Wespenbestrijding Purmerend

Wespen laten bestrijden in Purmerend

Wanneer u last heeft van wespen in of rondom uw huis dan kunt u wespenbestrijding Purmerend inschakelen. Wespennesten kunnen ontstaan in spouwmuren, schuren of onder daken. Zeker in de maand augustus komen wespen naar buiten en ontstaat er overlast in de omgeving. Wanneer u een wespennest constateert, zorg dan dat u weet waar de invliegopening zich bevindt. We kunnen dit dan effectief en snel bestrijden.

Wanneer u wespenbestrijding wilt inschakelen vragen we u het volgende:

  • Is het noodzakelijk om de wespen te bestrijden?
  • Waar komen de wespen vandaan?
  • Ziet u een duidelijke in- en uitvliegopening?
  • Hoe hoog zit de vliegopening?
Professionele wespenbestrijding Purmerend
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

De normale wesp. Deze komt in Europa het meest voor en zorgen voor de meeste overlast. Bestrijding bij overlast is aan te raden.

Graafwespen maken hun nest vaak in de grond. De wespen kunnen niet steken en vormen dan ook geen direct gevaar. Bestrijding is vaak niet nodig.

Hoornaars zijn over het algemeen niet agressief, maar kunnen we pijnlijke steken uitdelen. We gaan alleen over op bestrijding wanneer er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

Bijen zijn beschermd en nuttige dieren voor de natuur. Bestrijding mag alleen bij gevaarlijke situaties en overlast. In sommige gevallen schakelen we een imker in.

Een wespennest bestrijden in Purmerend

Wespennest bestrijden wespennest verwijderen

Een wespennest zelf bestrijden
Een wespennest in huis zelf verwijderen of weghalen zonder vakkundige kennis en middelen is niet aan te raden. Op internet staan verschillende methodes om dit uit te voeren, maar vaak lost dit het probleem niet op. Zo wordt er bijvoorbeeld beschreven dat een wespennest verbrand kan worden of kan worden behandeld met water. Of dat het dichtstoppen van de opening van het nest leidt tot de juiste oplossing. In de praktijk werken deze methodes vaak averechts. De overgebleven wespen gaan op zoek naar voedsel en naar andere ingangen en zwerven daardoor vaker op ongewenste plekken. Het resultaat is dat er veel dwalende en agressieve wespen rondvliegen die pijnlijke steken veroorzaken.

Wij raden het af om zonder vakkundige kennis een wespennest zelf te behandelen. Schakel een vakkundige wespenbestrijding Purmerend in om dit uit te laten voeren. Zij hebben de nodige kennis en kunnen aan de juiste veiligheidsvoorzieningen voldoen.

Professionele wespenbestrijding Purmerend

wespenbestrijding heerhugowaard attack ongediertebestrijding

Wespenbestrijding Purmerend voeren wij regelmatig uit. Onze lokale bestrijders hebben ervaring met het bestrijden van kleine tot grote wespennesten. Door de inzet van een wespenpoeder stopt de activiteit in een nest snel. De wespen, inclusief de Koningin, worden verdelgt en de activiteit stopt. Vervolgens kan het nest veilig worden verwijderd. Het is een eenmalige actie, maar u plukt hier op lange termijn de vruchten van.

Wespenbestrijding voor een scherp tarief
Bestrijding spouwmuren en daken mogelijk
Snelle en veilige methode
Tevreden klanten door het hele land

Onze werkwijze bij wespenbestrijding Purmerend

Limonadewespen bestrijden attack

Onze medewerkers voor wespenbestrijding Purmerend gaan vakkundig te werk. We beginnen met een korte inspectie en checken een aantal belangrijke punten zoals het soort wesp, de invliegopening(en) en de mogelijkheid tot bestrijding. Wanneer dit goed in beeld is en we voor voldoende veiligheidsvoorzieningen hebben gezorgd, gaan we over tot actie.

