Ongediertebestrijding Drunen

Afspraak maken met een ongediertebestrijder in Drunen

Last van ongedierte in huis zoals knaagdieren, insecten of houtaantasters? Zorg dat dit snel en vakkundig wordt opgelost om schade en verspreidingsproblemen te voorkomen. Dierplagen verspreiden zich snel. Zeker wanneer de beestjes vrijuit hun gang kunnen gaan. Wij van ongediertebestrijding in Drunen helpen u graag verder.

 • Professionele ongediertebestrijding
 • Korte aanrijtijden en een scherp tarief
 • Voor particulieren & bedrijven

Ongedierte in de omgeving van Drunen

Professionele dierplaagbestrijding voor particulieren & bedrijven
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

Drunen, Vlijmen en Heusen vallen onder één gemeente. In deze regio zien we een toenemend aantal meldingen van ongedierte. Dit komt mede doordat ongedierte zich vanuit de steden verder verspreid. De natuurlijke ligging van Drunen is ook aantrekkelijk voor dierplagen. Wanneer er sprake is van problemen met hygiëne is de kans groter dat dierplagen binnenshuis komen. Beesten komen op afval, etensresten en schimmels af. Wanneer u een ongediertebestrijder van Attack inschakelt dan lossen we naar de oorzaak van het probleem op. Dit doen we in eerste instantie door hygiënemaatregelen en advies te geven over eventuele bouwkundige gebreken. Als dit het probleem niet oplost dan gaan we over tot bestrijding. We voeren dit uit met uitsluitend effectieve en goedgekeurde middelen.

attack ongediertebestrijder werkbus bestijding dierplaag

De werkwijze van onze ongediertebestrijders

wespenbestrijding attack ongediertebestrijding

Attack Dierplaagbeheersing is al meer dan 50 jaar toonaangevend in ongediertebestrijding door het hele land. We zijn een familiebedrijf waar kwaliteit op de eerste plaats staat. Het doel is eigenlijk altijd hetzelfde: het ongediertevrij maken van de omgeving van onze klanten. Dit doen we door dierplagen zoveel mogelijk te beheersen. We werken resultaatgericht, zorgvuldig en met respect voor mens en dier. Onze voorkeur gaat in eerste instantie altijd uit naar het preventief weren van ongedierte. Wanneer dit niet (meer) kan dan gaan we over tot bestrijding. Dit gebeurt altijd in overleg met u. Samen kijken we naar oplossingen om overlast van ongedierte in het vervolg te voorkomen.

Kosten van ongediertebestrijding in Drunen

De kosten voor het bestrijden van ongedierte hangt af van een aantal factoren. Wanneer u contact met ons opneemt dan overleggen we het volgende:

 • Om welk soort ongedierte gaat het?
 • Waar heeft u overlast?
 • Welke bestrijdingsmaatregelen kunnen we toepassen
 • Welke weringsmogelijkheden kunnen we toepassen

Medewerkers ongediertebestrijding Drunen

Vanuit ons kantoor in Tilburg kunnen we u snel bereiken. Onze werknemers zijn verspreid over heel Nederland & België. Ook in Drunen zijn er adviseurs werkzaam die u direct kunnen helpen met het bestrijden van dierplagen. Door de hele provincie Noord-Brabant kunnen we ongediertebestrijding realiseren.

Vestiging in Noord-Brabant

kantoor tilburg attack

Attack Dierplaagbeheersing

Aphroditestraat 85
5047TW Tilburg
Nederland

Tel: 085-0218972
Mail: info@attack.nl

Dierplaagbeheersing voor zakelijke klanten

Attack biedt oplossingen voor bedrijven als het gaat om dierplaagbeheersing. Onze focus ligt op het IPM principe. IPM (Integrated Pest Management) is een aanpak om dierplagen te weren en te beheersen. Daarom houden we een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken op bouwkundig en hygiënisch vlak. Onregelmatigheden worden daarmee vroegtijdig gesignaleerd. Bedrijven voorkomen daardoor bouwkundige schade, imagoschade en/of hygiëneproblemen. Lees meer.

Contact of afspraak maken met een adviseur

  De heerMevrouw

   

   Privacy instellingen

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

   Privacy verklaring | Sluit
   Instellingen