Ongediertebestrijding Waalwijk

Afspraak maken met een ongediertebestrijder in Waalwijk

Constateert u ongedierte bij uw huis of bedrijfspand? Wacht dan niet langer. Wanneer u direct in actie komt is de kans kleiner dat het ongedierte zich verder kan verspreiden. Onze vakkundige medewerker zorgen voor een grondige bestrijding en kijken naar ongediertepreventie voor de lange termijn. We lossen de bron van het probleem op en geven advies over wering in het vervolg.

 • Aanpak bij de bron van het ongedierteprobleem
 • Bestrijding en advies voor particulieren
 • Structurele hygiënerondes voor bedrijven
 • In Waalwijk en omgeving

Ongedierte in de omgeving van Waalwijk

Professionele dierplaagbestrijding voor particulieren & bedrijven
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

Waalwijk is een middelgrote stad in Noord-Brabant. Zowel in de stad als in de omliggende plaatsen, zoals Kaatsheuvel, Vlijmen of Drunen, wordt er regelmatig ongedierte geconstateerd. Dit gaat dan om knaagdieren zoals muizen en ratten, insecten zoals wespen en mieren of bijvoorbeeld overlast van vogels. Voor zowel voor de particuliere als de zakelijke markt bieden wij passende oplossingen.

Onze bestrijders werken vanuit onze vestiging in Tilburg. Ook in uw regio zijn er verschillende medewerkers dagelijks actief om ongediertepreventie en ongediertebestrijding in Waalwijk uit te voeren. Onze focus ligt in eerste instantie op de wering van dierplagen. Wanner dit structureel op een vakkundige manier gebeurd, blijft de verspreiding van ongedierte beheersbaar. Wanneer we tot bestrijding overgaan doen we dit uitsluitend met goedgekeurde middelen. En houden we rekening met het milieu.

attack ongediertebestrijder werkbus bestijding dierplaag

De werkwijze van onze ongediertebestrijders

wespenbestrijding attack ongediertebestrijding

Attack Dierplaagbeheersing is al meer dan 50 jaar toonaangevend in ongediertebestrijding door het hele land. We zijn een familiebedrijf waar kwaliteit op de eerste plaats staat. Het doel is eigenlijk altijd hetzelfde: het ongediertevrij maken van de omgeving van onze klanten. Dit doen we door dierplagen zoveel mogelijk te beheersen. We werken resultaatgericht, zorgvuldig en met respect voor mens en dier. Onze voorkeur gaat in eerste instantie altijd uit naar het preventief weren van ongedierte. Wanneer dit niet (meer) kan dan gaan we over tot bestrijding. Dit gebeurt altijd in overleg met u. Samen kijken we naar oplossingen om overlast van ongedierte in het vervolg te voorkomen.

Kosten van ongediertebestrijding in Waalwijk

De kosten voor het bestrijden van ongedierte hangt af van een aantal factoren. Wanneer u contact met ons opneemt dan overleggen we het volgende:

 • Om welk soort ongedierte gaat het?
 • Waar heeft u overlast?
 • Welke bestrijdingsmaatregelen kunnen we toepassen
 • Welke weringsmogelijkheden kunnen we toepassen

Medewerkers ongediertebestrijding Waalwijk

Vanuit ons kantoor in Tilburg kunnen we u snel bereiken. Onze werknemers zijn verspreid over heel Nederland & België. Ook in Waalwijk zijn er adviseurs werkzaam die u direct kunnen helpen met het bestrijden van dierplagen. Door de hele provincie Noord-Brabant kunnen we ongediertebestrijding realiseren.

Vestiging in Noord-Brabant

kantoor tilburg attack

Attack Dierplaagbeheersing

Aphroditestraat 85
5047TW Tilburg
Nederland

Tel: 085-0218972
Mail: info@attack.nl

Dierplaagbeheersing voor zakelijke klanten

Attack biedt oplossingen voor bedrijven als het gaat om dierplaagbeheersing. Onze focus ligt op het IPM principe. IPM (Integrated Pest Management) is een aanpak om dierplagen te weren en te beheersen. Daarom houden we een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken op bouwkundig en hygiënisch vlak. Onregelmatigheden worden daarmee vroegtijdig gesignaleerd. Bedrijven voorkomen daardoor bouwkundige schade, imagoschade en/of hygiëneproblemen. Lees meer.

Contact of afspraak maken met een adviseur

  De heerMevrouw

   

   Privacy instellingen

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

   Privacy verklaring | Sluit
   Instellingen