Ongediertebestrijding Heusden

Afspraak maken met ongediertebestrijder in Heusden

Het kan erg vervelend zijn wanneer u ongedierte constateert in uw huis of bedrijf. Zorg voor dan voor snelle en effectieve ongediertebestrijding in Heusden. Onze lokale en professionele bestrijders werken bij u in de omgeving. Ze weten welke dierplagen er momenteel opduiken en hoe deze het beste aangepakt kunnen worden. We zetten effectieve bestrijding in en kijken naar preventieve maatregelen.

 • We pakken de bron aan
 • Lokale bestrijders in Heusden
 • Samenwerking met de omgeving
 • Alleen goedgekeurde bestrijdingsmiddelen

Ongedierte in de omgeving van Heusden

Professionele dierplaagbestrijding voor particulieren & bedrijven
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

Heusden is een ontmoetingsplaats tussen de wateren de Maas en de Bersche Maas. Vanuit de rivierduinen bent u hier getuige van. De pittoreske plaats is dan ook in een natuurlijke omgeving gelegen. De combinatie van natuur en water kan ervoor zorgen dat ongedierte zich verspreidt. Wij krijgen regelmatig meldingen van muggen en ratten in de omgeving. Maar ook muizen in huis, vliegen en mieren worden gemeld. Onze ongediertebestrijders komen direct in actie. Zonder wachtrijen kunt u bij ons op korte termijn een afspraak maken. Doordat zij in de buurt werkzaam kunnen ze korte aanrijtijden hanteren.

Attack voert dierplaagbeheersing uit voor particulieren en bedrijven. Bij particulieren is er vaak sprake van een incidentele plaag. Wanneer dit vroegtijdig wordt gemeld kunnen we er met effectieve bestrijdingsmethodes voor zorgen dat de plaag snel wordt opgelost. Voor bedrijven werken we structureel met inspectierondes om ongedierte preventief te weren. Dit doen we zoal voor tankstations, supermarkten, fabrieken, restaurants en hotels.

attack ongediertebestrijder werkbus bestijding dierplaag

De werkwijze van onze ongediertebestrijders

Vacatures attack ongediertebestrijding

Attack Dierplaagbeheersing is al sinds 1962 toonaangevend in ongediertebestrijding door heel Nederland. Bij ons staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. Onze focus ligt daarbij op het beheersen van ongedierte voor de omgeving van onze klanten. Door goed overleg, weringsmaatregelen en het juiste advies is dit haalbaar. Als het gaat om bestrijding werken we resultaatgericht, zorgvuldig en met houden we rekening met mens en dier. We kijken in eerste instantie altijd hoe we ongedierte preventief kunnen weren. Daarna gaan we over tot bestrijding. Dit doen we altijd in overleg met u. Samen kijken we naar oplossingen om overlast van ongedierte in het vervolg te voorkomen.

Kosten van ongediertebestrijding Heusden

De kosten voor het bestrijden van ongedierte hangt af van een aantal factoren. Wanneer u contact met ons opneemt dan overleggen we het volgende:

 • Welke soort ongedierte is er geconstateerd?
 • Waar heeft u overlast?
 • De mogelijkheid tot inzet van bestrijdingsmethoden.

Medewerkers ongediertebestrijding Heusden

Vanuit ons kantoor in Tilburg kunnen we u snel bereiken. Onze werknemers zijn verspreid over heel Nederland & België. Ook in Heusden zijn er adviseurs werkzaam die u direct kunnen helpen met het bestrijden van dierplagen. Door de hele provincie Noord-Brabant kunnen we ongediertebestrijding realiseren.

Vestiging in Noord-Brabant

kantoor tilburg attack

Attack Dierplaagbeheersing

Aphroditestraat 85
5047TW Tilburg
Nederland

Tel: 085-0218972
Mail: info@attack.nl

Dierplaagbeheersing voor zakelijke klanten

Attack biedt oplossingen voor bedrijven als het gaat om dierplaagbeheersing. Onze focus ligt op het IPM principe. IPM (Integrated Pest Management) is een aanpak om dierplagen te weren en te beheersen. Daarom houden we een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken op bouwkundig en hygiënisch vlak. Onregelmatigheden worden daarmee vroegtijdig gesignaleerd. Bedrijven voorkomen daardoor bouwkundige schade, imagoschade en/of hygiëneproblemen. Lees meer.

Contact of afspraak maken met een adviseur

   

   Privacy instellingen

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

   Privacy verklaring | Sluit
   Instellingen