Wespenbestrijding Ridderkerk

Wespen laten bestrijden in Ridderkerk

Een wespenplaag kan op verschillende plaatsen ontstaan. In de tuin, in de spouwmuur, in huis of onder het dak. De insecten kunnen veel overlast veroorzaken in en om uw woonomgeving. Bestrijding is in dat geval aan te raden. Wespenbestrijding in Ridderkerk kunt u door ons uit laten voeren. We voeren dit middels een eenmalige behandeling uit. We spuiten de invliegopening van het wespennest in met zeer effectieve wespenpoeder. Binnen de kortste keren stopt de activiteit in het nest en kan het veilig worden verwijderd. U bent dan gegarandeerd van de overlast af.

 ma t/m vrij | 8.00 tot 17.00

Soorten wespen en bijen in Nederland

Professionele ongediertebestrijding voor particulieren & bedrijven
100% dekking door Nederland
Vakkundige bestrijding door geschoolde servicemedewerkers

Vakkundige wespenbestrijding Ridderkerk

In Nederland zijn er verschillende soorten wespen en bijen. Belangrijk is dat u goed weet van welk soort ongedierte u last heeft. De normale wesp (limonadewespen) mogen wij bij overlast bestrijden. Wanneer u overlast ondervindt in Ridderkerk neem dan contact met ons op. Onze lokale bestrijders zijn werkzaam bij u in de buurt en kunnen op korte termijn langskomen voor bestrijding. De bestrijden is snel en effectief. Vaak zijn we met een eenmalige afspraak klaar. We voeren de bestrijding vakkundig uit en houden rekening met mens en milieu.

Een wespennest zelf verwijderen

Sommige huiseigenaren nemen het heft in eigen hand en proberen zelf een wespennest te verwijderen. Vaak leidt dit tot gevaarlijke situaties. Wanneer openingen van een wespennest worden dichtgestopt, zoeken wespen een andere manier om naar binnen te gaan. Dit leidt ertoe dat wespen vaker binnenshuis komen en agressiever worden. Doe dit daarom nooit. Ook methodes zoals het verbranden en het gebruiken van water om wespen te bestrijden werkt vaak averechts. Niet alle wespen gaan dood en de overgebleven wespen gaan op zoek naar voedsel en worden agressief.

Vakkundig een wespennest laten verwijderen

Wespennest verwijderen wespenbestrijding alkmaar

Voordat we een wespennest in huis gaan bestrijden dienen we eerst een korte inspectie uit te voeren. We moeten namelijk een aantal dingen constateren. Het eerste punt is de determinatie (vaststellen van welk ongedierte we last hebben). U zelf ook al wat voorwerk uitvoeren met onze tool. Gaat het daadwerkelijk om de limonadewesp? Dan kunnen we vaak tot wespenbestrijding overgaan. Het tweede punt is dat we de in- en uitvliegopening moeten constateren. We moeten weten waar we overlast vandaan komt zodat we dit kunnen behandelen. Het derde punt is de bereikbaarheid van het wespennest/de vliegopening. Deze moet toegankelijk zijn om te kunnen behandelen. Na de behandeling kijken welke weringsmogelijkheden u in het vervolg kunt treffen zodat u niet opnieuw last krijgt van het ongedierte.

Kosten voor wespenbestrijding Ridderkerk

wespenbestrijding heerhugowaard attack ongediertebestrijding

Vanuit ons centraal gelegen kantoren kunnen we u snel bereiken. Wij hebben een 100% dekking met lokale ongediertebestrijding in de omgeving van Ridderkerk. Wij hebben daardoor korte aanrijtijden en dat scheelt voor u in de portemonnee. De kosten voor wespenbestrijding in Ridderkerk hangt af van de mogelijkheid tot bestrijding en de hoogte van het nest. In principe moet een eenmalige bestrijding voldoende zijn. Voor de kosten kunt u het beste contact met ons opnemen.

Korte aanrijtijden door lokale bestrijders
Rekening met mens & milieu
Vakkundige bestrijders met ruime ervaring
Professionele bestrijding sinds 1962

wespenbestrijding heerhugowaard attack ongediertebestrijding
Wespennest verwijderen wespenbestrijding alkmaar
Wespennest bestrijden wespennest verwijderen

Contact of afspraak maken voor wespenbestrijding in Ridderkerk

Vragen en advies voor particulieren & bedrijven
Een afspraak maken met een servicemedewerker in de buurt
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden

Bereikbaar ma t/m vrij van 8.00 tot 17.00 uur
Lokaal tarief

Wanneer u wespenbestrijding wilt inschakelen vragen we u het volgende:

  • Is het noodzakelijk om de wespen te bestrijden?
  • Waar komen de wespen vandaan?
  • Ziet u een duidelijke in- en uitvliegopening?
  • Hoe hoog zit de vliegopening?