Zeg vogelpoep vaarwel

Vlieg op!
Vogelnesten zijn broedplaatsen voor insecten en mijten. Zodra de jonge vogels het nest verlaten kunnen vogelmijt en larven de woning of het bedrijfspand binnendringen. Vogels nestelen in en op gebouwen. Voor het bouwen van de nesten gebruiken ze naast natuurlijke materialen tevens isolatiematerialen van gebouwen. Bovendien verstoppen vogelnesten vaak rookkanalen en hemelwaterafvoeren waardoor niet zelden brand en lekkage wordt veroorzaakt. Ons motto? Attack: de aanval is de beste verdediging. Hoe we dat doen? Door vogels te weren. Zo komt u ook van de vogelpoepoverlast af. Ontlasting van vogels is vies, vervelend en kan gevels en installaties behoorlijk aantasten.

Advies op maat zonder schade aan vogelpopulatie
Attack dierplaagbestrijding is expert op het gebied van het weren van vogels. Na een uitgebreide inspectie van het gebouw en verkregen inzicht van de mate van overlast brengen wij een advies op maat uit. Onze materialen jagen de vogels alleen schrik aan, zij ondervinden daarvan slechts hinder, geen schade. Bovendien plaatsen we de materialen op esthetische wijze zodat ze geen afbreuk doen aan de uitstraling van het gebouw. Iedere situatie vereist een unieke aanpak. Natuurlijk kunt u rekenen op een vrijblijvend advies. Onze systemen in vogelwering:

 • Pinnensysteem
  Dit is het meest gebruikte systeem. Het pinnensysteem bestaat uit elementen die zo onzichtbaar mogelijk op de ondergrond worden aangebracht en zo het nestelen van vogels verhinderen.
 • Metashocksysteem
  Dit systeem bestaat uit RVS-staven die vogels een onaangename (en onschadelijke) puls geven waardoor ze direct wegvliegen.
 • Vogelschroot
  Strippen van kunststof die we onder de dakpannen plaatsen en zo voorkomen dat mussen en spreeuwen hier nestelen.
 • Wegvangen met kooien
  Het plaatsen van vangkooien met lokvoer. De gevangen vogels worden in voor hen geschikte gebieden weer uitgezet.
 • Netten
  Vogelnetten zijn zeer geschikt voor grote overspanningen en voorkomen nestelgedrag.
 • Duivenvangactie
  Door duiven gedurende een bepaalde periode (meestal een week lang) op hetzelfde tijdstip en dezelfde locatie te voeren, raken de duiven geconditioneerd. Met een mechanisch vangnet realiseren we de vangactie. De gevangen duiven worden in voor hen geschikte gebieden weer uitgezet.
 • Terror kite
  Een terror kite (vlieger) is een stille vogelverjager. De afschrikwekkende ogen en felle kleuren van de vlieger verjagen vogels op eenvoudige wijze.
 • Schoorsteenkap
  De schoorsteenkap beschermt uw schoorsteenkanaal tegen vogelnesten.

Snel van uw vogelplaag af? Bel Attack voor gratis inspectie. Wij ondernemen direct actie.

Download hier onze brochure betreffende vogelwering. Direct hulp nodig? Bel kosteloos naar 0800-0242000 of laat een bericht achter via bel mij terug.

 • Neem contact op
 • Bel ons gratis op 0800 024 20 00
 • Bel mij terug
  Velden met een * zijn verplicht
 • Of stuur ons een email
Leer meer over ongedierte!
Ik wil meer weten over:
Bekijk oplossingen
Op zoek naar een adviseur?
Bekijk ons werkgebied:
Bekijk locatie

Nieuws

Oplossing voor bedrijven Oplossing voor bedrijven Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing. Bent u particulier? Attack biedt voor elk soort ongedierte een effectieve oplossing.