Ongediertebestrijding Meppel

Ongedierte bestrijden in Meppel

Last van ongedierte in huis of in uw bedrijf? Bij Attack bieden wij de juiste oplossing voor particulieren & bedrijven. Al sinds 1962 zijn we toonaangevend in ongediertebestrijding Meppel. We geven advies in weringsmaatregelen, gebruiken goedgekeurde bestrijdingsmiddelen en werken met respect voor het milieu.

Meppel is gelegen aan water en daar kunnen dierplagen zoals ratten en muggen op afkomen. Ook andere dierplagen zoals muizen, wespen en mieren zorgen voor overlast in Meppel en omstreken. Wanneer u last heeft van ongedierte in huis of binnen een gebouw dan is het aan te raden om hier op korte termijn een bestrijder voor in te schakelen. Op deze manier zorgt u ervoor dat het ongedierte zich niet snel verder verspreidt. Op deze manier houdt u de hygiëneproblemen en schade minimaal.

Attack helpt u graag met het verhelpen van ongedierteoverlast. Dit doen we in eerste instantie door het toepassen van slimme weringsmaatregelen; we zorgen dat ongedierte buitenshuis blijft en kijken naar de oorzaak van de plaag. Dit is tevens de meest milieuvriendelijke manier en kan een blijvende oplossing zijn. Wanneer de overlast groot is kunnen we overgaan op actieve bestrijdingsmethoden. Dit kan worden uitgevoerd met chemische middelen of met vallen. Alle middelen die wij gebruiken zijn goedgekeurd en worden op de juiste manier ingezet. We zijn u graag van dienst voor ongediertebestrijding in Meppel.

Ongediertebestrijding Attack hygiënerondes bedrijven

Onze specialisten zitten door heel Nederland en kunnen u direct te woord staan als het gaat om ongediertebestrijding. Bel gratis naar: 085-0218972 

Bekijk oplossingen

Professionele dierplaagbestrijding sinds 1962
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

Veelvoorkomend ongedierte in Meppel en omgeving

Huismuizen komen in veelvoud voor in Nederland. Een gleuf vanaf 5 mm is voor een muis voldoende om naar binnen te komen. Muizenwering doen we met onze speciale MouseShield Kit. Bij overlast bestrijden wij met muizenvallen en muizengif. Lees meer.

Bruine ratten komen in heel Nederland voor. Deze zwemmers en gravers kunnen flink wat schade en hygiëneproblemen veroorzaken. Een rat is lastig te vangen en een vakkundige aanpak is vaak noodzakelijk. Zeker voor bedrijven is rattenwering van belang. Lees meer.

Wespenbestrijding voeren wij over het algemeen uit met wespenpoeder. Dit effectieve bestrijdingsmiddel verdelgt de wespen in enkele dagen. Daarna kan het nest veilig worden verwijderd. Lees meer.

Heeft u geen idee van welk soort ongedierte u last heeft? Wij maken het u makkelijk met onze determinatietabel. Op basis van deze tool kunt u snel erachter komen wat voor ongedierte er bij u rondzwerft. Doe de test.

De werkwijze van onze ongediertebestrijders

attack ongediertebestrijder servicemedewerker plaagdieren

Attack Dierplaagbeheersing is al sinds 1962 toonaangevend in ongediertebestrijding in Meppel en omgeving. Wij zijn een familiebedrijf met specialisten en adviseurs door het hele land. Bij ons staat kwaliteit op de eerste plaats. Daarbij streven we naar een ongediertevrije omgeving voor onze klanten. We werken resultaatgericht, zorgvuldig en milieuvriendelijk. Onze focus ligt in eerste instantie op het preventief weren van ongedierte. We denken proactief met u mee en zorgen samen voor de beste oplossing om dierplagen te bestrijden en in het vervolg te voorkomen.

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 085-0218972 of een mail te sturen via het contactformulier.

Korte aanrijtijden door landelijke dekking
Goedgekeurde bestrijdingsmiddelen
Respect voor het milieu
Professionele bestrijding sinds 1962

Kosten van ongediertebestrijding in Meppel

Attack Dierplaagbeheersing werkt met een landelijke dekking binnen Nederland en België. Onze adviseurs en bestrijders zijn dus ook bij u in de regio van Meppel werkzaam. Daardoor hebben we korte aanrijtijden en dat pakt voor u voordelig uit. Wij werken zonder wachttijden want we begrijpen de urgentie bij de overlast een dierplaag. Voor een reële kostenraming kunt u contact met ons opnemen. Om de kosten voor ongediertebestrijding te bepalen overleggen we met u het volgende:

Servicemedewerkers ongediertebestrijding Meppel

Vanuit ons centraal gelegen kantoren in Nederland kunnen we u snel bereiken. Ook in Meppel zijn er verschillende adviseurs werkzaam die u op korte termijn van dienst kunnen zijn. Er is altijd een adviseur in de buurt om ongediertebestrijding in de provincie Drenthe te realiseren.

Ongediertebestrijder meppel locatie ongediertebestrijders

Dierplaagbeheersing voor zakelijke klanten

Attack biedt oplossingen voor bedrijven als het gaat om dierplaagbeheersing. Onze focus ligt op het IPM principe. IPM (Integrated Pest Management) is een aanpak om dierplagen te weren en te beheersen. Daarom houden we een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken op bouwkundig en hygiënisch vlak. Onregelmatigheden worden daarmee vroegtijdig gesignaleerd. Bedrijven voorkomen daardoor bouwkundige schade, imagoschade en/of hygiëneproblemen. Lees meer.

Contact of afspraak maken met een adviseur

    De heerMevrouw