Wespenbestrijding Alkmaar

Heeft u overlast van wespen? Schakel wespenbestrijding Alkmaar in. Vanuit onze locatie in Heerhugowaard kunnen wij u snel van dienst zijn. U kunt direct contact opnemen om vakkundige wespenbestrijding Alkmaar in te schakelen. Onze wespenverdelgers voeren de bestrijding in de meeste gevallen uit met wespenpoeder. Vaak is een eenmalige behandeling voldoende om de activiteit in een wespennest voor 100% te stoppen. In een korte tijd kan het wespennest veilig worden verwijderd. Wanneer de behandeling na 1,5 week het gewenste resultaat nog niet heeft behaald, komen we ter garantie terug.

Wanneer u wespenbestrijding wilt inschakelen is het belangrijk dat u het volgende weet:

  • Waar vliegen de wespen in en uit?
  • Is er een duidelijke vliegopening of wespennest te zien?
  • Hoe hoog zit de vliegopening of het wespennest?
Professionele Wespenbestrijding Alkmaar
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

De limonadewesp is de ‘ normale wesp’ en komt het meest voor. De wespen komen in de zomermaanden op zoetigheid af en zorgen voor de meeste overlast in augustus.

Graafwespen maken hun nest vaak in de grond. De wespen kunnen niet steken en vormen dan ook geen direct gevaar.

Hoornaars zijn over het algemeen niet agressief, maar kunnen we pijnlijke steken uitdelen. We gaan alleen over op bestrijding wanneer er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

Bijen zijn beschermd en nuttige dieren voor de natuur. Bestrijding mag alleen bij gevaarlijke situaties en overlast.

Ongediertebestrijding alkmaar

Wespenoverlast in Alkmaar

Wespen kunnen hinderlijke insecten zijn en overlast binnenshuis kan gevaarlijke situaties opleveren. Bij scholen, openbare ruimtes en bij wespennesten in huis kan bestrijding noodzakelijk zijn. Vooral in de zomermaanden juli, augustus en september krijgen we meer meldingen en wordt wespenbestrijding Alkmaar meer ingeschakeld. Door de zachte winter ontwaakt de wespenkoningin eerder uit haar winterslaap. Vroeg in de zomer begint de bouw van een nest en begint de ontwikkeling van een kolonie. Bij een droge zomer kunnen groeien wespennesten sneller en is de kans tot overlast groter.

Wespennest verwijderen wespenbestrijding alkmaar

Een wespennest bestrijden in Alkmaar

Wespennesten kunnen zich op allerlei plekken ontwikkelen. Ze zijn vaak te vinden op beschutte plaatsen met een makkelijke uitgang naar buiten. Dit kan zijn in struiken, bossen en onder dakranden, maar ook binnen in spouwmuren, zolders en schuren. Wanneer u een nest in de openbare ruimte heeft geconstateerd is het aan te raden om dit door te geven aan uw gemeente. Wanneer het nest zich op uw privéterrein bevindt is het uw verantwoordelijkheid. Actie op korte termijn is aan te raden.  

Wespennest zelf bestrijden

Het is wellicht aantrekkelijk om zelf een wespennest te behandelen wanneer deze goed te bereiken is. Op internet staan verschillende methodes beschreven om een wespennest te zelf bestrijden. In de praktijk lossen deze methodes het probleem vaak niet op en kan het zelfs gevaarlijk zijn of averechts werken. Wanneer u bijvoorbeeld zelf in de vliegopeningen dichtstopt, ontstaat er alleen maar meer overlast. De wespen gaan dan op zoek naar andere openingen en komen terecht op plekken waar ze niet horen. Het gevolg is dat er veel agressieve wespen gaan dwalen in uw huis en tuin. Een wespennest bestrijden zonder vakkundige kennis raden wij in de meeste gevallen af.

Een wespennest laten bestrijden

Wanneer u wespenbestrijding Alkmaar inschakelt bent u snel van de wespenoverlast af. Onze gecertificeerde wespenverdelger neemt de juiste veiligheidsvoorzieningen in acht en heeft de nodige expertise om goede wespenbestrijding uit te voeren met respect voor de omgeving. Er wordt een goede inschatting gemaakt over de behandelingsmethode. In de meeste gevallen is het gebruik van wespenpoeder (een giftig middel), de beste optie. Een nest wordt behandeld en de activiteit stopt in binnen enkele dagen. Een goede behandeling heeft in één keer al voldoende effect om alle activiteit in het nest te beëindigen. U staat er van te kijken hoe effectief deze behandeling is. Zo bespaart u uzelf de nodige moeite.

wespenbestrijding heerhugowaard attack ongediertebestrijding

Professionele wespenbestrijding Alkmaar

Onze lokale wespenbestrijders kunnen met minimale middelen het maximale effect bereiken. Ze zijn snel ter plaatse en kunnen op korte termijn een afspraak met u maken in Alkmaar. U bent binnen de kortste keren van de wespenoverlast af. Neem direct contact op.

