verspreiden zich snel en dit komt door afval, het slecht afdekken van voedsel en gebreken in bouwconstructies. Dit resulteert in een toenemend aantal meldingen van overlast door ongedierte. Dit geldt zowel voor Helmond als voor de omliggende plaatsen zoals Stiphout, Nuenen, Mierlo en Aarle-Rixtel. De overlast wordt veelal veroorzaakt door knaagdieren, vogels of insecten. Voor elke soort dierplaag in elke situatie bieden wij passende oplossingen. Bij particulieren steven we naar een eenmalige en effectieve bestrijding. En voor zakelijke klanten voeren we structurele inspecties uit om ongedierte preventief buiten de deur te houden.

Ongediertebestrijding Attack dierplaagbeheersing

De werkwijze van onze ongediertebestrijders

wespenbestrijding attack ongediertebestrijding

Onze werkwijze is in eerste instantie gericht op ongediertepreventie. We passen slimme maatregelen toe zoals het afdichten van naden en kieren in uw pand. Daarnaast kijken we kritisch naar maatregelen omtrent hygiëne. Door regelmatig schoon te maken en door voedsel goed af te dekken, blijft ongedierte grotendeels buiten de deur. Ter controle hiervan voeren wij structureel inspecties voor bedrijven uit. Voor particulieren blijft dit vaak bij vakkundig advies. Dit kan al veel overlast voorkomen.

Wanneer ongedierte naar binnen is gekomen dan is actieve bestrijding vaak noodzakelijk. Op basis van uw situatie en het soort ongedierte bepalen we de juiste bestrijdingsmethode. In sommige gevallen zijn wij genoodzaakt om giftige middelen in te zetten. We doen dit dan op een veilige manier en houden rekening met de welzijn van mens en dier. Na de bestrijding kijken we naar maatregelen om de plaag in het vervolg buitenshuis te houden. U profiteert hier langdurig van.

Kosten van ongediertebestrijding in Helmond

De focus van Attack ligt op ‘dierplaagbeheersing’. Dat houdt in dat onze werkwijze gericht is op het controleren van dierplagen in de omgeving. Helmond valt ook onder het werkgebied van onze servicemedewerkers. We hebben korte aanrijtijden en kunnen onze dienst voor een concurrerende prijs aanbieden. De kosten voor het bestrijden van ongedierte hangt af van een aantal factoren. Wanneer u contact met ons opneemt dan overleggen we het volgende:

 • Van welk soort ongedierte u last heeft
 • Waar het ongedierte zich bevindt
 • Welke bestrijdingsmethodes we kunnen toepassen

Medewerkers ongediertebestrijding Helmond

Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Tilburg kunnen we u snel bereiken. Door de hele provincie Noord-Brabant zijn wij werkzaam. Dus ook in Helmond en omgeving. U kunt op korte termijn een afspraak maken en onze adviseurs kunnen u direct helpen met het bestrijden van dierplagen.

Vestiging in Noord-Brabant

kantoor tilburg attack

Attack Dierplaagbeheersing

Aphroditestraat 85
5047TW Tilburg
Nederland

Tel: 085-0218972
Mail: info@attack.nl

Dierplaagbeheersing voor zakelijke klanten

Attack biedt oplossingen voor bedrijven als het gaat om dierplaagbeheersing. Onze focus ligt op het IPM principe. IPM (Integrated Pest Management) is een aanpak om dierplagen te weren en te beheersen. Daarom houden we een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken op bouwkundig en hygiënisch vlak. Onregelmatigheden worden daarmee vroegtijdig gesignaleerd. Bedrijven voorkomen daardoor bouwkundige schade, imagoschade en/of hygiëneproblemen. Lees meer.

Contact of afspraken met een ongediertebestrijder in de buurt

Of vraag direct een afspraak aan met een expert bij u in de buurt
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden

   

   Privacy instellingen

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

   Privacy verklaring | Sluit
   Instellingen