Maak een afspraak voor ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding Attack Plaagdierbeheersing

Ongediertebestrijding door specialisten

Schakel de meest ervaren specialisten op het gebied van ongediertebestrijding in. Kom snel in actie om verdere overlast te voorkomen!

 ma t/m vrij | 8.00 tot 17.00

8.00 tot 17.00 | ma t/m vrij

Attack Dierplaagbeheersing muizenbestrijding

Wering en bestrijding tegen elk soort ongedierte
Aanpak bij de bron van het ongedierteprobleem
Korte aanrijtijden voor particulieren
Vaste contactpersonen voor bedrijven
Professionele dierplaagbeheersing sinds 1962

Bestrijding en wering tegen elk soort
Aanpak bij de bron van het probleem
Korte aanrijtijden voor particulieren
Vaste contactpersonen voor bedrijven
Al 60 jaar vakkundige bestrijding

Wij helpen u met wering en bestrijding van ongedierte

Onze werkwijze bij ongediertebestrijding

Neem contact op voor tarieven en afspraken. We bespreken onze werkwijze en de kosten om uw woning of bedrijf weer ongediertevrij te maken.

Ongediertebestrijding zonder lange wachttijden

Over Attack ongediertebestrijding door heel nederland

Wanneer u contact opneemt begrijpen we dat direct actie gewenst is. Door onze volledige dekking door het hele land kunnen we korte aanrijtijden hanteren. Zo zorgen we dat er altijd iemand voor u klaarstaat wanneer dat nodig is. Binnen een aantal dagen staat een van onze specialisten bij u op de stoep. Samen met u kijken we ook naar de oorzaak van het probleem. Het heeft immers een reden dat u last heeft van ongedierte. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er op bouwkundig of hygiënisch gebied aanpassingen gedaan moeten worden. Tijdens het bezoek geven we graag deskundig advies en voeren we bestrijding uit.

Al onze medewerkers zijn in het bezit van een vakbewaamheidsdiploma en worden jaarlijks bijgeschoold op interne en externe locaties. Wij streven ernaar alle ongedierteproblemen op te lossen met respect voor het milieu. Bestrijdingsacties worden uitsluitend met goedgekeurde bestrijdingsmiddelen uitgevoerd welke zijn toegelaten door Inspectie Leefomgeving en Transport. We hanteren een hoog kwaliteitsniveau en bieden onze diensten tegen scherpe tarieven aan.

Ongediertebestrijding voor bedrijven

Ongediertebestrijding zakelijke klanten Attack Dierplaagbeheersing

Al sinds 1962 voert Attack professionele ongediertebestrijding uit. Op basis van onze ervaring weten we exact hoe we ongedierte kunnen bestrijden en preventief kunnen weren. We maken onderscheid tussen preventieve en curatieve maatregelen en doen dit op basis van het Integrated Pest Management (IPM) principe. Al onze experts zijn gecertificeerd en in het bezit van een vakbekwaamheidsdiploma. Door structurele inspecties op bouwkundig en hygiënisch vlak worden gebreken vroegtijdig gesignaleerd. Op deze manier kan overlast door ongedierte worden voorkomen. We noemen dit dierplaagbeheersing.

Ongediertebestrijders bij u in de buurt

Onze bestrijders zijn verspreid over heel Nederland en België. Vanuit ons centraal gelegen kantoren kunnen we u in de meeste gevallen snel van dienst zijn. Of dit nu gaat om muizenbestrijding, rattenbestrijding, houtwormbestrijding of structurele inspecties voor bedrijven


Bekijk locatie

Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing.

Neem contact op via het onderstaande contactformulier voor

Onze ervaren specialisten op het gebied van ongediertebestrijding zijn ook werkzaam bij u in de regio. Onze deskundigen zijn verspreid over het hele land zodat wij u in de meeste gevallen snel van dienst kunnen zijn. U kunt op korte termijn een afspraak maken met een ongediertebestrijder bij u in de buurt door te bellen naar 085-0218972 of door een mail te sturen via het contactformulier. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 – 17:00 uur. Lokaal tarief.

Een afspraak aanvragen met een bestrijder in de buurt
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden
Neem contact op

   

   Privacy instellingen

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

   Privacy verklaring | Sluit
   Instellingen