Behandeling met wespenpoeder

Onze experts voeren de behandeling uit met professioneel wespenpoeder. Deze plakkende, giftige stof wordt ingespoten in de vliegopening(en) van het nest. De wespen komen hiermee in aanraking en geven dit door naar andere wespen in het nest. Als uiteindelijk ook de koningin wordt aangetast dan is de behandeling geslaagd. Het wespennest heeft geen functie meer en de wespen gaan dood. Behandeling met wespenpoeder is over het algemeen zeer effectief voor zowel kleine als grote wespennesten. In de meeste gevallen is een eenmalige behandeling voldoende.

Wespenbestrijding in spouwmuren en daken

In sommige gevallen is een wespennest niet goed te bereiken omdat in een spouwmuur of onder een dak zit. We behandelen dan de in- en uitvliegopening. Het is handig als u weet waar deze openingen zich bevinden zodat de wespenbestrijders een goede behandeling kunnen uitvoeren. Het wespenpoeder wordt zorgvuldig in gaten en kieren gespoten en de wespen nemen dit vervolgens mee het nest in naar de koningin. Zodra deze overlijdt stopt de activiteit in het nest en daarmee ook de overlast.

Het wespennest weghalen

Wespennest verwijderen wespenbestrijding alkmaar

Na de behandeling stopt, normaal gesproken, in een aantal dagen de activiteit in het nest. In sommige gevallen kan het ook iets langer duren. Het is daarom aan te raden om het nest onaangetast te laten totdat alle activiteit is gestopt. Wanneer er na anderhalve week nog steeds activiteit in het nest te zien is komen we ter garantie terug en voeren we de behandeling nogmaals uit.

Het wespennest verwijderen
Als u zeker weet dat alle activiteit in het nest is gestopt kunt u het wespennest weghalen of laten hangen. Een wespennest bestaat uit organisch materiaal en vergaat na enige tijd. Een andere wespenkolonie zal hier nooit in gaan nestelen.

Kosten wespenbestrijding Purmerend

onderhoudscontract vliegenlampen

Vanuit ons hoofdkantoor in Heerhugowaard kunnen we u snel bereiken. Wij hebben een 100% dekking met lokale ongediertebestrijding in Purmerend en de rest van Noord-Holland. Wij hebben daardoor korte aanrijtijden en dat scheelt in de kosten. De kosten voor wespenbestrijding Purmerend hangt af van de mogelijkheid tot bestrijding en de hoogte van het nest. In principe moet een eenmalige bestrijding voldoende zijn. Voor de kosten kunt u het beste contact met ons opnemen. Soms kan uw gemeente ook bijstaan bij ongediertebestrijding.

Korte aanrijtijden door lokale bestrijders
Rekening met mens & milieu
Vakkundige bestrijders met ruime ervaring
Professionele bestrijding sinds 1962

Hoofdvestiging in Heerhugowaard
attack ongediertebestrijder servicemedewerker plaagdieren

Attack Plaagdierbeheersing

Zeppelinstraat 10
1704 SH Heerhugowaard
Nederland

Tel: 085-0218972
Mail: info@attack.nl

Afspraak maken met wespenbestrijding Purmerend

Wanneer u een afspraak wilt maken voor wespenbestrijding Purmerend is het belangrijk om te weten waar de wespen in- en uitvliegen en hoe hoog deze opening zich vanaf de grond bevindt. 

Het maken van een afspraak met een wespenbestrijder in de buurt
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden
Neem contact op    Wespenbestrijding Purmerend en omliggende gebieden

    Vanuit ons centraal gelegen kantoren door Nederland kunnen we u snel van dienst zijn. Onze bestrijders zijn werkzaam bij u in de regio en kunnen u op korte termijn van dienst zijn. Neem contact op via 085-0218972 of  stuur een mail naar info@attack.nl om een afspraak te maken.

    Wij voeren naast wespenbestrijding Purmerend ook bestrijding uit in omliggende plaatsen zoals: Alkmaar, Beverwijk, Den Haag, Heemskerk, Heerhugowaard, HoornRidderkerk, Rotterdam, Schagen, Zaandam, en Zoetermeer.