Ongediertebestrijding in Gilze

Heeft u last van ongedierte in uw woonhuis of bedrijfspand? Dan is het verstandig om op korte termijn contact op te nemen met vakkundige ongediertebestrijding. Door snel actie te ondernemen gaat u verdere verspreiding en voortplanting tegen. Zo houdt u dierplagen van bijvoorbeeld muizen, ratten, wespen en kakkerlakken onder controle. Attack heeft verschillende experts werkzaam voor ongediertebestrijding in Gilze. Vanuit ons kantoor in Tilburg zijn we u snel van dienst.

Het bestrijden van ongedierte in de buurt van Gilze

Professionele dierplaagbestrijding voor particulieren & bedrijven
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

Gilze is een bruisende plaats onder de stad Tilburg. Door de natuurlijke ligging van het dorp komen hier verschillende dierplagen voor. Wij krijgen dan ook regelmatig meldingen van ongedierteoverlast in Gilze. Dat geldt ook voor omliggende plaatsen zoals Vossenberg, Verhoven, Horst, Bolberg en Raakeind. In de zomer gaan de meldingen vooral over wespennesten, muggen, houtworm en vliegen. In de winter gaat het vaker over zilvervisjes, muizen en ratten. Een vroegtijdige aanpak scheelt u veel gedoe. Wanneer dierplagen vrijuit kunnen leven kan dit namelijk veel schade en overlast veroorzaken in uw woonhuis of bedrijf.

Ongediertebestrijding Attack dierplaagbeheersing

De werkwijze van onze ongediertebestrijders

wespenbestrijding attack ongediertebestrijding

Onze werkwijze is in eerste instantie gericht op ongediertepreventie. We passen slimme maatregelen toe zoals het afdichten van naden en kieren in uw pand. Daarnaast kijken we kritisch naar maatregelen omtrent hygiëne. Door regelmatig schoon te maken en door voedsel goed af te dekken, blijft ongedierte grotendeels buiten de deur. Ter controle hiervan voeren wij structureel inspecties voor bedrijven uit. Voor particulieren blijft dit vaak bij vakkundig advies. Dit kan al veel overlast voorkomen.

Wanneer ongedierte naar binnen is gekomen dan is actieve bestrijding vaak noodzakelijk. Op basis van uw situatie en het soort ongedierte bepalen we de juiste bestrijdingsmethode. In sommige gevallen zijn wij genoodzaakt om giftige middelen in te zetten. We doen dit dan op een veilige manier en houden rekening met de welzijn van mens en dier. Na de bestrijding kijken we naar maatregelen om de plaag in het vervolg buitenshuis te houden. U profiteert hier langdurig van.

Kosten van ongediertebestrijding in Gilze

De focus van Attack ligt op ‘dierplaagbeheersing’. Dat houdt in dat onze werkwijze gericht is op het controleren van dierplagen in de omgeving. Gilze valt ook onder het werkgebied van onze servicemedewerkers. We hebben korte aanrijtijden en kunnen onze dienst voor een concurrerende prijs aanbieden. De kosten voor het bestrijden van ongedierte hangt af van een aantal factoren. Wanneer u contact met ons opneemt dan overleggen we het volgende:

 • Van welk soort ongedierte u last heeft
 • Waar het ongedierte zich bevindt
 • Welke bestrijdingsmethodes we kunnen toepassen

Medewerkers ongediertebestrijding Gilze

Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Tilburg kunnen we u snel bereiken. Door de hele provincie Noord-Brabant zijn wij werkzaam. Dus ook in Gilze en omgeving. U kunt op korte termijn een afspraak maken en onze adviseurs kunnen u direct helpen met het bestrijden van dierplagen.

Vestiging in Noord-Brabant

kantoor tilburg attack

Attack Dierplaagbeheersing

Aphroditestraat 85
5047TW Tilburg
Nederland

Tel: 085-0218972
Mail: info@attack.nl

Dierplaagbeheersing voor zakelijke klanten

Attack biedt oplossingen voor bedrijven als het gaat om dierplaagbeheersing. Onze focus ligt op het IPM principe. IPM (Integrated Pest Management) is een aanpak om dierplagen te weren en te beheersen. Daarom houden we een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken op bouwkundig en hygiënisch vlak. Onregelmatigheden worden daarmee vroegtijdig gesignaleerd. Bedrijven voorkomen daardoor bouwkundige schade, imagoschade en/of hygiëneproblemen. Lees meer.

Contact of afspraken met een ongediertebestrijder in de buurt

Of vraag direct een afspraak aan met een expert bij u in de buurt
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden

   

   Privacy instellingen

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

   Privacy verklaring | Sluit
   Instellingen