Industrie

Onberispelijke kwaliteit
Onberispelijke kwaliteit, dat is de norm. Voor de producten die u maakt en voor de dienstverlening van Attack. Ongedierte kan uw productieproces ernstig verstoren en producten in dezelfde mate vervuilen.

Optimale standaard in hygiëne
Is uw hygiëne niet op orde? Dan ligt overlast door ongedierte op de loer. Muizen, ratten, kakkerlakken en vliegen zijn gek op voedsel en afval. Realiseer een optimale hygiënestandaard. Attack helpt u hier graag bij. Met weringadvies houdt u ongedierte buiten de deur.

Proactief
Voorkom ongewenste situaties, klachten, hoge kosten en negatieve berichtgevingen. Toon uw relaties dat u volledig volgens de richtlijnen (en dus optimaal hygiënisch) produceert. Attack is uw professionele partner die niet alleen volgens de HACCP-voorschriften, maar ook volgens de normen van uw auditerende instantie zoals BRC, AIB of TESCO werkt. Ons devies ‘voorkomen is beter dan genezen’ is in de industrie van het grootste belang. Besmetting van plaagdieren voorkomen wij met een proactieve aanpak. IPM is de leidraad.

Attack:

  • Weringsadvies (ook bij bouw)
  • Periodieke inspectierondes
  • Bestrijdingsactiviteiten waar nodig
  • IPM Connect: online logboek met compleet overzicht van diensten, documentatie en bestrijdingsmaatregelen en –acties

Direct professionele hulp nodig? Bel Attack!

Download hier onze brochure betreffende dierplaagbeheersing. Direct hulp nodig? Bel kosteloos naar 0800-0242000 of laat een bericht achter via bel mij terug.

  • Neem contact op
  • Bel ons gratis op 0800 024 20 00
  • Bel mij terug
    Velden met een * zijn verplicht
  • Of stuur ons een email
Leer meer over ongedierte!
Ik wil meer weten over:
Bekijk oplossingen
Op zoek naar een adviseur?
Bekijk ons werkgebied:
Bekijk locatie

Nieuws

Oplossing voor bedrijven Oplossing voor bedrijven Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing. Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing.