Voorkom houtschade met professionele boktorbestrijding

Houtwormbestrijding Attack Plaagdierbeheersing

Schakel de meest ervaren specialisten voor boktorbestrijding in. Door onze ervaring kunnen we met minimale middelen een maximaal effect bereiken. De behandeling tegen boktor heeft zowel een curatieve als een preventieve werking. Zo bent u op lange termijn beschermd tegen houtaantasters. Bel direct 085-0218972 voor een afspraak.

Gratis Houtinspectie & vrijblijvende offerte
Boktorbestrijding tegen scherpe tarieven
Effectieve & vakkundige bestrijding
Veilige en wettelijk goedgekeurde middelen

Boktorbestrijding inschakelen

1. Inspectie door onze adviseur
Op basis van een gratis inspectie maken bepalen wij de juiste behandeling en maken we een offerte op maat. Maak direct een afspraak.

2. Ontvang een vrijblijvende offerte
De kosten voor de behandeling van de houten delen zijn afhankelijk van een aantal factoren. Lees meer over de kosten voor houtworm behandelen

3. Professionele houtworm behandeling
Onze ervaren specialist gaat over tot effectieve en zorgvuldige uitgevoerde behandeling van boktor. Lees meer over onze werkwijze.

houtworm bestrijden houtwormspecialist boktorspecialist houtwormbestrijding

Onze werkwijze bij het bestrijden van boktor

Bij overlast van boktor in uw huis of bedrijf begrijpen we dat u direct actie wenst. De specialisten van Attack zijn in het bezit van de juiste diploma’s en hebben jarenlange ervaring met boktorbestrijding. Op basis van een inspectie maken we een behandelingsplan en sporen we alle schuilplaatsen van de boktor op. In sommige gevallen is een voorbehandeling nodig. Alle schuilplaatsen moeten dan worden uitgekrabd zodat onze bestrijdingsvloeistof optimaal kan werken. We maken een scherpe offerte op maat. De vloeistof heeft de volgende eigenschappen:

Uiterst effectief bij boktorbestrijding
Behandeling tegen alle kevers, larven & eitjes
Weinig belastend mens & milieu
Bestrijdingsmiddel met een werking van 10 jaar

Attack ongediertebestrijding nederland Houtworm behandelen

Kosten boktorbestrijding

Om de kosten voor het bestrijding van boktor te bepalen komt onze adviseur gratis bij u langs. Hij brengt aantastingen aan het licht en wijst u op eventuele aanwezigheid van boktor. Er kan ter plekke een offerte op maat worden gemaakt. Bij boktor is in sommige gevallen een voorbehandeling nodig. Wij werken tegen scherpe en eerlijke tarieven. De hoogte van de kosten is afhankelijk van:

  • Oppervlakte van de te behandelen houten delen
  • Eventuele voorbehandelingen
  • Aanvullende benodigdheden zoals een steiger of hoogwerker

Maak gratis een afspraak met een adviseur voor boktorbestrijding

Boktorbestrijding boktorspecialist houtaantasters

Waarom boktor laten behandelen

Een boktor is een houtwormsoort. De larven van een huisboktor zorgen voor veel overlast. Zij zoeken beschutting in hout en tasten vervolgens houten constructies aan. De beestjes blijven 4 tot 5 jaar in het hout en maken allerlei booringangen. Dit levert problemen op bij draagconstructies, steunbalken en dakbeschotten van huizen en panden. Gevaren ontstaan doordat de stevigheid van de constructie wordt aangetast. De boktor wordt vaak verward met de houtwormkever, maar de behandelmethode is vergelijkbaar. Onze behandeling is geschikt tegen de volgende soorten:

Houtworm bestrijden boktorbestrijding houtaantasters

Aanwezigheid van houtworm herkennen

Door boktor in een vroeg stadium te herkennen kunt u schade aan uw meubels en houten constructies tot een minimum beperken. Het herkennen van houtworm kan door het controleren van de gaten en holen in uw houten delen. Als u kleine ronde of ovale gaten van ongeveer gelijke grootte aantreft, dan is de kans groot dat er houtaantasters aanwezig zijn in het hout. Ook de aanwezigheid van houtwormzaagsel, ofwel boormeel, kan duiden op de aanwezigheid van larven in het hout. Controleer dus op het volgende:

  • Controleren van boormeel in en onder de houten delen
  • Controleren op de aanwezigheid van boktorgaatjes van 6-9 mm diameter
  • Constateren van vliegende huisboktorren (in mei t/m augustus)

De boktorspecialisten van Attack zijn ervaren en worden jaarlijks bijgeschoold.

We zijn lokaal actief en behalen we met minimale middelen een maximaal effect.

We zijn in het bezit van de juiste certificeringen rondom boktorbestrijding.

Contact opnemen voor boktorbestrijding

Een afspraak aanvragen voor een gratis inspectie en offerte
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden
Neem contact op    Boktor behandelen in Noord-Holland

    Vanuit ons centraal gelegen kantoren door Nederland kunnen we u snel van dienst zijn voor de behandeling van houtworm. Onze bestrijders zijn werkzaam bij u in de regio en kunnen u op korte termijn van dienst zijn. Neem contact op via 085-0218972 of  stuur een mail naar info@attack.nl om een afspraak te maken.