Zilvervisjes bestrijden

Maak een afspraak om zilvervisjes te laten bestrijden

Heeft u last van zilvervisjes of papiervisjes in huis of kantoor? Laat dit bestrijden voordat uw waardevolle bezittingen worden aangetast. Zilvervisjes komen zowel in oudere panden als in nieuwbouwhuizen voor en is lastig te voorkomen. Zilvervisjes worden vaak ik vochtige ruimtes geconstateerd en papiervisjes in boekenkasten, kledingkasten en bij papierwerk. Boeken, archieven, schilderijen, kleding en behang kan in een korte tijd worden aangetast.

Om schade op korte termijn te voorkomen is bestrijding noodzakelijk. Wij voeren de bestrijding van zilvervisjes met effectief werkende middelen uit zonder dat uw waardevolle spullen worden aangetast. Vooraf aan onze behandeling bent u op de hoogte van de kosten en onze werkwijze. Eén behandeling kan in sommige gevallen al genoeg zijn om overlast te beperken. We voeren onze werkzaamheden uit met respect voor de omgeving en uw bezittingen. We nemen alle zorgen voor u uit handen en zorgen ervoor dat u er geen omkijken meer naar heeft.

Bestrijden van zilvervisjes door heel Nederland
Aanpak bij de bron van het probleem
Maatregelen om zilvervisjes blijvend te weren
Behandeling tegen scherpe tarieven
Al 60 jaar professionele bestrijding

Bestrijden van Zilvervisjes door heel Nederland
Aanpak bij de bron van het probleem
Maatregelen om zilvervisjes blijvend te weren
Bestrijding tegen scherpe tarieven
Al 60 jaar professionele bestrijding

Neem contact op  Onze werkwijze bij zilvervisjes bestrijden

  Neem contact op voor meer informatie en om een afspraak met een ongediertebestrijder in de buurt in de plannen.

  Wij bespreken met u de beste oplossing en geven aan u door wat de kosten zijn. We maken een afspraak op korte termijn.

  Zilvervisjes in huis of bedrijf

  Zilvervisjes bestrijden Attack

  Zilvervisjes worden aangetrokken door omgevingen met een hoge luchtvochtigheid. De hoge luchtvochtigheid in panden is een prima habitat voor dit ongedierte. Papiervisjes leven daarentegen op droge plekken. Ze worden dan ook regelmatig aangetroffen in boekenkasten, dozen, postpakketten, musea en kantoren. Het ongedierte knaagt aan papier en dat levert schade op aan bijvoorbeeld boeken, belangrijke documenten of kunstwerken. Door zilvervisjes vroegtijdig te bestrijden beperkt u de mate van overlast. Wij bestrijden zilver- en papiervisjes met het soort pesticide geschikt passend is bij uw situatie. We doen dit nauwkeurig en met respect voor uw spullen. Daarnaast doen wij aanbevelingen op het gebied van preventie. Door bijvoorbeeld goed te ventileren, de temperatuur te reguleren en door het afdichten van naden en kieren voorkomt u overlast in het vervolg.

  Overlast en schade door zilvervisjes

  Schade door zilvervisjes

  Zilvervisjes worden vaak verward andere franjestaarten zoals papiervisjes en ovenvisjes. In tegenstelling tot zilvervisjes zijn papiervisjes in droge ruimtes te vinden. Zij zorgen vooral voor schade aan papier, behang, kelders en zolders. Ovenvisjes komen vooral in warme omgevingen voor. Bijvoorbeeld een bakkerij of een productiebedrijf kan last hebben van ovenvisjes.

  Alleen in grote hoeveelheden kunnen franjestaarten problemen veroorzaken in de vorm van:

  • Schade aan boeken, behang en schilderijen.
  • Schade aan kleding, tapijten enzovoort.
  • Controle op vraatschade aan schilderijen, behang en papieren
  • Aantastingen aan voedsel
  • Onhygiënisch i.v.m. aanwezigheid in keukens.

  We zijn in het bezit van de juiste certificeringen en gebruiken uitsluitend goedgekeurde bestrijdingsmiddelen.

  Onze werkwijze bij zilvervisjes bestrijding

  Ongediertebestrijding Attack Plaagdierbeheersing

  Bent u zilvervisjes niet de baas? Schakel dan een expert van Attack in om zilvervisjes te bestrijden. Onze servicemedewerkers bestrijden zilver- en papiervisjes met het soort pesticide geschikt voor uw situatie. We zoeken naar de bron van het probleem en lossen deze op. Eventueel kunnen we naden en kieren afdichten om zilvervisjes zoveel mogelijk buiten te houden. De bestrijding wordt uitgevoerd met respect voor uw bezittingen en de omgeving.

  Daarna bent u aan zet, want zilvervisjes kunnen terugkeren. Voorkom dit door het hanteren van een lage binnentemperatuur en door goed te ventileren om hiermee de luchtvochtigheid te verlagen. Daarnaast adviseren wij een optimale hygiëne na te streven door zorgvuldig om te gaan met voedselresten en afval.

  Kosten zilvervisjes bestrijden is afhankelijk van

  • De ruimte(s) waar u overlast heeft
  • De mogelijkheid tot bestrijdingsmethoden

  Neem contact op via het onderstaande contactformulier voor

  Een afspraak maken met een servicemedewerker in de buurt
  Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden

    Privacy instellingen

    We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

    Privacy verklaring | Sluit
    Instellingen