Ongediertebestrijding Vlijmen

Afspraak maken met een ongediertebestrijder in Vlijmen

De aanwezigheid van ongedierte zoals muizen, ratten of insectenplagen veroorzaakt veel overlast. Het beïnvloed de welzijn van inwoners en bezoekers. Vlijmen is onderdeel van ons servicegebied. Wij voeren al jaren ongediertebestrijding in Vlijmen met geschoolde en ervaren medewerkers. Neem contact op voor advies of voor het maken van een afspraak.

 • Ongediertebestrijders in Vlijmen
 • Op de hoogte van de huidige meldingen
 • Juiste aanpak tegen de dierplagen

Ongedierte in de omgeving van Vlijmen

Professionele dierplaagbestrijding voor particulieren & bedrijven
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

In Vlijmen wordt vrij regelmatig ongedierte geconstateerd. Veel mensen gaan zelf over tot bestrijding, maar dat leidt meestal niet tot het gewenste resultaat. De ongedierteplaag is vaak niet blijvend opgelost en de overlast houdt aan. Bij Attack zijn we op de hoogte van de leefwijze van elk soort ongedierte. Door deze kennis kunnen we ongediertebestrijding in Vlijmen op een vakkundige manier uitvoeren. We passen de juiste bestrijdingsmethode toe en doen dit op een veilige manier. Daarnaast kijken we kritisch naar de oorzaak van de bron. Op basis van uw informatie en onze inspectie nemen we maatregelen om ongedierte in het vervolg preventief te weren.

attack ongediertebestrijder werkbus bestijding dierplaag

De werkwijze van onze ongediertebestrijders

Vacatures attack ongediertebestrijding

Attack Dierplaagbeheersing is al sinds 1962 toonaangevend in ongediertebestrijding door heel Nederland. Bij ons staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. Onze focus ligt daarbij op het beheersen van ongedierte voor de omgeving van onze klanten. Door goed overleg, weringsmaatregelen en het juiste advies is dit haalbaar. Als het gaat om bestrijding werken we resultaatgericht, zorgvuldig en met houden we rekening met mens en dier. We kijken in eerste instantie altijd hoe we ongedierte preventief kunnen weren. Daarna gaan we over tot bestrijding. Dit doen we altijd in overleg met u. Samen kijken we naar oplossingen om overlast van ongedierte in het vervolg te voorkomen.

Kosten van ongediertebestrijding in Vlijmen

De kosten voor het bestrijden van ongedierte hangt af van een aantal factoren. Wanneer u contact met ons opneemt dan overleggen we het volgende:

 • Welke soort ongedierte is er geconstateerd?
 • Waar heeft u overlast?
 • De mogelijkheid tot inzet van bestrijdingsmethoden.

Medewerkers ongediertebestrijding Vlijmen

Vanuit ons kantoor in Tilburg kunnen we u snel bereiken. Onze werknemers zijn verspreid over heel Nederland & België. Ook in Vlijmen zijn er adviseurs werkzaam die u direct kunnen helpen met het bestrijden van dierplagen. Door de hele provincie Noord-Brabant kunnen we ongediertebestrijding realiseren.

Vestiging in Noord-Brabant

kantoor tilburg attack

Attack Dierplaagbeheersing

Aphroditestraat 85
5047TW Tilburg
Nederland

Tel: 085-0218972
Mail: info@attack.nl

Dierplaagbeheersing voor zakelijke klanten

Attack biedt oplossingen voor bedrijven als het gaat om dierplaagbeheersing. Onze focus ligt op het IPM principe. IPM (Integrated Pest Management) is een aanpak om dierplagen te weren en te beheersen. Daarom houden we een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken op bouwkundig en hygiënisch vlak. Onregelmatigheden worden daarmee vroegtijdig gesignaleerd. Bedrijven voorkomen daardoor bouwkundige schade, imagoschade en/of hygiëneproblemen. Lees meer.

Contact of afspraak maken met een adviseur

   

   Privacy instellingen

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

   Privacy verklaring | Sluit
   Instellingen