Ongediertebestrijding Tilburg

Afspraak maken voor ongediertebestrijding in Tilburg

Wanneer ongedierte niet snel behandeld wordt kan het voor veel schade en ongemak zorgen. Dit geldt voor plagen van insecten, knaagdieren en houtaantasters. Vanuit onze vestiging in Tilburg zijn we u snel van dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren voeren we ongediertebestrijding in Tilburg uit.

Onze specialisten zijn onder andere gespecialiseerd in rattenbestrijding, muizenbestrijding en insectenbestrijding. We zorgen voor professionele bestrijding van de geconstateerde plaagdieren. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in ongediertepreventie: het blijvend weren van ongedierte. Dit voeren we uit voor bijvoorbeeld bedrijven, instellingen en openbare gebouwen. We voeren periodieke inspecties uit om ongeregeldheden met ongedierte vroegtijdig te constateren. Op deze manier voorkomen we grote problemen met ongedierte. Interesse? Lees meer over ongediertepreventie voor bedrijven of neem direct contact op voor een afspraak met onze accountmanager.

 Geen lange wachttijden. Direct een afspraak maken.
Wij pakken de bron van het ongedierte aan.
Preventieve maatregelen om overlast in het vervolg te voorkomen
 Onze ongediertebestrijders zijn werkzaam bij u in de regio
 Oplossingen voor particulieren en bedrijven

Effectieve ongediertebestrijding
Aanpak bij de ongediertebron
Treffen van preventieve maatregelen
Particulieren en bedrijven
Professionele bestrijding sinds 1962

 Bel voor vragen of afspraken op werkdagen 085-0218972

Neem contact op

   

  Ongedierte in de omgeving van Tilburg

  Onze werkwijze bij ongediertebestrijding

  Neem contact met ons op voor vragen en afspraken. We bespreken onze werkwijze en de kosten om uw woning of pand weer ongediertevrij te krijgen.

  wespenbestrijding attack ongediertebestrijding

  Attack Dierplaagbeheersing is al bijna 60 jaar toonaangevend met ongediertebestrijding in de omgeving van Tilburg. Vanuit ons kantoor op de Aphroditestraat kunnen we u snel van dienst zijn. We hebben alle benodigdheden om u op korte termijn van ongedierte af te helpen. We zijn een familiebedrijf en bij ons staat kwaliteit op de eerste plaats. In ons werk hebben we eigenlijk altijd maar één doel: het beheersbaar maken van ongedierte in de omgeving van onze klanten. We passen de nieuwste methodes toe en hebben geschoold personeel die op de hoogte zijn van de leefwijze van plaagdieren. Door resultaatgericht te werken krijgen we het ongedierte onder controle en zorgen we ervoor dat de overlast wordt beperkt. In eerste instantie gaan we altijd voor het preventief weren van ongedierte. Wanneer dit niet (meer) kan dan gaan we over tot bestrijding. Dit gebeurt altijd in overleg met u. Samen kijken we naar oplossingen om overlast van ongedierte in het vervolg te voorkomen.

  Rattenbestrijding in Tilburg

  Ongediertebestrijding Tilburg Rattenbestrijding

  Heeft u ratten geconstateerd in uw woonomgeving of bij uw bedrijf? Dan is het aan te raden om vakkundige rattenbestrijding in te schakelen. In de omgeving van Tilburg komen regelmatig ratten voor en dit komt door een combinatie van natuur, water en problemen met hygiëne. Ratten leven namelijk dicht bij water en komen snel af op voedselresten. Ze planten zich snel voort en trekken steeds verder richting de stad. Grote steden hebben veel overlast van rattenplagen en het is van belang dat dit in Tilburg wordt voorkomen. Heeft u ratten binnenshuis geconstateerd? Schakel dan professionele rattenbestrijding in Tilburg in. We zijn u snel van dienst en bestrijden de rattenplaag. We verdelgen ratten met rattenklemmen en rattenkisten en zetten deze in op strategische plekken. Heeft u ratten in openbare ruimtes gespot? Maak hier dan een melding van bij gemeente Tilburg.

  Muizenbestrijding in Tilburg

  Ongediertebestrijding Tilburg muizen bestrijden

  Muizen zorgen voor de meeste overlast in de omgeving van Tilburg. De kleine knaagdieren zorgen voor veel problemen in woonhuizen en bedrijven. Er ontstaat knaagschade en er kunnen problemen met hygiëne ontstaan. Ze kunnen zelfs ziektes meedragen en verspreiden. Wanneer u muizen heeft geconstateerd kunt u een afspraak met ons maken voor muizenbestrijding in Tilburg. Samen met u bespreken we welke behandelingsmethode het meest geschikt is. Voor bedrijven voeren we structurele controles uit om muizen blijvend te weren.

