Ongediertebestrijding Hedel

Ongediertebestrijder in Hedel inschakelen

Heeft u last van ratten in Hedel? Of van een andere ongedierteplaag zoals muizen, wespen en insecten? Schakel dan snel ongediertebestrijding in Hedel in. Onze servicemedewerkers zijn u snel van dienst en maken gebruik van professionele bestrijdingsmethoden. Zo bent u snel en blijvend van het ongedierte af.

 • Lossen de oorzaak van de plaag op
 • Altijd bij u in de buurt
 • Geen wachttijden

Ongedierte in de omgeving van Hedel

Professionele dierplaagbestrijding voor particulieren & bedrijven
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

De omgeving Hedel is een natuurlijke omgeving. De plaats is onderdeel van gemeente Oirschot in Noord-Brabant. Een combinatie van natuur en de mens kan ongedierte aantrekken. Onder ongedierte verstaan wij rattenplagen, muizenplagen, mierenplagen, kakkerlakkenplagen en wespennest. Onze bestrijders hebben effectieve bestrijdingsmethodes om deze plagen direct te bestrijden. Daarnaast geven zij u passend advies om ongedierte blijvend te weren. Denk aan het dichten van openingen, het afdichten van voedsel of het plaatsen van afvalbakken.

Onze bestrijding wordt altijd uitgevoerd met respect voor de omgeving. Dat betekent soms ook dat wij onderscheid moeten maken tussen plaagdieren en beschermde dieren. Sommige dieren mogen namelijk niet worden aangepast wegens hun functie voor de natuur. Neem daarom voordat u bestrijding inschakelt contact op voor advies.

attack ongediertebestrijder werkbus bestijding dierplaag

De werkwijze van onze ongediertebestrijders

Vacatures attack ongediertebestrijding

Attack Dierplaagbeheersing is al sinds 1962 toonaangevend in ongediertebestrijding door heel Nederland. Bij ons staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. Onze focus ligt daarbij op het beheersen van ongedierte voor de omgeving van onze klanten. Door goed overleg, weringsmaatregelen en het juiste advies is dit haalbaar. Als het gaat om bestrijding werken we resultaatgericht, zorgvuldig en met houden we rekening met mens en dier. We kijken in eerste instantie altijd hoe we ongedierte preventief kunnen weren. Daarna gaan we over tot bestrijding. Dit doen we altijd in overleg met u. Samen kijken we naar oplossingen om overlast van ongedierte in het vervolg te voorkomen.

Kosten van ongediertebestrijding Hedel

De kosten voor het bestrijden van ongedierte hangt af van een aantal factoren. Wanneer u contact met ons opneemt dan overleggen we het volgende:

 • Welke soort ongedierte is er geconstateerd?
 • Waar heeft u overlast?
 • De mogelijkheid tot inzet van bestrijdingsmethoden.

Medewerkers ongediertebestrijding Hedel

Vanuit ons kantoor in Tilburg kunnen we u snel bereiken. Onze werknemers zijn verspreid over heel Nederland & België. Ook in Hedel zijn er adviseurs werkzaam die u direct kunnen helpen met het bestrijden van dierplagen. Door de hele provincie Noord-Brabant kunnen we ongediertebestrijding realiseren.

Vestiging in Noord-Brabant

kantoor tilburg attack

Attack Dierplaagbeheersing

Aphroditestraat 85
5047TW Tilburg
Nederland

Tel: 085-0218972
Mail: info@attack.nl

Dierplaagbeheersing voor zakelijke klanten

Attack biedt oplossingen voor bedrijven als het gaat om dierplaagbeheersing. Onze focus ligt op het IPM principe. IPM (Integrated Pest Management) is een aanpak om dierplagen te weren en te beheersen. Daarom houden we een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken op bouwkundig en hygiënisch vlak. Onregelmatigheden worden daarmee vroegtijdig gesignaleerd. Bedrijven voorkomen daardoor bouwkundige schade, imagoschade en/of hygiëneproblemen. Lees meer.

Contact of afspraak maken met een adviseur

   

   Privacy instellingen

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

   Privacy verklaring | Sluit
   Instellingen