Muizenbestrijding

Maak een afspraak voor muizenbestrijding

Bestrijding van muizen in uw huis of bedrijf.
Onze vakkundige bestrijders komen op korte termijn langs en zorgen ervoor dat verspreiding en overlast van de knaagdieren wordt voorkomen. We voeren bestrijding uit met professionele bestrijdingsmiddelen (zoals vallen en toxische middelen) en zetten dit op veilige en strategische plekken in. Zo zorgen we ervoor dat u snel weer muisvrij bent.

Preventief overlast in het vervolg voorkomen.
We geven advies en kijken we naar preventieve maatregelen zoals het afdichten van naden en kieren. Een opening van 0,5 cm (!) is namelijk voor een muis al voldoende om naar binnen te dringen. Voorafgaand aan de behandeling laten wij u weten wat de kosten zijn voor de muizenbestrijding zodat u weet waar u aan toe bent.

Geen lange wachttijden. Direct een afspraak maken.
Wij pakken de bron van het ongedierteprobleem aan
Onze ongediertebestrijders zijn werkzaam bij u in de regio
Bestrijding voor particulieren en bedrijven

Effectieve muizenbestrijding
100% dekking door Nederland
Particulieren en bedrijven
Professionele bestrijding sinds 1962

Bent u een bedrijf? Lees meer informatie op ongediertepreventie voor bedrijven

Onze werkwijze bij muizenbestrijding

Neem contact met ons op zodat wij een afspraak voor u kunnen inplannen. We bespreken onze werkwijze en de kosten om uw woning of pand weer muisvrij te krijgen.

Muizen bestrijden in uw huis of bedrijf

Muizen veroorzaken veel overlast in woonhuizen en bedrijven. Het is niet fijn om knaagdieren binnenshuis te hebben. Ze zijn onhygiënisch, kunnen knaagschade veroorzaken en dragen ziektes met zich mee. Ze nestelen zich vaak in plekken die niet gemakkelijk te bereiken zijn. We constateren regelmatig muizen in spouwmuren, boven plafonds en op zolders. Effectief muizen bestrijden op korte termijn is van belang om verdere verspreiding te voorkomen. Wanneer u zelf losse muizenvallen inzet, lost dit het probleem namelijk zelden op. Schakel daarom op korte termijn een vakkundige bestrijder in. We bestrijden muizen met gif of met vallen en weten hoe we dit op de meest effectieve manier kunnen doen. We zoeken naar de oorzaak van de muizenplaag en lossen deze op.

We zijn in het bezit van de juiste certificeringen en gebruiken uitsluitend goedgekeurde bestrijdingsmiddelen.

Vakkundige muizenbestrijding

In eerste instantie kijken we naar preventieve maatregelen. Door hygiënische maatregelen kunnen muizen al grotendeels wegblijven. Daarnaast kijken we naar bouwkundige voorzieningen. Een opening van een halve centimeter is voor een muis al voldoende om naar binnen te dringen. Wanneer we de opening vinden dan zorgen we dat dit wordt afgedicht met ons wondermiddel: MouseShield kit. In tegenstelling tot normale kit gaan knaagdieren hier niet graag doorheen door de bittere smaak die het afgeeft.

Actieve bestrijding voeren wij uit met muizenvallen en goedgekeurd muizengif. We kennen de leefwijze van muizen en spelen hier op in. We zetten bestrijding in op strategische plekken en vangen de muizen hierdoor weg. Door onze ervaring en vakkundige middelen bent u snel weer muisvrij.

Neem contact op via het onderstaande contactformulier voor

Vanuit ons centraal gelegen kantoren in Nederland kunnen we u snel van dienst zijn. Onze ervaren specialisten op het gebied van ongediertebestrijding zijn ook werkzaam bij u in de regio. Onze deskundigen zijn verspreid over het hele land zodat wij u in de meeste gevallen snel van dienst kunnen zijn. U kunt op korte termijn een afspraak maken met een ongediertebestrijder bij u in de buurt door te bellen naar 085-0218972 of door een mail te sturen via het contactformulier.

Een afspraak aanvragen met een bestrijder in de buurt
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden
Neem contact op    Ongediertebestrijding van muizen bij u in de regio

    Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing.


    Bekijk locatie