  Onze bestrijders voeren muizenbestrijding uit met professionele producten zoals vallen en giftige middelen. We zetten dit op veilige en strategische plekken in en houden rekening met de omgeving. Daarnaast kijken we naar preventieve maatregelen uit zoals het afdichten van naden en kieren. Een opening van slechts een halve centimeter is voor een muis al genoeg om naar binnen te dringen. Voorafgaand aan onze behandeling weet u wat de totale kosten zijn en hoeveel bezoeken wij nodig hebben.

  Insectenbestrijding in Tilburg

  klustervliegen vliegende insecten

  Bij insectenbestrijding maken we onderscheid tussen vliegende- en kruipende insecten. Vliegende insecten zijn bijvoorbeeld kamervliegen, fruitvliegen, klustervliegen of motten. Hiervoor bieden we verschillende oplossingen zoals vliegenlampen en mottenpotten. Attack heeft voor elke situatie de perfecte val of lamp waarmee op een voordelige en hygiënische wijze vliegende insecten worden afgevangen. We kunnen zowel vliegenlampen als mottenpotten leveren en, indien gewenst, onderhouden. We komen dan een aantal keer per jaar terug om de lijmkaarten te vervangen om een optimale hygiëne na te streven.

  Kruipende insecten kunnen vaak eenmalig behandeld worden. Denk bijvoorbeeld aan bedwantsen, kakkerlakken, mieren, zilvervisjes en vlooien. Voor elke soort ongedierte passen we onze bestrijdingsmethode aan. Neem contact op om een afspraak te maken voor insectenbestrijding in Tilburg.

  Ongediertemeldingen in Tilburg

  Tilburg is een van de grotere steden in de provincie Noord-Brabant. Door de snelle ontwikkeling van de laatste jaren is Tilburg uitgegroeid tot een levendige stad. Een bruisend centrum, grote industriegebieden en uitgebreide woonwijken. Daarnaast is de stad voorzien van verschillende wateren en parken. De combinatie van natuur en mens is aantrekkelijk voor ongedierte. In de binnenstad, Reeshof en andere buurten worden regelmatig ongedierteplagen geconstateerd. De beestjes komen af op voedselresten. Goede hygiënemaatregelen en bouwkundige constructies zijn dan ook van belang om ongedierte buitenshuis te houden.

  In plaats van de term ‘ongediertebestrijding’ gebruiken we bij Attack liever de term ‘plaagdierbeheersing’. Onze focus ligt op het beheersen van ongedierteplagen in de omgeving. Daarbij kijken we niet alleen naar de meest effectieve bestrijding, we kijken ook naar juiste weringsmaatregelen. Voorkomen is beter dan genezen. Hierdoor verkleint de kans op verdere verspreiding. Daar doet u niet alleen uzelf, maar ook de omgeving een gunst mee. Alle middelen die we gebruiken zijn goedgekeurd. We voeren onze werkzaamheden uit met respect voor de omgeving en het milieu.

  Kosten van ongediertebestrijding in Tilburg

  De kosten voor het bestrijden van ongedierte hangt af van een aantal factoren. Wanneer u contact met ons opneemt dan overleggen we het volgende:

  • Om welk soort ongedierte gaat het?
  • Waar heeft u overlast?
  • Welke bestrijdingsmaatregelen kunnen we toepassen?
  • Welke weringsmogelijkheden kunnen we toepassen?
  Bestrijders bij u in de buurt

  Vanuit ons kantoor in Tilburg kunnen we u snel bereiken. Onze werknemers zijn verspreid over heel Nederland & België. Ook in de omgeving van Tilburg zijn er adviseurs werkzaam die u direct kunnen helpen met het bestrijden van dierplagen. Door de hele provincie Noord-Brabant kunnen we ongediertebestrijding realiseren.

  Vestiging in Tilburg

  kantoor tilburg attack

  Attack Dierplaagbeheersing

  Aphroditestraat 85
  5047TW Tilburg
  Nederland

  Tel: 085-0218972
  Mail: info@attack.nl

  Ongediertebestrijding in Tilburg voor bedrijven

  Attack biedt oplossingen voor bedrijven als het gaat om dierplaagbeheersing. Onze focus ligt op het IPM principe. IPM (Integrated Pest Management) is een aanpak om dierplagen te weren en te beheersen. Daarom houden we een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken op bouwkundig en hygiënisch vlak. Onregelmatigheden worden daarmee vroegtijdig gesignaleerd. Bedrijven voorkomen daardoor bouwkundige schade, imagoschade en/of hygiëneproblemen. Lees meer.

  Contact met ongediertebestrijding Tilburg

  Het maken van een afspraak met een specialist in de buurt
  Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden

    

    Privacy instellingen

    We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

    Privacy verklaring | Sluit
    Instellingen