Ongediertebestrijding Loon op Zand

Afspraak maken met een ongediertebestrijder in Loon op Zand

Heeft u last van ongedierte in Loon op Zand? Schakel dan een vakkundige ongediertebestrijder in de buurt in. Attack heeft verschillende bestrijders werkzaam in de omgeving van Loon op Zand. Onze medewerkers zijn lokaal actief en weten welke dierplagen er in de omgeving opduiken. Al jaren zijn wij toonaangevend in ongediertebestrijding in Loon op Zand.

Ongedierte in de omgeving van Loon op Zand

Professionele dierplaagbestrijding voor particulieren & bedrijven
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

Loon op Zand is een groene gemeente bij Nationaal Park De Loonse en de Drunense Duinen. De plaats ligt bij Kaatsheuvel en trekt jaarlijks duizenden dagjesmensen. De combinatie toerisme, bebouwing en natuur is vaak een aantrekkelijke combinatie voor ongedierte. Ratten, muizen, vliegen, mieren, muggen, wespen.. noem maar op. Elk jaar krijgen we regelmatig meldingen en moet er ongediertebestrijding in Loon op Zand worden ingeschakeld. Wanneer onze bestrijders vroegtijdig worden ingeschakeld blijven dierplagen beter beheersbaar. Op deze manier voorkomt u verdere verspreiding.

Het werk van Attack bestaat uit particulier werk (vaak incidenteel) en werk voor zakelijke klanten (structurele inspectie). Particulieren nemen vaak contact op wanneer er al sprake is van ongedierteoverlast. We voeren dan actieve bestrijding uit en kijken naar weringsmaatregelen op bouwkundig gebied. Voor zakelijke klanten voeren we structureel inspectierondes uit. We voeren controles uit om de aanwezigheid van ongedierte vroegtijdig te constateren. Daarnaast checken we de hygiëne op cruciale plekken. Op deze manier zorgen we voor preventieve maatregelen voor bedrijven om overlast en schade te minimaliseren.

attack ongediertebestrijder werkbus bestijding dierplaag

De werkwijze van onze ongediertebestrijders

Vacatures attack ongediertebestrijding

Attack Dierplaagbeheersing is al sinds 1962 toonaangevend in ongediertebestrijding door heel Nederland. Bij ons staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. Onze focus ligt daarbij op het beheersen van ongedierte voor de omgeving van onze klanten. Door goed overleg, weringsmaatregelen en het juiste advies is dit haalbaar. Als het gaat om bestrijding werken we resultaatgericht, zorgvuldig en met houden we rekening met mens en dier. We kijken in eerste instantie altijd hoe we ongedierte preventief kunnen weren. Daarna gaan we over tot bestrijding. Dit doen we altijd in overleg met u. Samen kijken we naar oplossingen om overlast van ongedierte in het vervolg te voorkomen.

Kosten van ongediertebestrijding

De kosten voor het bestrijden van ongedierte hangt af van een aantal factoren. Wanneer u contact met ons opneemt dan overleggen we het volgende:

 • Welke soort ongedierte is er geconstateerd?
 • Waar heeft u overlast?
 • De mogelijkheid tot inzet van bestrijdingsmethoden.

Medewerkers ongediertebestrijding Loon op Zand

Vanuit ons kantoor in Tilburg kunnen we u snel bereiken. Onze werknemers zijn verspreid over heel Nederland & België. Ook in Loon op Zand zijn er adviseurs werkzaam die u direct kunnen helpen met het bestrijden van dierplagen. Door de hele provincie Noord-Brabant kunnen we ongediertebestrijding realiseren.

Vestiging in Noord-Brabant

kantoor tilburg attack

Attack Dierplaagbeheersing

Aphroditestraat 85
5047TW Tilburg
Nederland

Tel: 085-0218972
Mail: info@attack.nl

Dierplaagbeheersing voor zakelijke klanten

Attack biedt oplossingen voor bedrijven als het gaat om dierplaagbeheersing. Onze focus ligt op het IPM principe. IPM (Integrated Pest Management) is een aanpak om dierplagen te weren en te beheersen. Daarom houden we een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken op bouwkundig en hygiënisch vlak. Onregelmatigheden worden daarmee vroegtijdig gesignaleerd. Bedrijven voorkomen daardoor bouwkundige schade, imagoschade en/of hygiëneproblemen. Lees meer.

Contact of afspraak maken met een adviseur

   

   Privacy instellingen

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

   Privacy verklaring | Sluit
   Instellingen