Professionele wespenbestrijding tegen een scherp tarief
Korte aanrijtijden door lokale bestrijders in Alkmaar
Vakkundige en gecertificeerde bestrijders
Al meer dan 55 jaar ervaring met wespenbestrijding

Wespennest bestrijden wespennest verwijderen

Onze werkwijze bij wespenbestrijding Alkmaar

Onze behandelingen zijn geschikt om beginnende en grote wespennesten te verwijderen. Wanneer u een wespennest zelf gaat verwijderen dan kan dit gevaarlijke situaties opleveren. Schakel daarom professionele wespenbestrijding Alkmaar in. Soms kan uw gemeente hier ook in tegemoet komen. Onze vakkundige bestrijders werken met effectieve behandelingen zodat het wespennest snel verwijderd kan worden.

Korte inspectie
Voordat we een wespennest gaan verwijderen voeren we een korte inspectie uit om de wespensoort vast te stellen. Sommige wespen hoeven namelijk niet te worden behandeld. Wanneer het gaat om (limonade)wespen, die ook daadwerkelijk voor overlast zorgen, gaan we over tot bestrijding van het wespennest.

Professioneel wespenpoeder

Wespenbestrijding Alkmaar wordt in de meeste gevallen uitgevoerd met professioneel wespenpoeder; een giftige stof die de wespen in het nest verdelgt. Om de behandeling zorgvuldig uit te kunnen voeren moeten we weten waar de invliegopening van het nest is. In sommige gevallen is de opening van een wespennest goed zichtbaar, maar het kan ook zijn dat de wespen in gaten en kieren vliegen. Door te goed observeren weten waar we de behandeling kunnen toepassen. De behandeling dienst vaak slechts eenmalig te worden uitgevoerd. De werkende wespen nemen het giftige poeder mee naar de wespenkoningin en zij sterft. De activiteit in het nest stopt binnen enkele dagen en u kunt veilig het wespennest weghalen. Na de behandeling kijken welke weringsmogelijkheden u in het vervolg kunt treffen zodat u niet opnieuw last krijgt van wespen

Wespenbestrijding in spouwmuren en daken

Wanneer wespen in gaten en kieren in een spouwmuur of een dak vliegen, dan is het wespennest vaak niet goed te bereiken. Behandeling is evengoed mogelijk door de in- en uitvliegopening van de wespen in de spuiten met wespenpoeder. Het is belangrijk dat u weet waar deze openingen zich bevinden zodat de wespenbestrijders de behandeling goed kunnen uitvoeren. De wespen nemen het gif mee naar en nest en daarmee stopt de overlast.

Wespenbestrijding Alkmaar wespennest
Het wespennest veilig verwijderen

Een wespennest dient eerst te worden behandeld voordat het kan worden verwijderd. Wanneer u wespenbestrijding Alkmaar inschakelt, behandelen wij het nest, maar halen het niet direct weg. De activiteit in het nest moet eerst stoppen. Na een aantal dagen, als er geen wesp meer in en uit gaat, dan kunt u het nest veilig verwijderen. Laten hangen is ook een optie; het nest is van organisch materiaal en vergaat vanzelf. Wespen uit andere kolonies zullen hier nooit in gaan nestelen. Als er na anderhalve week nog steeds activiteit in het nest te zien is komen we ter garantie terug en voeren we de behandeling nogmaals uit.

onderhoudscontract vliegenlampen

Kosten wespenbestrijding Alkmaar

Vanuit onze kantoren en werkplekken door het hele land kunnen we u snel bereiken. Onze werknemers zijn verspreid over het hele land en in Alkmaar en omgeving hanteren wij een dekking van 100%. Onze lokale experts verzorgen gecertificeerde ongediertebestrijding in Alkmaar. Alkmaar ligt op steenworp afstand van onze hoofdvestiging in Heerhugowaard. Onze bestrijders in de regio hebben dan ook een korte aanrijtijd en dat scheelt weer in de prijs.

De kosten voor wespenbestrijding Alkmaar hangt af van de mogelijkheid tot bestrijding en de hoogte van het nest. In principe moet een eenmalige bestrijding voldoende zijn. Voor de kosten kunt u het beste contact met ons opnemen. Voordat wij aan de slag gaan weet u waar u aan toe bent.

Onze vestiging in de buurt van Alkmaar
attack ongediertebestrijder servicemedewerker plaagdieren

Attack Dierplaagbeheersing

Zeppelinstraat 10
1704 SH Heerhugowaard
Nederland

Tel: 085-0218972
Mail: info@attack.nl

Contact opnemen met wespenbestrijding Alkmaar

Wanneer u een afspraak wilt maken voor wespenbestrijding Alkmaar is het belangrijk om te weten waar de wespen in- en uitvliegen en hoe hoog deze opening zich vanaf de grond bevindt. 

Het maken van een afspraak met een wespenbestrijder in de buurt
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden
Neem contact op    Wespenbestrijding Alkmaar en omliggende gebieden

    Vanuit ons centraal gelegen kantoren door Nederland kunnen we u snel van dienst zijn. Onze bestrijders zijn werkzaam bij u in de regio en kunnen u op korte termijn van dienst zijn. Neem contact op via 085-0218972 of  stuur een mail naar info@attack.nl om een afspraak te maken.

    Wij voeren naast wespenbestrijding Alkmaar ook bestrijding uit in omliggende plaatsen zoals: Beverwijk, Den Haag, Heemskerk, Heerhugowaard, Hoorn, Purmerend, Ridderkerk, Rotterdam, Schagen, Zaandam, en Zoetermeer.