Ongediertebestrijding Dordrecht

Ongedierte bestrijden Dordrecht

Bij het constateren van ongedierte in uw omgeving is het raadzaam om hier een melding van te maken. Hier helpt u uzelf mee en uw omgeving. Een vroegtijdige melding kan ervoor zorgen de overlast door ongedierte wordt beperkt. Op basis van uw informatie schatten we in welke maatregelen genoodzaakt zijn. Schroom niet om contact op te nemen met ongediertebestrijding in Dordrecht. Of u nu last heeft van knaagdieren, insecten of vogels. Of als u geen idee heeft welke ongedierte het is.

Ongedierte in de omgeving van Dordrecht

Professionele dierplaagbestrijding voor particulieren & bedrijven
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

Dordrecht (of Dordt) is omgeven door water. Zeker als we het hebben over het Eiland van Dordrecht. Rivieren de Merwede, de Noord en de Oude Maas nemen ongedierte met zich mee. Ratten zijn namelijk uitstekende zwemmers. Zij komen op voedselresten af en nestelen zich op droge plekken. Deze beestjes vinden woonhuizen, winkels, kantoorpanden en horecagelegenheden aantrekkelijk. Wij krijgen hier dan ook regelmatig meldingen van en komen op korte termijn in actie. Door professionele bestrijding en wering blijft de overlast van ongedierte minimaal.

Ongediertebestrijding Dordrecht attack

De werkwijze van onze ongediertebestrijders

wespenbestrijding heerhugowaard attack ongediertebestrijding

Attack Dierplaagbeheersing is al meer dan 50 jaar toonaangevend in ongediertebestrijding door het hele land. We zijn een familiebedrijf waar kwaliteit op de eerste plaats staat. Het doel is eigenlijk altijd hetzelfde: het ongediertevrij maken van de omgeving van onze klanten. Dit doen we door dierplagen zoveel mogelijk te beheersen. We werken resultaatgericht, zorgvuldig en met respect voor mens en dier. Onze voorkeur gaat in eerste instantie altijd uit naar het preventief weren van ongedierte. Wanneer dit niet (meer) kan dan gaan we over tot bestrijding. Dit gebeurt altijd in overleg met u. Samen kijken we naar oplossingen om overlast van ongedierte in het vervolg te voorkomen.

Korte aanrijtijden door lokale bestrijders
Rekening met mens & milieu
Vakkundige bestrijders met ruime ervaring
Professionele bestrijding sinds 1962

Kosten van ongediertebestrijding in Dordrecht

De focus van Attack ligt op ‘dierplaagbeheersing’. Dat houdt in dat we ervoor zorgen dat ongedierte in uw omgeving beheersbaar blijft. Onze medewerkers zijn verspreid over heel Nederland & België. Ook bij u in de regio van Dordrecht zijn onze lokale bestrijders werkzaam. Zij kunnen daardoor korte aanrijtijden hanteren. Dat pakt voordelig voor u uit en we kunnen u snel van dienst zijn. De kosten voor het bestrijden van ongedierte hangt af van een aantal factoren. Wanneer u contact met ons opneemt dan overleggen we het volgende:

  • Om welk soort ongedierte gaat het?
  • Waar heeft u overlast?
  • Welke bestrijdingsmaatregelen kunnen we toepassen
  • Welke weringsmogelijkheden kunnen we toepassen

Medewerkers ongediertebestrijding Dordrecht

Vanuit onze kantoren in het land kunnen we u snel bereiken. Onze werknemers zijn verspreid over heel Nederland & België. Ook in Dordrecht zijn er adviseurs werkzaam die u direct kunnen helpen met het bestrijden van dierplagen. Door de hele provincie Zuid-Holland kunnen we ongediertebestrijding realiseren.

Dierplaagbeheersing voor zakelijke klanten

Attack biedt oplossingen voor bedrijven als het gaat om dierplaagbeheersing. Onze focus ligt op het IPM principe. IPM (Integrated Pest Management) is een aanpak om dierplagen te weren en te beheersen. Daarom houden we een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken op bouwkundig en hygiënisch vlak. Onregelmatigheden worden daarmee vroegtijdig gesignaleerd. Bedrijven voorkomen daardoor bouwkundige schade, imagoschade en/of hygiëneproblemen. Lees meer.

Contact of afspraak maken met een adviseur

    De heerMevrouw