Zilvervisjes bestrijden

Maak een afspraak voor zilvervisjes bestrijden

Heeft u last van zilvervisjes of papiervisjes in huis of kantoor? Laat dit bestrijden voordat uw waardevolle bezittingen worden aangetast. Zilvervisjes worden vaak ik vochtige ruimtes geconstateerd en papiervisjes juist in droge ruimtes zoals boekenkasten, kledingkasten en bij papierwerk.

Bestrijding kan noodzakelijk zijn om schade te voorkomen. Eén behandeling kan in sommige gevallen al genoeg zijn om overlast te beperken. Met effectief werkende middelen voeren wij bestrijding uit met respect voor uw spullen. Vooraf aan onze behandeling bent u op de hoogte van de kosten en onze werkwijze. Neem contract op om een afspraak te maken.

Bestrijden van zilvervisjes door heel Nederland
Aanpak bij de bron van het probleem
Maatregelen om zilvervisjes blijvend te weren
Behandeling tegen scherpe tarieven
Al 60 jaar professionele bestrijding

Bestrijden van Zilvervisjes door heel Nederland
Aanpak bij de bron van het probleem
Maatregelen om zilvervisjes blijvend te weren
Bestrijding tegen scherpe tarieven
Al 60 jaar professionele bestrijding

Neem contact op  Onze werkwijze bij zilvervisjes bestrijden

  Neem contact op voor meer informatie en om een afspraak met een ongediertebestrijder in de buurt in de plannen.

  Wij bespreken met u de beste oplossing en geven aan u door wat de kosten zijn. We maken een afspraak op korte termijn.

  Zilvervisjes in huis of bedrijf

  Zilvervisjes bestrijden Attack

  Zilvervisjes worden aangetrokken door omgevingen met een hoge luchtvochtigheid. De hoge luchtvochtigheid in panden is een prima habitat voor dit ongedierte. Papiervisjes leven daarentegen op droge plekken. Ze worden dan ook regelmatig aangetroffen in boekenkasten, dozen, postpakketten, musea en kantoren. Het ongedierte knaagt aan papier en dat levert schade op aan bijvoorbeeld boeken, belangrijke documenten of kunstwerken. Door zilvervisjes vroegtijdig te bestrijden beperkt u de mate van overlast. Wij bestrijden zilver- en papiervisjes met het soort pesticide geschikt passend is bij uw situatie. We doen dit nauwkeurig en met respect voor uw spullen. Daarnaast doen wij aanbevelingen op het gebied van preventie. Door bijvoorbeeld goed te ventileren, de temperatuur te reguleren en door het afdichten van naden en kieren voorkomt u overlast in het vervolg.

  Overlast en schade door zilvervisjes

  Schade door zilvervisjes

  Zilvervisjes worden vaak verward andere franjestaarten zoals papiervisjes en ovenvisjes. In tegenstelling tot zilvervisjes zijn papiervisjes in droge ruimtes te vinden. Zij zorgen vooral voor schade aan papier, behang, kelders en zolders. Ovenvisjes komen vooral in warme omgevingen voor. Bijvoorbeeld een bakkerij of een productiebedrijf kan last hebben van ovenvisjes.

  Alleen in grote hoeveelheden kunnen franjestaarten problemen veroorzaken in de vorm van:

  • Schade aan boeken, behang en schilderijen.
  • Schade aan kleding, tapijten enzovoort.
  • Controle op vraatschade aan schilderijen, behang en papieren
  • Aantastingen aan voedsel
  • Onhygiënisch i.v.m. aanwezigheid in keukens.

  Onze werkwijze bij zilvervisjes bestrijding

  Ongediertebestrijding Attack Plaagdierbeheersing

  Bent u zilvervisjes niet de baas? Schakel dan een expert van Attack in om zilvervisjes te bestrijden. Onze servicemedewerkers bestrijden zilver- en papiervisjes met het soort pesticide geschikt voor uw situatie. We zoeken naar de bron van het probleem en lossen deze op. Eventueel kunnen we naden en kieren afdichten om zilvervisjes zoveel mogelijk buiten te houden. De bestrijding wordt uitgevoerd met respect voor uw bezittingen en de omgeving.

  Daarna bent u aan zet, want zilvervisjes kunnen terugkeren. Voorkom dit door het hanteren van een lage binnentemperatuur en door goed te ventileren om hiermee de luchtvochtigheid te verlagen. Daarnaast adviseren wij een optimale hygiëne na te streven door zorgvuldig om te gaan met voedselresten en afval.

  Kosten zilvervisjes bestrijden is afhankelijk van

  • De ruimte(s) waar u overlast heeft
  • De mogelijkheid tot bestrijdingsmethoden

  We zijn in het bezit van de juiste certificeringen en gebruiken uitsluitend goedgekeurde bestrijdingsmiddelen.

  Neem contact op via het onderstaande contactformulier voor

  Vanuit ons centraal gelegen kantoren in Nederland kunnen we u snel van dienst zijn. Onze ervaren specialisten op het gebied van ongediertebestrijding zijn ook werkzaam bij u in de regio. Onze deskundigen zijn verspreid over het hele land zodat wij u in de meeste gevallen snel van dienst kunnen zijn. U kunt op korte termijn een afspraak maken met een ongediertebestrijder bij u in de buurt door te bellen naar 085-0218972 of door een mail te sturen via het contactformulier.

  Een afspraak aanvragen met een bestrijder in de buurt
  Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden
  Neem contact op