Ongediertebestrijding horeca

In de horeca is een goede reputatie enorm belangrijk. Uw reputatie wordt bepaald door de kwaliteit van uw dienstverlening en gastvrijheid, maar zeker ook door de beleving van uw gast op het gebied van hygiëne.

Is uw hygiëne niet op orde? Dan ligt overlast door ongedierte op de loer. Muizen, ratten, kakkerlakken en vliegen zijn gek op voedsel en afval. Realiseer een optimale hygiënestandaard. Attack helpt u hier graag bij. Met weringadvies houdt u ongedierte buiten de deur.


Ongediertepreventie voor alle soorten horecabedrijven
Discrete bedrijfsvoering
Advies en inspectie op hygiëne en bouwkundige gebreken
Ongediertepreventieplan voor uw HACCP/hygiënecode
Snelle responstijd bij problemen

Neem contact op

    Werkwijze bij ongediertebestrijding horeca

    We voeren periodieke controles uit en wijzen op ongeregeldheden rondom hygiëne en bouwkunde. We geven advies en ondersteunen u hierin.

    Ongediertebestrijding horeca

    Kritische controlepunten bij ongediertebestrijding horeca

    Er zijn altijd kritische punten waar regelmatig gecontroleerd moet worden op ongedierte. Of het nu gaat om ongediertebestrijding voor een hotel, restaurant of café. Op plekken waar mensen zijn, wordt voedsel geconsumeerd en bewerkt. Ongedierte komt snel op etenswaren af en problemen kunnen van de ene op de andere dag ontstaan. Door periodieke inspecties kan onze ongediertebestrijder u tijdig wijzen op verbeterpunten. Enkele kritische controlepunten in de horeca zijn:

    • De keuken: hier wordt het meest met voedsel omgegaan en daarnaast is er sprake van een warme, vochtige omgeving. Erg aantrekkelijk voor plaagdieren.
    • De opslag: Voedselwaren moeten goed worden afgedicht om aantasting te voorkomen.
    • Afvalcontainers: Containers dienen goed te sluiten en tijdig te worden geleegd.
    • Ruimtes waar de klanten komen: Goede hygiëne in restaurants, cafés en hotels zelf is ook zeer belangrijk. Dit is het visitekaartje van uw bedrijf.

    Ongediertebestrijding horeca tegen de volgende plaagdieren

    onderhoudscontract vliegenlampen

    Ongediertepreventie- en hygiëneplan

    Ons devies ‘voorkomen is beter dan genezen’ is in de horeca van groot belang.  Met een ongediertepreventieplan op maat voorkomen we bestemming van ongedierte. Per organisatie bepalen we waar problemen met ongedierte ontstaan. Hier hangen we een controlepunt aan vast. Uw vaste bestrijder controleert door structurele inspecties of er problemen ontstaan. Zo worden ongeregeldheden met ongedierte, hygiëne of bouwkunde vroegtijdig geconstateerd.

    Rapportages

    Voldoe aan de juiste horecavoorschriften

    Attack is uw professionele partner die niet alleen volgens de HACCP-voorschriften, maar ook volgens de normen van uw auditerende instantie zoals BRC, AIB of TESCO werkt. Ons devies ‘voorkomen is beter dan genezen’ is in de horeca van het grootste belang. Besmetting van plaagdieren voorkomen wij met een proactieve aanpak. IPM is de leidraad.

    We zijn in het bezit van de juiste certificeringen en gebruiken uitsluitend goedgekeurde bestrijdingsmiddelen.

    Neem contact op voor ongediertebestrijding horeca

    Een afspraak maken met een adviseur
    Wij streven ernaar om dezelfde dag te antwoorden
    Neem contact op