Houtwormbestrijding Amsterdam

Voorkom houtschade met houtwormbestrijding Amsterdam

Als sinds 1962 hebben wij ervaring met houtwormbestrijding Amsterdam. Door onze bewezen effectieve aanpak tegen houtworm hebben we al veel tevreden in en om Amsterdam geholpen. We behandelen houten delen met een professioneel bestrijdingsmiddel tegen houtaantastende insecten. Zowel de kevers, larven en eitjes (die op een later moment uitkomen) worden verdelgd. U vangt drie vliegen in één klap.

Maak een afspraak voor een gratis inspectie door onze adviseur. Hij kan ter plekke voor u een offerte op maat maken. Onze behandeling heeft een werkingsduur van tenminste 10 jaar. Voor een optimale opname van de vloeistof is het belangrijk dat de houten delen niet zijn voorzien van lak- of verflagen en dat de delen stofvrij worden gemaakt. Eventuele voorbehandelingen kunnen wij ook uitvoeren.

Vakkundige & veilige behandeling
Houtwormbron aangepakt
Gratis houtinspectie door specialist
Scherpe offertes op maat
Houtwormbestrijding Amsterdam sinds 1962

Houtwormbestrijding Amsterdam

Houtwormbestrijding Amsterdam inschakelen

Onze houtwormadviseur komt kosteloos bij u langs voor een inspectie. We bespreken welke behandeling er eventueel uitgevoerd dient te worden.

Verspreiding houtworm bestrijden

Houtwormbestrijding Amsterdam tegen alle soorten

Houtworm is een verzamelnaam voor verschillende houtaantastende insecten. Daaronder valt onder andere de houtwormkever, de boktor, de zwam en de bonte knaagkever. De larven van deze houtwormsoorten zorgen voor de meeste schade. Zij knagen namelijk tot drie jaar lang in houten delen. En dat kan leiden tot veel schade. Van aangetaste meubels tot instortingsgevaar van houten constructies. Zorg er daarom voor dat u tijdig houtwormbestrijding Amsterdam inschakelt wanneer u houtworm constateert. Hiermee voorkomt u verdere schade. Meer over houtworm.

Houtworm in meubel

Hoe herken ik de aanwezigheid van houtworm?

U kunt houtworm herkennen door kleine ronde of ovale gaten in uw houten delen. Indien dat het geval is dan is de kans groot dat er houtworm is uw hout is (geweest). Ga na of de houtworm nog actief is door papier of lakens onder de houten delen te leggen. Als er op een later moment houtwormzaagsel of boormeel op ligt dan weet u dat de larven nog actief zijn. Soms kunt u de larven ook in het hout horen knagen. Lees meer over het herkennen van houtworm.

 • Uitvliegopeningen (houtwormgaatjes)
 • Controleren van boormeel in en onder de houten delen
 • Geluid van knagende larven
 • Vliegende houtwormkevers (mei t/m augustus)

Maak een afspraak met houtwormbestrijding Amsterdam

houtworm bestrijden houtwormspecialist boktorspecialist houtwormbestrijding

Houtwormbestrijding Amsterdam door Attack Plaagdierbeheersing

Vanuit ons Hoofdkantoor in Heerhugowaard kunnen we iedereen in Noord-Holland op korte termijn van dienst zijn. Met houtwormbestrijding Amsterdam hebben we al 60 jaar ervaring en we hebben veel tevreden klanten geholpen. Onze bestrijders zijn in het bezit van de juiste certificeringen en voeren zorgvuldige, en effectieve, behandelingen uit. Op basis van onze inspectie maken we een we een bestrijdingsplan en een scherpe offerte. Zo weet u direct waar u aan toe bent. De kenmerken van onze behandeling zijn:

Veilige behandeling met professionele middelen
Bestrijding van kevers, larven en eitjes
Bestrijdingsmiddel met een werkingsduur van 10 jaar

We hanteren geen wachtrijen. Onze adviseurs en bestrijders kunnen u korte termijn van dienst zijn.

We zijn in het bezit van de juiste certificeringen en gebruiken uitsluitend goedgekeurde bestrijdingsmiddelen.

Afspraak houtwormbestrijding Amsterdam

Een afspraak aanvragen voor een vrijblijvende inspectie en offerte
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden
Neem contact op  Houtwormbestrijding Amsterdam en omliggende gebieden

  Vanuit ons centraal gelegen kantoren door Nederland kunnen we u snel van dienst zijn. Onze bestrijders zijn werkzaam bij u in de regio en kunnen u op korte termijn van dienst zijn. Neem contact op via 085-0218972 of  stuur een mail naar info@attack.nl om een afspraak te maken.

  Wij voeren naast houtwormbestrijding Amsterdam ook regelmatig bestrijding uit in omliggende plaatsen zoals: Alkmaar, Haarlem en Heerhugowaard.

   Privacy instellingen

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

   Privacy verklaring | Sluit
   Instellingen