Wespenbestrijding Amsterdam

Wespenbestrijding Amsterdam inschakelen

Overlast van wespen? Schakel wespenbestrijding Amsterdam in. Wespennesten ontstaan vaak op de meest onhandige plekken zoals in spouwmuren of daken. Toch kunnen wij in de meeste gevallen het nest bestrijden door de vliegopening te behandelen. Deze spuiten we in met bestrijdingsvloeistof. De wespen nemen deze giftige stof mee naar het nest en verspreiden het verder. Binnen een aantal dagen stopt de overlast. Is dat niet het geval? Dan komen we nog een keer kosteloos terug.

Vooral in de zomermaanden gaan wespen op zoek naar voedsel. Ze worden agressiever en delen vervelende steken uit. Voorkom gevaarlijke situaties en neem contact met ons op. We zijn al jaren actief met wespenbestrijding Amsterdam en hebben al veel tevreden klanten geholpen. We hanteren geen wachtrijen en werken we tegen scherpe tarieven. U kunt direct een afspraak maken door contact op te nemen.

Onze voordelen

Geen wachtrijen direct een afspraak.
Effectieve en professionele bestrijding
100% dekking in de randstad
60 jaar ervaring met wespenbestrijding

Onze werkwijze bij wespenbestrijding Amsterdam

Neem contact met ons op zodat wij een afspraak voor u kunnen inplannen. We bespreken onze werkwijze en maken u woning of tuin weer wespenvrij.

Effectieve bestrijding waarin één behandeling voldoet. Indien de overlast na een aantal dagen niet stopt komen we ter garantie nog een keer terug.

Wespenbestrijding Hellevoetsluis

Vakkundige wespenbestrijding Amsterdam

Het is belangrijk dat u weet van welke wespensoort u overlast heeft. De normale wesp (limonadewespen) is de meestvoorkomende soort en zorgt voor de meeste overlast. Deze wespensoort mag dan ook bestreden worden. Zeker in de zomermaanden worden de wespen agressief en kunnen ze zorgen voor gevaarlijke situaties en pijnlijke steken. Lees hier wat u het beste kunt doen bij een wespensteek. Wanneer u overlast ondervindt in Amsterdam en omgeving neem dan contact met ons op. Onze lokale bestrijders zijn werkzaam in de regio van Amsterdam en hanteren geen wachtrijen. Vaak kunnen we u binnen een aantal dagen al van dienst zijn. We bestrijden snel en effectief en in de meeste gevallen voldoet een eenmalige behandeling. Al sinds 1962 zijn wij in te schakelen voor wespenbestrijding Amsterdam.

Wespennest verwijderen wespenbestrijding alkmaar

Benodigde informatie voordat u wespenbestrijding Amsterdam inschakelt

Voordat we een wespennest gaan bestrijden hebben we wat informatie nodig. Als u contact opneemt dan vragen we u naar het volgende:

  1. Van welke wespensoort is er sprake en in hoeverre is er overlast? Indien het gaat om overlast door de limonadewesp kunnen we tot wespenbestrijding overgaan.
  2. De vliegopening(en): Waar vliegen de wespen in en uit naar het nest?
  3. De bereikbaarheid: Is het wespennest of de vliegopening te benaderen? We kunnen tot 5 meter hoog behandelen.
wespenbestrijding heerhugowaard attack ongediertebestrijding

Kosten wespenbestrijding Amsterdam

Vanuit ons centraal gelegen kantoren kunnen we u snel bereiken. Wij hebben een 100% dekking met wespenbestrijding Amsterdam. We hebben aanrijtijden en kunnen onze dienst daarom tegen scherpe tarieven aanbieden. Voor de kosten voor wespenbestrijding Amsterdam kunt u contact met ons opnemen. In principe moet een eenmalige bestrijding voldoende zijn. We bespreken de prijs en onze werkwijze. En plannen desgewenst een afspraak in. Indien u een week na de behandeling nog steeds overlast heeft dan komen we kosteloos terug.

In het bezit van de juiste certificeringen rondom wespenbestrijding

Contact en afspraken met wespenbestrijding Amsterdam

Een afspraak aanvragen met een bestrijder in de buurt
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden
Neem contact op    Wespenbestrijding Amsterdam en omliggende gebieden

    Vanuit ons centraal gelegen kantoren door Nederland kunnen we u snel van dienst zijn. Onze bestrijders zijn werkzaam bij u in de regio en kunnen u op korte termijn van dienst zijn. Neem contact op via 085-0218972 of  stuur een mail naar info@attack.nl om een afspraak te maken.

    Wij voeren naast wespenbestrijding Amsterdam ook bestrijding uit in omliggende plaatsen zoals: Alkmaar, BeverwijkDen HaagHeemskerkHeerhugowaardHoornPurmerendRidderkerk, RotterdamSchagenZaandam, en Zoetermeer.