Ongediertebestrijding Boxtel

Afspraak maken met een ongediertebestrijder in Boxtel

Wanneer u ongedierte constateert wacht dan niet te lang. Door snel ongediertebestrijding in Boxtel in te schakelen blijft de overlast minimaal. Muizen en ratten kunnen veel schade aanrichten in de vorm van knaagschade en hygiëneproblemen. Ook insecten leveren veel overlast op. Stekende insecten kunnen een gevaar vormen voor kinderen en volwassenen met een allergie. Onze vakkundige, lokale bestrijders helpen u van de overlast af.

 • Lossen de oorzaak van het probleem op
 • Lokale ongediertebestrijders in Boxtel
 • Professionele bestrijding

Ongedierte in de omgeving van Boxtel

Professionele dierplaagbestrijding voor particulieren & bedrijven
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

Boxtel ligt tussen de drie grote steden Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. Vanuit grote steden kan ongedierte zich verder verspreiden. In woonwijken, industriegebieden en in het centrum ontstaat er steeds meer overlast van dierplagen. Plagen worden in Nederland steeds groter. Huismuizen planten zich snel voort. Dat geldt ook voor de bruine en de zwarte rat. Deze worden geconstateerd op plekken waar ze over het algemeen niet worden gewaardeerd.

Om ongedierte te beheersen is vakkundige ongediertebestrijding van belang. We gebruiken zelf de term ‘dierplaagbeheersing’. Door structurele controles op hygiëne en bouwkundige constructies houden we ongedierte buitenshuis. In sommige gevallen gaan we over op actieve ongediertebestrijding in Boxtel. We kijken naar de soort en de leefwijze van het beestje en passen onze behandeling hier op aan. We voeren bestrijding uit door de inzet van vallen en toxische stoffen. Dit doen we met respect voor de omgeving.

attack ongediertebestrijder werkbus bestijding dierplaag

De werkwijze van onze ongediertebestrijders

Vacatures attack ongediertebestrijding

Attack Dierplaagbeheersing is al sinds 1962 toonaangevend in ongediertebestrijding door heel Nederland. Bij ons staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. Onze focus ligt daarbij op het beheersen van ongedierte voor de omgeving van onze klanten. Door goed overleg, weringsmaatregelen en het juiste advies is dit haalbaar. Als het gaat om bestrijding werken we resultaatgericht, zorgvuldig en met houden we rekening met mens en dier. We kijken in eerste instantie altijd hoe we ongedierte preventief kunnen weren. Daarna gaan we over tot bestrijding. Dit doen we altijd in overleg met u. Samen kijken we naar oplossingen om overlast van ongedierte in het vervolg te voorkomen.

Kosten van ongediertebestrijding Boxtel

De kosten voor het bestrijden van ongedierte hangt af van een aantal factoren. Wanneer u contact met ons opneemt dan overleggen we het volgende:

 • Welke soort ongedierte is er geconstateerd?
 • Waar heeft u overlast?
 • De mogelijkheid tot inzet van bestrijdingsmethoden.

Medewerkers ongediertebestrijding Boxtel

Vanuit ons kantoor in Tilburg kunnen we u snel bereiken. Onze werknemers zijn verspreid over heel Nederland & België. Ook in Boxtel zijn er adviseurs werkzaam die u direct kunnen helpen met het bestrijden van dierplagen. Door de hele provincie Noord-Brabant kunnen we ongediertebestrijding realiseren.

Vestiging in Noord-Brabant

kantoor tilburg attack

Attack Dierplaagbeheersing

Aphroditestraat 85
5047TW Tilburg
Nederland

Tel: 085-0218972
Mail: info@attack.nl

Dierplaagbeheersing voor zakelijke klanten

Attack biedt oplossingen voor bedrijven als het gaat om dierplaagbeheersing. Onze focus ligt op het IPM principe. IPM (Integrated Pest Management) is een aanpak om dierplagen te weren en te beheersen. Daarom houden we een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken op bouwkundig en hygiënisch vlak. Onregelmatigheden worden daarmee vroegtijdig gesignaleerd. Bedrijven voorkomen daardoor bouwkundige schade, imagoschade en/of hygiëneproblemen. Lees meer.

Contact of afspraak maken met een adviseur

   

   Privacy instellingen

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

   Privacy verklaring | Sluit
   Instellingen