Ongediertebestrijding Soest

Ongedierte laten bestrijden in de omgeving van Soest

In Soest krijgen wij regelmatig meldingen van ongedierte. Wanneer u last heeft van dierenplagen zoals muizen, ratten, insecten of houtwormen dan raden wij aan om snel in actie te komen. Neem contact op met uw gemeente of geef dit aan ons door. Wij zijn u spoedig van dienst als het gaat om ongediertebestrijding in Soest en omgeving.

Onze adviseurs zijn verspreid over heel Nederland en kunnen u direct te woord staan. Bel gratis naar: 085-0218972 

Soest is een prachtig gelegen plaats en een gemeente in de centraal gelegen provincie Utrecht. Soest is rijk aan natuur zoals duinen, bossen en weiland. De natuur kan echter een bron zijn voor ongedierte. Het kan voor veel overlast zorgen wanneer u bijvoorbeeld knaagdieren binnenshuis heeft. Voor zowel woonhuizen als horecagelegenheden is het belangrijk dat hier wat aan wordt gedaan. U heeft hinder van onhygiënische ontlasting en er kan schade ontstaan. Dit tast de gezondheid van mens en dier aan.

Onze medewerker zijn actief in de regio van Soest om ongediertebestrijding uit te voeren. Regelmatig zijn wij te vinden in de volgende gebieden: Smitsveen, Soestduinen, Overhees, ’t Hart Soestdijk en de Boerenstreek.

Professionele dierplaagbestrijding voor particulieren & bedrijven
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

Veelvoorkomend ongedierte in Soest en omgeving

Huismuizen komen in veelvoud voor in Nederland. Een gleuf vanaf 5 mm is voor een muis voldoende om naar binnen te komen. Muizenwering doen we met onze speciale MouseShield Kit. Bij overlast bestrijden wij met muizenvallen en muizengif. Lees meer.

Bruine ratten komen in heel Nederland voor. Deze zwemmers en gravers kunnen flink wat schade en hygiëneproblemen veroorzaken. Een rat is lastig te vangen en een vakkundige aanpak is vaak noodzakelijk. Zeker voor bedrijven is rattenwering van belang. Lees meer.

Wespenbestrijding voeren wij over het algemeen uit met wespenpoeder. Dit effectieve bestrijdingsmiddel verdelgt de wespen in enkele dagen. Daarna kan het nest veilig worden verwijderd. Lees meer.

Heeft u geen idee van welk soort ongedierte u last heeft? Wij maken het u makkelijk met onze determinatietabel. Op basis van deze tool kunt u snel erachter komen wat voor ongedierte er bij u rondzwerft. Doe de test.

Bekijk oplossingen

De werkwijze van onze ongediertebestrijders

attack ongediertebestrijder servicemedewerker plaagdieren

Attack Dierplaagbeheersing is al sinds 1962 toonaangevend in ongediertebestrijding in Soest en omgeving. Wij zijn een familiebedrijf met specialisten en adviseurs door het hele land. Bij ons staat kwaliteit op de eerste plaats. Daarbij streven we naar een ongediertevrije omgeving voor onze klanten. We werken resultaatgericht, zorgvuldig en milieuvriendelijk. Onze focus ligt in eerste instantie op het preventief weren van ongedierte. We denken proactief met u mee en zorgen samen voor de beste oplossing om dierplagen te bestrijden en in het vervolg te voorkomen.

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 085-0218972 of een mail te sturen via het contactformulier.

Korte aanrijtijden door landelijke dekking
Goedgekeurde bestrijdingsmiddelen
Respect voor het milieu
Professionele bestrijding sinds 1962

Kosten van ongediertebestrijding in Soest

Attack Dierplaagbeheersing werkt met een landelijke dekking binnen Nederland en België. Onze adviseurs en bestrijders zijn dus ook bij u in de regio van Soest werkzaam. Daardoor hebben we korte aanrijtijden en dat pakt voor u voordelig uit. Wij werken zonder wachttijden want we begrijpen de urgentie bij de overlast een dierplaag. Voor een reële kostenraming kunt u contact met ons opnemen. Om de kosten voor ongediertebestrijding te bepalen overleggen we met u het volgende:

Servicemedewerkers ongediertebestrijding Soest

Vanuit ons centraal gelegen kantoren in Nederland kunnen we u snel bereiken. Ook in Soest zijn er verschillende adviseurs werkzaam die u op korte termijn van dienst kunnen zijn. Er is altijd een adviseur in de buurt om ongediertebestrijding in de provincie Utrecht te realiseren.

Servicemedewerkers ongediertebestrijding Harlingen

Vanuit ons centraal gelegen kantoren in Nederland kunnen we u snel bereiken. Ook in Soest zijn er verschillende adviseurs werkzaam die u op korte termijn van dienst kunnen zijn. Er is altijd een adviseur in de buurt om ongediertebestrijding in de provincie Utrecht te realiseren.

Dierplaagbeheersing voor zakelijke klanten

Attack biedt oplossingen voor bedrijven als het gaat om dierplaagbeheersing. Onze focus ligt op het IPM principe. IPM (Integrated Pest Management) is een aanpak om dierplagen te weren en te beheersen. Daarom houden we een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken op bouwkundig en hygiënisch vlak. Onregelmatigheden worden daarmee vroegtijdig gesignaleerd. Bedrijven voorkomen daardoor bouwkundige schade, imagoschade en/of hygiëneproblemen. Lees meer.

Contact of afspraak maken met een adviseur

    De heerMevrouw