Ongediertebestrijding Nijmegen

Ongedierte laten bestrijden in Nijmegen

Voor ongediertebestrijding in Nijmegen kunt u een afspraak maken met een van onze bestrijders. Onze experts bestrijden overlast van knaagdieren, insecten en vogels in de omgeving van Nijmegen. Wanneer u bijvoorbeeld last heeft van een wespennest, zwervende ratten of een mierenplaag, dan kunnen wij u direct verder helpen. Wij zorgen ervoor dat u snel ongediertevrij bent. Neem contact op voor meer informatie over onze diensten en om een afspraak te maken op korte termijn.

 ma t/m vrij | 8.00 tot 17.00

Het bestrijden van ongedierte in Nijmegen

Professionele dierplaagbestrijding voor particulieren & bedrijven
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

Ongediertemeldingen in Nijmegen

Ongediertebestrijding Attack dierplaagbeheersing

In Nijmegen krijgen we veel meldingen van ratten en muizen. De rivier de Waal speelt hier een belangrijke rol in. Met name de bruine rat is een goede zwemmer en verspreidt zich via rivieren naar de leefomgeving van de mens. Ongedierte komt af op voedselresten en afval. Het centrum van de stad en de omliggende woonwijken ervaren dan ook de nodige overlast. Door voedsel en voorraden goed af te dekken en door kritisch te kijken naar bouwkundige constructies blijven dierplagen grotendeels buiten. Attack Dierplaagbeheersing helpt u graag met het uitvoeren van preventieve maatregelen en bestrijding. We voeren onze bestrijdingsmethodes uit op een zorgvuldige, maar effectieve, manier. Door vroegtijdig ongediertebestrijding in Nijmegen in te schakelen voorkomt u verdere verspreiding en overlast.

De werkwijze van onze ongediertebestrijders

wespenbestrijding heerhugowaard attack ongediertebestrijding

Attack Dierplaagbeheersing is toonaangevend op het gebied van ongediertebestrijding. Onze experts zijn verspreid over het hele land. Er is altijd een medewerker in de buurt om u op korte termijn te helpen. Attack is een familiebedrijf waar kwaliteit op de eerste plaats staat. Wij gaan voor het minimaliseren van overlast van ongedierte. Dit doen we door ongedierteplagen beheersbaar te maken. Door zorgvuldig te werken, met respect voor de omgeving, komen we altijd tot het juiste resultaat en bent u op korte termijn weer ongediertevrij. Naast bestrijding kijken we heel kritisch naar preventieve maatregelen tegen ongedierte. Zo zorgen we voor een oplossing op de lange termijn en heeft u in het vervolg geen last meer van ongedierte.

 • Experts in de regio die u op korte termijn kunnen helpen
 • Preventieve maatregelen om overlast te voorkomen
 • Zorgvuldige en effectieve ongediertebestrijding

Kosten van ongediertebestrijding in Nijmegen

De focus van Attack ligt op ‘dierplaagbeheersing’. Dat houdt in dat onze werkwijze gericht is op het controleren van dierplagen in de omgeving. Nijmegen valt ook onder het werkgebied van onze servicemedewerkers. We hebben korte aanrijtijden en kunnen onze dienst voor een concurrerende prijs aanbieden. De kosten voor het bestrijden van ongedierte hangt af van een aantal factoren. Wanneer u contact met ons opneemt dan overleggen we het volgende:

 • Van welk soort ongedierte u last heeft
 • Waar het ongedierte zich bevindt
 • Welke bestrijdingsmethodes we kunnen toepassen

Medewerkers ongediertebestrijding Nijmegen

Vanuit onze centraal gelegen kantoren in Nederland kunnen we u snel bereiken. Door de hele provincie Gelderland zijn wij werkzaam. Dus ook in Nijmegen en omgeving. U kunt op korte termijn een afspraak maken en onze adviseurs kunnen u direct helpen met het bestrijden van dierplagen.

Dierplaagbeheersing voor zakelijke klanten

Attack biedt oplossingen voor bedrijven als het gaat om dierplaagbeheersing. Onze focus ligt op het IPM principe. IPM (Integrated Pest Management) is een aanpak om dierplagen te weren en te beheersen. Daarom houden we een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken op bouwkundig en hygiënisch vlak. Onregelmatigheden worden daarmee vroegtijdig gesignaleerd. Bedrijven voorkomen daardoor bouwkundige schade, imagoschade en/of hygiëneproblemen. Lees meer.

Contact of afspraken met een ongediertebestrijder in de buurt

Een afspraak maken met een servicemedewerker in de buurt
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden

   Privacy instellingen

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

   Privacy verklaring | Sluit
   Instellingen