Ongediertebestrijding Drachten

Ongedierte bestrijden in Drachten

Bij overlast van ongedierte in huis of in uw bedrijf zijn we u graag van dienst. Al sinds 1962 zijn wij actief in Drachten voor ongediertebestrijding. Wij bieden oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Onze focus ligt op het geven van juist advies, weringsmaatregelen en bestrijding met uitsluitend effectieve en goedgekeurde middelen.

Onze specialisten zitten door heel Nederland en kunnen u direct te woord staan als het gaat om ongediertebestrijding. Bel gratis naar: 085-0218972 

Drachten is hoofdplaats van gemeente Smallingerland. Onze ongediertebestrijders zijn actief in Drachten en de omliggende plaatsen zoals bijvoorbeeld Noorderend, Zuidereind, Zuiderheide en Folgeren. De groene omgeving en de groei van de bevolking leidt ertoe dat er steeds meer dierplagen ontstaan. Het gevolg is overlast op bedrijventerreinen en in woonwijken. Vaak van muizen, insecten en ratten. Goede preventieve (werings)maatregelen zijn belangrijk om dierplagen om de verspreidingskans te verkleinen.

Professionele dierplaagbestrijding voor particulieren & bedrijven
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

Veelvoorkomend ongedierte in Drachten en omgeving

Huismuizen komen in veelvoud voor in Nederland. Een gleuf vanaf 5 mm is voor een muis voldoende om naar binnen te komen. Muizenwering doen we met onze speciale MouseShield Kit. Bij overlast bestrijden wij met muizenvallen en muizengif. Lees meer.

Bruine ratten komen in heel Nederland voor. Deze zwemmers en gravers kunnen flink wat schade en hygiëneproblemen veroorzaken. Een rat is lastig te vangen en een vakkundige aanpak is vaak noodzakelijk. Zeker voor bedrijven is rattenwering van belang. Lees meer.

Wespenbestrijding voeren wij over het algemeen uit met wespenpoeder. Dit effectieve bestrijdingsmiddel verdelgt de wespen in enkele dagen. Daarna kan het nest veilig worden verwijderd. Lees meer.

Heeft u geen idee van welk soort ongedierte u last heeft? Wij maken het u makkelijk met onze determinatietabel. Op basis van deze tool kunt u snel erachter komen wat voor ongedierte er bij u rondzwerft. Doe de test.

Bekijk oplossingen

De werkwijze van onze ongediertebestrijders

attack ongediertebestrijder werkbus bestijding dierplaag

Attack Dierplaagbeheersing is al sinds 1962 toonaangevend in ongediertebestrijding in Drachten en omgeving. Wij zijn een familiebedrijf met specialisten en adviseurs door het hele land. Bij ons staat kwaliteit op de eerste plaats. Daarbij streven we naar een ongediertevrije omgeving voor onze klanten. We werken resultaatgericht, zorgvuldig en milieuvriendelijk. Onze focus ligt in eerste instantie op het preventief weren van ongedierte. We denken proactief met u mee en zorgen samen voor de beste oplossing om dierplagen te bestrijden en in het vervolg te voorkomen.

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 085-0218972 of een mail te sturen via het contactformulier.

Korte aanrijtijden door landelijke dekking
Goedgekeurde bestrijdingsmiddelen
Respect voor het milieu
Professionele bestrijding sinds 1962

Kosten van ongediertebestrijding in Drachten

Attack Dierplaagbeheersing werkt met een landelijke dekking binnen Nederland en België. Onze adviseurs en bestrijders zijn dus ook bij u in de regio van Harlingen werkzaam. Daardoor hebben we korte aanrijtijden en dat pakt voor u voordelig uit. Wij werken zonder wachttijden want we begrijpen de urgentie bij de overlast een dierplaag. Voor een reële kostenraming kunt u contact met ons opnemen. Om de kosten voor ongediertebestrijding te bepalen overleggen we met u het volgende:

Servicemedewerkers ongediertebestrijding Drachten

Vanuit ons centraal gelegen kantoren in Nederland kunnen we u snel bereiken. Ook in Drachten zijn er verschillende adviseurs werkzaam die u op korte termijn van dienst kunnen zijn. Er is altijd een adviseur in de buurt om ongediertebestrijding in de provincie Friesland te realiseren.

Servicemedewerkers ongediertebestrijding Harlingen

Vanuit ons centraal gelegen kantoren in Nederland kunnen we u snel bereiken. Ook in Drachten zijn er verschillende adviseurs werkzaam die u op korte termijn van dienst kunnen zijn. Er is altijd een adviseur in de buurt om ongediertebestrijding in de provincie Friesland te realiseren.

Dierplaagbeheersing voor zakelijke klanten

Attack biedt oplossingen voor bedrijven als het gaat om dierplaagbeheersing. Onze focus ligt op het IPM principe. IPM (Integrated Pest Management) is een aanpak om dierplagen te weren en te beheersen. Daarom houden we een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken op bouwkundig en hygiënisch vlak. Onregelmatigheden worden daarmee vroegtijdig gesignaleerd. Bedrijven voorkomen daardoor bouwkundige schade, imagoschade en/of hygiëneproblemen. Lees meer.

Contact of afspraak maken met een adviseur

  De heerMevrouw

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring

   

   Privacy instellingen

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

   Privacy verklaring | Sluit
   Instellingen