Muizenbestrijding Breda

Muizenbestrijding in Breda en omgeving inschakelen

Maak een afspraak voor muizenbestrijding in Breda op korte termijn. Onze bestrijders gaan muizenoverlast tegen en voeren bestrijding uit met professionele bestrijdingsmiddelen (zoals vallen en toxische middelen). We zetten dit op veilige en strategische plekken in en zorgen dat uw huis of bedrijf snel weer muisvrij is. We voeren waar mogelijk preventieve maatregelen uit zoals het afdichten van naden en kieren. Een opening van 0,5 cm (!) is namelijk voor een muis al voldoende om naar binnen te dringen. Voorafgaand aan de behandeling laten wij u weten wat de kosten zijn voor de muizenbestrijding. Bij Attack weet u altijd direct waar u aan toe bent.

Geen lange wachttijden. Direct een afspraak maken.
Wij pakken de bron van het ongedierteprobleem aan
Onze ongediertebestrijders zijn werkzaam bij u in de regio
Bestrijding voor particulieren en bedrijven

Effectieve muizenbestrijding
100% dekking door Nederland
Particulieren en bedrijven
Professionele bestrijding sinds 1962

Onze werkwijze bij muizenbestrijding

Neem contact met ons op zodat wij een afspraak voor u kunnen inplannen. We bespreken onze werkwijze en de kosten om uw woning of pand weer muisvrij te krijgen.

Muizen bestrijden in uw huis of bedrijf

Muizen veroorzaken veel overlast in woonhuizen en bedrijven. Het is niet fijn om knaagdieren binnenshuis te hebben. Ze zijn onhygiënisch, kunnen knaagschade veroorzaken en dragen ziektes met zich mee. Ze nestelen zich vaak in plekken die niet gemakkelijk te bereiken zijn. We constateren regelmatig muizen in spouwmuren, boven plafonds en op zolders. Effectief muizen bestrijden op korte termijn is van belang om verdere verspreiding te voorkomen. Wanneer u zelf losse muizenvallen inzet, lost dit het probleem namelijk zelden op. Schakel daarom op korte termijn een vakkundige bestrijder in. We bestrijden muizen met gif of met vallen en weten hoe we dit op de meest effectieve manier kunnen doen. We zoeken naar de oorzaak van de muizenplaag en lossen deze op.

We zijn in het bezit van de juiste certificeringen en gebruiken uitsluitend goedgekeurde bestrijdingsmiddelen.

Vakkundige muizenbestrijding en muizenwering

Muizenbestrijding Rattenbestrijding weringsmaatregelen Mouseshield

In eerste instantie kijken we naar preventieve maatregelen. Door hygiënische maatregelen kunnen muizen al grotendeels wegblijven. Daarnaast kijken we naar bouwkundige voorzieningen. Een opening van een halve centimeter is voor een muis al voldoende om naar binnen te dringen. Wanneer we de opening vinden dan zorgen we dat dit wordt afgedicht met ons wondermiddel: MouseShield kit. In tegenstelling tot normale kit gaan knaagdieren hier niet graag doorheen door de bittere smaak die het afgeeft.

Actieve bestrijding voeren wij uit met muizenvallen en goedgekeurd muizengif. We kennen de leefwijze van muizen en spelen hier op in. We zetten bestrijding in op strategische plekken en vangen de muizen hierdoor weg. Door onze ervaring en vakkundige middelen bent u snel weer muisvrij.

Muizenbestrijding Breda en omgeving

Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Noord-Holland kunnen we u snel van dienst zijn. Onze bestrijders zijn werkzaam bij u in de regio en kunnen u op korte termijn van dienst zijn. Neem contact op via 085-0218972 of  stuur een mail naar info@attack.nl om een afspraak te maken. 

attack ongediertebestrijder servicemedewerker plaagdieren

Neem contact op via het onderstaande contactformulier voor

Een afspraak aanvragen met een bestrijder in de buurt
Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden