Wespenbestrijding Beverwijk

Heeft u last van wespen in uw tuin, huis of bedrijf? Dan komen we snel in actie. Wespenbestrijding Beverwijk voeren wij op een professionele en effectieve manier uit. Door het gebruik van een zeer effectieve wespenpoeder zorgen we voor snelle wespenverdelging. Op deze manier bent u snel van de overlast af en voorkomt u gevaarlijke situaties. Wacht hier niet te lang mee.

Korte aanrijtijden door lokale bestrijders
Respect voor mens & milieu
Vakkundige bestrijders met ruime ervaring
Professionele bestrijding sinds 1962

Professionele wespenbestrijding Beverwijk
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

De limonadewesp is de ‘ normale wesp’ en komt het meest voor. De wespen komen in de zomermaanden op zoetigheid af en zorgen voor de meeste overlast in augustus.

Graafwespen maken hun nest vaak in de grond. De wespen kunnen niet steken en vormen dan ook geen direct gevaar.

Hoornaars zijn over het algemeen niet agressief, maar kunnen we pijnlijke steken uitdelen. We gaan alleen over op bestrijding wanneer er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

Bijen zijn beschermd en nuttige dieren voor de natuur. Bestrijding mag alleen bij gevaarlijke situaties en overlast.

Wespennest verwijderen wespenbestrijding alkmaar

Het inschakelen van wespenbestrijding Beverwijk

In de zomermaanden krijgen we veel meldingen van wespennesten in Beverwijk en omgeving. Onze lokale bestrijders zijn ook bij u in de buurt actief. Wij hanteren geen wachtrijen en u kunt snel een afspraak maken. Voordat u contact opneemt is het handig dat u weet waar de wespen vandaan komen. Wanneer er een duidelijke invliegopening is dan kunnen we dit effectief behandelen met wespenpoeder. Deze toxische stof is zeer effectief en na een aantal dagen is alle activiteit is het nest gestopt. Het wespennest verwijderen is vervolgens een fluitje van een cent.

wespenbestrijding heerhugowaard attack ongediertebestrijding

Wespennest verwijderen in Beverwijk

De behandelingen van Attack zijn uitermate geschikt voor het behandelen van grote en beginnende wespennesten. Wij raden het af om een wespennest in huis zelf te gaan verwijderen omdat dit gevaarlijke situaties kan opleveren. Door het inschakelen van professionele wespenbestrijding Beverwijk voorkomt u een hoop ellende. Onze vakkundige medewerkers voeren effectieve behandelingen uit zodat een wespennest snel verwijderd kan worden. Soms kan gemeente Beverwijk hier ook in tegemoet komen.

Voorafgaand aan de behandeling voor het verwijderen van een wespennest voeren we een korte inspectie uit. We stellen vast om welke wespensoort het gaat. Sommige wespen vormen weinig overlast. In die gevallen in bestrijding niet nodig. Wanneer het gaat om limonadewespen, die ook daadwerkelijk voor overlast binnenshuis en in de tuin zorgen, schakel dan wespenbestrijding Beverwijk in.

De wespenbestrijding Beverwijk voeren we uit met professioneel wespenpoeder: een toxische stof om wespen te verdelgen. We moeten in eerste instantie weten waar de in- en uitvliegopening van nest zich bevindt. In sommige gevallen is de opening goed zichtbaar en in sommige gevallen zit het nest in de spouwmuur. Door te goed observeren weten waar we de behandeling kunnen toepassen. De behandeling dienst vaak slechts eenmalig te worden uitgevoerd. De werkende wespen nemen het giftige poeder mee naar de wespenkoningin en zij sterft. De activiteit in het nest stopt binnen enkele dagen en u kunt veilig het wespennest weghalen. Na de behandeling kijken welke weringsmogelijkheden u in het vervolg kunt treffen zodat u niet opnieuw last krijgt van wespen.

Wespennest bestrijden wespennest verwijderen

Kosten voor wespenbestrijding Beverwijk

Vanuit ons kantoor in Heerhugowaard kunnen onze werknemers u snel bereiken. Er zijn ook verschillende servicemedewerkers werkzaam in de regio van Beverwijk. Zij kunnen u dan ook snel van dienst zijn en hebben een korte aanrijtijd. De totale kosten voor de wespenbestrijding hangt af van de mogelijkheid tot bestrijding en de hoogte van het nest. Wanneer het nest hoger dan 3 meter zit, hebben we een extra ladder nodig. In principe is een eenmalige bestrijding voldoende. Voor een definitieve raming van de de kosten kunt u het beste contact met ons opnemen. Soms kan uw gemeente ook wat voor u betekenen.

Om wespenbestrijding uit te voeren hebben we de volgende informatie van u nodig:

  • In welke mate heeft u overlast van de wespen?
  • Waar bevindt zich de invliegopening?
  • Is deze invliegopening te bereiken?
  • Hoe hoog zit de invliegopening?

Contact opnemen met Attack voor wespenbestrijding Beverwijk

Wanneer u een afspraak wilt maken voor wespenbestrijding Beverwijk is het belangrijk om te weten waar de wespen in- en uitvliegen en hoe hoog deze opening zich vanaf de grond bevindt. 

Het maken van een afspraak met een wespenbestrijder in de buurt
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden
Neem contact op    Wespenbestrijding Beverwijk en omliggende gebieden

    Vanuit ons centraal gelegen kantoren door Nederland kunnen we u snel van dienst zijn. Onze bestrijders zijn werkzaam bij u in de regio en kunnen u op korte termijn van dienst zijn. Neem contact op via 085-0218972 of  stuur een mail naar info@attack.nl om een afspraak te maken.

    Wij voeren naast wespenbestrijding Beverwijk ook bestrijding uit in omliggende plaatsen zoals: Alkmaar, Den Haag, Heemskerk, Heerhugowaard, Hoorn, Purmerend, Ridderkerk, Rotterdam, Schagen, Zaandam, en Zoetermeer.