Wespenbestrijding Hoorn

Wespen laten bestrijden in Hoorn

Een wespenplaag kan overal ontstaan. In de tuin, in de spouwmuur, in huis of onder het dak. De wespen kunnen flink wat overlast veroorzaken in en om uw huis. Bestrijding is in dat geval aan te raden. Wespenbestrijding Hoorn kunt u door ons uit laten voeren. U bent dan gegarandeerd van de overlast af. We komen eenmalig langs en spuiten de invliegopening van het wespennest in met zeer effectieve wespenpoeder. Binnen de kortste keren stopt de activiteit in het nest en kan het veilig worden verwijderd.

Wanneer u wespenbestrijding Hoorn wilt inschakelen vragen we u het volgende:

  • Is het noodzakelijk om de wespen te bestrijden?
  • Waar komen de wespen vandaan?
  • Ziet u een duidelijke in- en uitvliegopening?
  • Hoe hoog zit de vliegopening?
Wespenbestrijding Hoorn voor particulieren & bedrijven
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

Soorten wespen en bijen in Hoorn

De normale wesp. Deze komt in Europa het meest voor en zorgen voor de meeste overlast. Bestrijding bij overlast is aan te raden.

Graafwespen maken hun nest vaak in de grond. De wespen kunnen niet steken en vormen dan ook geen direct gevaar. Bestrijding is vaak niet nodig.

Hoornaars zijn over het algemeen niet agressief, maar kunnen we pijnlijke steken uitdelen. We gaan alleen over op bestrijding wanneer er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

Bijen zijn beschermd en nuttige dieren voor de natuur. Bestrijding mag alleen bij gevaarlijke situaties en overlast. In sommige gevallen schakelen we een imker in.

Professionele wespenbestrijding Hoorn

In Nederland zijn er verschillende soorten wespen en bijen. Belangrijk is dat u goed weet van welk soort ongedierte u last heeft. De normale wesp (limonadewespen) mogen wij bij overlast bestrijden. Wanneer u overlast ondervindt in Hoorn neem dan contact met ons op. Onze lokale bestrijders zijn werkzaam bij u in de buurt en kunnen op korte termijn langskomen voor bestrijding. De bestrijden is snel en effectief. Vaak zijn we met een eenmalige afspraak klaar. We voeren de bestrijding vakkundig uit en houden rekening met mens en milieu.

wespenbestrijding heerhugowaard attack ongediertebestrijding
Een wespennest zelf verwijderen is niet aan te raden

Sommige huiseigenaren nemen het heft in eigen hand en proberen zelf een wespennest te verwijderen. Vaak leidt dit tot gevaarlijke situaties. Wanneer openingen van een wespennest worden dichtgestopt, zoeken wespen een andere manier om naar binnen te gaan. Dit leidt ertoe dat wespen vaker binnenshuis komen en agressiever worden. Doe dit daarom nooit. Ook methodes zoals het verbranden en het gebruiken van water om wespen te bestrijden werkt vaak averechts. Niet alle wespen gaan dood en de overgebleven wespen gaan op zoek naar voedsel en worden agressief.

Wespennest verwijderen wespenbestrijding alkmaar

Vakkundig een wespennest laten verwijderen

Voordat we een wespennest in huis gaan bestrijden dienen we eerst een korte inspectie uit te voeren. We moeten namelijk een aantal dingen constateren. Het eerste punt is de determinatie (vaststellen van welk ongedierte we last hebben). U zelf ook al wat voorwerk uitvoeren met onze tool. Gaat het daadwerkelijk om de limonadewesp? Dan kunnen we vaak tot wespenbestrijding overgaan. Het tweede punt is dat we de in- en uitvliegopening moeten constateren. We moeten weten waar we overlast vandaan komt zodat we dit kunnen behandelen. Het derde punt is de bereikbaarheid van het wespennest/de vliegopening. Deze moet toegankelijk zijn om te kunnen behandelen. Na de behandeling kijken welke weringsmogelijkheden u in het vervolg kunt treffen zodat u niet opnieuw last krijgt van het ongedierte.

Wespennest bestrijden wespennest verwijderen

Kosten voor wespenbestrijding Hoorn

Vanuit ons hoofdkantoor in Heerhugowaard kunnen we u snel bereiken. Wij hebben een 100% dekking met lokale ongediertebestrijding door heel Noord-Holland. Wij hebben daardoor korte aanrijtijden en dat scheelt in de kosten. De kosten voor wespenbestrijding in Hoorn hangt af van de mogelijkheid tot bestrijding en de hoogte van het nest. Soms kan uw gemeente hier ook in bijstaan. In principe moet een eenmalige bestrijding voldoende zijn. Voor de kosten kunt u het beste contact met ons opnemen.

Korte aanrijtijden door lokale bestrijders
Rekening met mens & milieu
Professionele bestrijding sinds 1962

wespenbestrijding hoorn

Hoofdvestiging in Heerhugowaard

attack ongediertebestrijder servicemedewerker plaagdieren

Attack Plaagdierbeheersing

Zeppelinstraat 10
1704 SH Heerhugowaard
Nederland

Tel: 085-0218972
Mail: info@attack.nl

Afspraak maken met wespenbestrijding Hoorn

Wanneer u een afspraak wilt maken voor wespenbestrijding Hoorn is het belangrijk om te weten waar de wespen in- en uitvliegen en hoe hoog deze opening zich vanaf de grond bevindt. 

Het maken van een afspraak met een wespenbestrijder in de buurt
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden
Neem contact op    Wespenbestrijding Hoorn en omliggende gebieden

    Vanuit ons centraal gelegen kantoren door Nederland kunnen we u snel van dienst zijn. Onze bestrijders zijn werkzaam bij u in de regio en kunnen u op korte termijn van dienst zijn. Neem contact op via 085-0218972 of  stuur een mail naar info@attack.nl om een afspraak te maken.

    Wij voeren naast wespenbestrijding Hoorn ook bestrijding uit in omliggende plaatsen zoals: Alkmaar, Beverwijk, Den Haag, Heemskerk, Heerhugowaard, Purmerend, Ridderkerk, Rotterdam, Schagen, Zaandam, en Zoetermeer.