Ongediertebestrijding Kaatsheuvel

Afspraak maken met een ongediertebestrijder in Kaatsheuvel

Bij overlast van ongedierte kunt u een van onze lokale bestrijders inschakelen. Zij zijn werkzaam bij u in de omgeving en op de hoogte van alle huidige dierplaagproblemen. Onze medewerkers zoeken bij het bestrijden altijd naar de bron van de plaag. Door vakkundige bestrijdingsmethodes lossen we deze op. U kunt op korte termijn een afspraak maken met een bestrijder in de buurt. Wij komen snel langs voor ongediertebestrijding in Kaatsheuvel zodat het ongedierte geen kans krijgt om zich verder te verspreiden.

 • Aanpak bij de oorzaak van het probleem
 • Vakkundige bestrijding & advies
 • Particulieren & bedrijven
 • Bij u om de hoek

Ongedierte in de omgeving van Kaatsheuvel

Professionele dierplaagbestrijding voor particulieren & bedrijven
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

De plaats Kaatsheuvel trekt veel toeristen en dagjesmensen aan. Sommige plekken worden daardoor drukbezocht en dat komt de hygiëne niet altijd ten goede. Wanneer er niet goed wordt omgegaan met afval of met voedselresten kan er een bron van ongedierte ontstaan. Op deze manier komen dierplagen dichtbij gebouwen en woonhuizen. Een kleine opening kan al voldoende zijn voor ratten, muizen of insecten om zich naar binnen te wurmen. Er ontstaat vaak veel overlast in de vorm van geluiden, onaangename geuren, knaagschade en voor bedrijven zelfs imagoschade.

Attack helpt u graag verder als het gaat om ongediertebestrijding in Kaatsheuvel. Wij staan in eerste instantie voor ongediertepreventie. Maar soms is actieve bestrijding door een expert hard nodig. We gebruiken dan uitsluitend goedgekeurde middelen zoals gif en vallen. Bij de inzet houden we rekening met de omgeving en het milieu.

attack ongediertebestrijder werkbus bestijding dierplaag

De werkwijze van onze ongediertebestrijders

wespenbestrijding attack ongediertebestrijding

Attack Dierplaagbeheersing is al meer dan 50 jaar toonaangevend in ongediertebestrijding door het hele land. We zijn een familiebedrijf waar kwaliteit op de eerste plaats staat. Het doel is eigenlijk altijd hetzelfde: het ongediertevrij maken van de omgeving van onze klanten. Dit doen we door dierplagen zoveel mogelijk te beheersen. We werken resultaatgericht, zorgvuldig en met respect voor mens en dier. Onze voorkeur gaat in eerste instantie altijd uit naar het preventief weren van ongedierte. Wanneer dit niet (meer) kan dan gaan we over tot bestrijding. Dit gebeurt altijd in overleg met u. Samen kijken we naar oplossingen om overlast van ongedierte in het vervolg te voorkomen.

Kosten van ongediertebestrijding in Kaatsheuvel

De kosten voor het bestrijden van ongedierte hangt af van een aantal factoren. Wanneer u contact met ons opneemt dan overleggen we het volgende:

 • Om welk soort ongedierte gaat het?
 • Waar heeft u overlast?
 • Welke bestrijdingsmaatregelen kunnen we toepassen
 • Welke weringsmogelijkheden kunnen we toepassen

Medewerkers ongediertebestrijding Kaatsheuvel

Vanuit ons kantoor in Tilburg kunnen we u snel bereiken. Onze werknemers zijn verspreid over heel Nederland & België. Ook in Kaatsheuvel zijn er adviseurs werkzaam die u direct kunnen helpen met het bestrijden van dierplagen. Door de hele provincie Noord-Brabant kunnen we ongediertebestrijding realiseren.

Vestiging in Noord-Brabant

kantoor tilburg attack

Attack Dierplaagbeheersing

Aphroditestraat 85
5047TW Tilburg
Nederland

Tel: 085-0218972
Mail: info@attack.nl

Dierplaagbeheersing voor zakelijke klanten

Attack biedt oplossingen voor bedrijven als het gaat om dierplaagbeheersing. Onze focus ligt op het IPM principe. IPM (Integrated Pest Management) is een aanpak om dierplagen te weren en te beheersen. Daarom houden we een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken op bouwkundig en hygiënisch vlak. Onregelmatigheden worden daarmee vroegtijdig gesignaleerd. Bedrijven voorkomen daardoor bouwkundige schade, imagoschade en/of hygiëneproblemen. Lees meer.

Contact of afspraak maken met een adviseur

  De heerMevrouw

   

   Privacy instellingen

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

   Privacy verklaring | Sluit
   Instellingen