Wespenbestrijding Zaandam

Wespenbestrijding Zaandam inschakelen

Overlast van wespen? Schakel een wespenbestrijder van Attack in en u bent op korte termijn van de overlast af. Wij voeren regelmatig wespenbestrijding Zaandam en omgeving uit. Wij voeren bestrijding uit met wespenpoeder. Dit spuiten we in de invliegopening en dit werkt vrijwel direct. Binnen een korte tijd stopt alle activiteit in het nest. Onze lokale bestrijders staan klaar om u verder te helpen.

Wanneer u wespenbestrijding wilt inschakelen vragen we u het volgende:

  • Is het noodzakelijk om de wespen te bestrijden?
  • Waar komen de wespen vandaan?
  • Ziet u een duidelijke in- en uitvliegopening?
  • Hoe hoog zit de vliegopening?
Professionele dierplaagbestrijding voor particulieren & bedrijven
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

De normale wesp. Deze komt in Europa het meest voor en zorgen voor de meeste overlast. Bestrijding bij overlast is aan te raden.

Graafwespen maken hun nest vaak in de grond. De wespen kunnen niet steken en vormen dan ook geen direct gevaar. Bestrijding is vaak niet nodig.

Hoornaars zijn over het algemeen niet agressief, maar kunnen we pijnlijke steken uitdelen. We gaan alleen over op bestrijding wanneer er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

Bijen zijn beschermd en nuttige dieren voor de natuur. Bestrijding mag alleen bij gevaarlijke situaties en overlast. In sommige gevallen schakelen we een imker in.

Professionele wespenbestrijding Zaandam

Wij krijgen regelmatig meldingen van wespenoverlast in de regio Zaandam. Zeker in de zomermaanden neemt overlast toe. Wespen gaan dan op zoek naar eten en komen op zoetigheid af. Ze worden snel agressief en kunnen pijnlijk steken. Voorkom gevaarlijke situaties en zorg voor vroegtijdige bestrijding. Wespenbestrijding Zaandam staat voor u klaar. Onze behandeling werkt effectief en u bent in een korte tijd van de wespenplaag af. Als dit niet het geval is dan komen we ter garantie nogmaals terug.

wespenbestrijding heerhugowaard attack ongediertebestrijding
Wij raden het af om een wespennest zelf te verwijderen

Sommige pandeigenaren proberen zelf een wespennest in huis te verwijderen. Wanneer dit zonder vakkundige kennis wordt uitgevoerd raden wij dit af. Op internet staan verschillende manieren om nesten te bestrijden. Deze leiden echter vaak tot gevaarlijke situaties en worden uitgevoerd zonder de juiste veiligheidsvoorzieningen en expertise. Stop openingen van een wespennest nooit zelf dicht. Door het dichtstoppen van de in- en uitvliegopening van het nest, gaan wespen op zoek naar een andere opening. Het resultaat is dat er veel dwalende en agressieve wespen in huis gaan zwerven. Ook methodes zoals het verbranden van een nest, of het verdrinken van wespen helpt niet. Niet alle wespen gaan hierdoor dood en de overgebleven wespen worden agressief. Daarnaast kan er ook brand of waterschade in huis ontstaan.

Wespennest verwijderen wespenbestrijding alkmaar

Wespennest laten verwijderen in Zaandam

Onze medewerkers voor wespenbestrijding Zaandam gaan zorgvuldig te werk. Allereerst voeren we een korte inspectie uit. Daarin inspecteren we een aantal punten, namelijk: van welke soort wesp u last heeft, waar u overlast heeft en waar de uitvliegopening zich bevindt. Wanneer alle zaken goed in beeld zijn dan gaan we over tot wespenbestrijding. We zorgen voor goede veiligheidsvoorzieningen zoals beschermende kleren en de houden rekening met de omgeving.

De bestrijding wordt uitgevoerd met professioneel wespenpoeder: een giftige stof die uiteindelijk alle wespen in het nest verdelgt. In sommige gevallen is het wespennest goed te bereiken en kunnen we de opening van het wespennest inspuiten. Het kan ook zijn dat de wespen in de spouwmuur vliegen. Dan spuiten we de in- en uitvlieg opening in. Door onze ervaring weten we hoe we het beste resultaat kunnen behalen. Vaak werkt een behandeling voor 100% effectief en stopt de activiteit in het nest. Dit duurt maximaal twee weken, vaak is dit sneller. Vervolgens kan het wespennest veilig worden weggehaald. Neem contact op met wespenbestrijding Zaandam.

Wespennest bestrijden wespennest verwijderen

Kosten wespenbestrijding Zaandam

Vanuit ons hoofdkantoor in Heerhugowaard kunnen we u snel bereiken voor wespenbestrijding Zaandam. Wij hebben een 100% dekking met lokale ongediertebestrijding in Zaandam en de rest van Noord-Holland. De kosten voor wespenbestrijding in Zaandam hangt af van de mogelijkheid tot bestrijding en de hoogte van het nest. Wij werken tegen scherpe tarieven en in principe moet een eenmalige bestrijding voldoende zijn. Voor de kosten kunt u het beste contact met ons opnemen. Indien het gaat om een wespennest in de openbare ruimte, neem dan contact op met uw gemeente.

Korte aanrijtijden door lokale bestrijders
Rekening met mens & milieu
Vakkundige bestrijders met ruime ervaring

wespenbestrijding heiloo wespenbestrijding zaandam

Hoofdvestiging in Heerhugowaard

attack ongediertebestrijder servicemedewerker plaagdieren

Attack Plaagdierbeheersing

Zeppelinstraat 10
1704 SH Heerhugowaard
Nederland

Tel: 085-0218972
Mail: info@attack.nl

Contact wespenbestrijding Zaandam

Een afspraak aanvragen met een bestrijder in de buurt
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden
Neem contact op    Wespenbestrijding Zaandam en omliggende gebieden

    Vanuit ons centraal gelegen kantoren door Nederland kunnen we u snel van dienst zijn. Onze bestrijders zijn werkzaam bij u in de regio en kunnen u op korte termijn van dienst zijn. Neem contact op via 085-0218972 of  stuur een mail naar info@attack.nl om een afspraak te maken.

    Wij voeren naast wespenbestrijding Zaandam ook bestrijding uit in omliggende plaatsen zoals: Alkmaar, Amsterdam, Castricum, BeverwijkDen Haag, Egmond, Enkhuizen, Haarlem, HeemskerkHeerhugowaard, Hoofddorp, HoornPurmerendRidderkerk, Rotterdam, Schagen en Zoetermeer.