Ongediertebestrijding Breda

Afspraak maken met een ongediertebestrijder in Breda

U heeft last van knaagdieren, insecten of houtaantasters in uw huis of gebouw en wilt dit snel en effectief laten bestrijden. Dan bent u hier aan het juiste adres. Attack Dierplaagbeheersing is al jaren toonaangevend in ongediertebestrijding in Breda. Wij hebben lokale ongediertebestrijders bij u in de buurt en kunnen u snel verder helpen met ongediertepreventie en bestrijding.

 • Wij lossen de bron van het probleem op
 • Niet alleen bestrijding, maar ook wering
 • Ongediertebestrijders in Breda
 • Uitsluitend goedgekeurde middelen

Ongedierte in de omgeving van Breda

Professionele dierplaagbestrijding voor particulieren & bedrijven
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

Breda is een gezellige en bruisende stad in de gemeente Noord-Brabant. De, in het groen gelegen, stad kent de laatste jaren een toename van het aantal dierplagen. Vanuit omliggende natuurgebieden verspreid ongedierte zich. Slordigheden met afval en voedselresten leiden ertoe dat er bronnen van ongedierte ontstaan. Muizen, ratten, mieren of vliegen hebben maar een kleine opening nodig om binnenshuis te komen. Er ontstaat overlast in de vorm van hygiëneproblemen en knaagschade.

Attack helpt u graag verder als het gaat om ongediertebestrijding in Breda. Onze focus ligt in eerste instantie op het weren. Voorkomen is beter dan genezen. Actieve bestrijding is soms noodzakelijk. We gaan dan over op de inzet van gif en vallen. Dit dient op een vakkundige manier te worden uitgevoerd. Anders kan het leiden tot gezondheidsproblemen in de omgeving. Onze geschoolde medewerkers weten de meest effectieve methodes zonder dat er schade wordt aangebracht aan het milieu.

attack ongediertebestrijder werkbus bestijding dierplaag

De werkwijze van onze ongediertebestrijders

wespenbestrijding attack ongediertebestrijding

Attack Dierplaagbeheersing is al meer dan 50 jaar toonaangevend in ongediertebestrijding door het hele land. We zijn een familiebedrijf waar kwaliteit op de eerste plaats staat. Het doel is eigenlijk altijd hetzelfde: het ongediertevrij maken van de omgeving van onze klanten. Dit doen we door dierplagen zoveel mogelijk te beheersen. We werken resultaatgericht, zorgvuldig en met respect voor mens en dier. Onze voorkeur gaat in eerste instantie altijd uit naar het preventief weren van ongedierte. Wanneer dit niet (meer) kan dan gaan we over tot bestrijding. Dit gebeurt altijd in overleg met u. Samen kijken we naar oplossingen om overlast van ongedierte in het vervolg te voorkomen.

Kosten van ongediertebestrijding in Breda

De kosten voor het bestrijden van ongedierte hangt af van een aantal factoren. Wanneer u contact met ons opneemt dan overleggen we het volgende:

 • Om welk soort ongedierte gaat het?
 • Waar heeft u overlast?
 • Welke bestrijdingsmaatregelen kunnen we toepassen
 • Welke weringsmogelijkheden kunnen we toepassen

Medewerkers ongediertebestrijding Breda

Vanuit ons kantoor in Tilburg kunnen we u snel bereiken. Onze werknemers zijn verspreid over heel Nederland & België. Ook in Breda zijn er adviseurs werkzaam die u direct kunnen helpen met het bestrijden van dierplagen. Door de hele provincie Noord-Brabant kunnen we ongediertebestrijding realiseren.

Vestiging in Noord-Brabant

kantoor tilburg attack

Attack Dierplaagbeheersing

Aphroditestraat 85
5047TW Tilburg
Nederland

Tel: 085-0218972
Mail: info@attack.nl

Dierplaagbeheersing voor zakelijke klanten

Attack biedt oplossingen voor bedrijven als het gaat om dierplaagbeheersing. Onze focus ligt op het IPM principe. IPM (Integrated Pest Management) is een aanpak om dierplagen te weren en te beheersen. Daarom houden we een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken op bouwkundig en hygiënisch vlak. Onregelmatigheden worden daarmee vroegtijdig gesignaleerd. Bedrijven voorkomen daardoor bouwkundige schade, imagoschade en/of hygiëneproblemen. Lees meer.

Contact of afspraak maken met een adviseur

  De heerMevrouw

   

   Privacy instellingen

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

   Privacy verklaring | Sluit
   Instellingen